• Συνταγογράφηση

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #129774  από Victoria
 Τρί Μαρ 20, 2018 11:57 pm
Γεια σας. Εδώ και 7 μήνες παίρνω tecfidera. Υποτίθεται η γιατρός μου ήταν η κ. Ευαγγελοπουλου από το Αιγινήτειο. Ωστόσο δεν βρήκα ποτέ ελεύθερο ραντεβού στα ιατρεία ... έτσι την συνταγογράφηση tecfidera και των εξετάσεων έκανε ο κ. Τζαρτος.. απλώς τον παίρνω τηλέφωνο και τον ενημερώνω ότι μου τελειώνουν τα φάρμακα και όποτε έχει χρόνο περνάω από το νοσοκομείο να μου τα γράψει... Επειδή εκείνη την ώρα έχει άλλες υποχρεώσεις (λογικό γαιτι έρχομαι στον χώρο εργασίας του χωρίς να έχω κλείσει κάποιο ραντεβού) περιμένω 2-3 ώρες για να βρει ελεύθερο χρόνο ... γίνεται να μου συνταγογραφήσει άλλος νευρολόγος του εοπυυ το tecfidera ? ... αν ναι, έχετε μήπως καμία πρόταση ?
 #130193  από Κυριάκος A
 Δευ Ιουν 25, 2018 7:44 pm
Γεια σου παίρνω και εγω το tecfidera μου το γράφει η γιατρός μου στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος αφού την παρω πρωτα τηλ για να την ενημερωσω οτι θα περάσω για τα φάρμακα και δεν περιμενω πολύ
 #130196  από Konstantinos
 Τρί Ιουν 26, 2018 12:57 am
Δοκίμασε να μιλήσεις με την γραμματεία του τμήματος ΣΚΠ ή τη γραμματεία της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου σου για το θέμα της πολύωρης αναμονής για τη συνταγογράφηση.
 #130202  από Aurora S
 Τρί Ιουν 26, 2018 6:21 pm
Και εγώ αυτό το φάρμακο πέρνω, με παρακολουθούν σε γενικό νοσοκομείο και πηγαίνω κάθε 3 μήνες για συνταγή. Απλα έχω ρωτησει 2-3 μέρες προτίτερα πότε μπορώ να παω. οποτε δεν περιμενω.

Γιατί δε λες στην γιατρό σου να στα γράψει για 6 μήνες οπότε να πηγαίνεις μόνο 2 φορές το χρόνο για φάρμακα; και να σου γράφει ενας παθολόγος τις εξετάσεις αίματος;