Γεια σας φιλοι μου.εν ταχει,η δικη μου ιστορια ξεκινησε τελη του 2010,με μοναδικα συμπτωματα την οπτικη νευριτιδα,ελαχιστα κινητικα που επανηλθαν αμεσως.το 2011 ειχα και τη δευτερη οπτικη νευριτιδα οπου επανηλθα και παλι.Απο τοτε δεν ξαναειχα υποτροπη.Το θεμα μου ειναι πως απο τοτε δεν ξαναεκανα μαγνητικη και τις ιντερφερονες τις σταματησα με δικη μου πρωτοβουλια το 2013 οπου και ειχα και την τελευταια συναντηση με τον νευρολογο.Εκτοτε δεν ξαναπηγα..εφτιαξα τη ζωη μου,παντρευτηκα,εχω κανει ενα παιδακι και το αφησα εντελως το θεμα οπως με εχει αφησει και αυτο τα τελευταια χρονια..θεωρειτε πως ειναι απαραιτητο να κανω εναν επανελεγχο δηλαδη μαγνητικη ας μην εχω συμπτωματολογια?απευθυνθηκα πρωτα εδω,σκεφτομαι να μιλησω και αυριο με τον νευρολογο.
θεωρειτε πως ειναι απαραιτητο να κανω εναν επανελεγχο δηλαδη μαγνητικη ας μην εχω συμπτωματολογια?Από την στιγμή που δεν έχεις συμπτωματολογία, μια μαγνητική δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι. Επίσης το σκιαγραφικό της μαγνητικής θεωρείται επικίνδυνο (συμμέτοχο σε υποτροπές) και τοξικό βαρεο μέταλλο σύμφωνα με τους ίδιους τους νευρολόγους, οπότε μόνο στην απόλυτη ανάγκη αν χρειαστεί, καλό είναι το αποφεύγουμε.
Συνεχίζεις με Δύναμη, καλή ζωή, καλή διατροφή, ελαφριά άσκηση και ότι άλλο σε βοηθάει σαν ξέρεις καλά τον οργανισμό σου. Όποτε σου χτυπήσει το καμπανάκι μια φλεγμονή θα είναι για το καλό, για να ρυθμίσεις κάτι στην ζωή σου που σε πάει πίσω. Και τότε θα έχει νόημα μια-δυο εξετάσεις.
Οι γιατροί έχουν τον τρόπο εκεί που είσαι ασυμπτωματικός, να πάρουν μια μαγνητική και να σε κάνουν ψυχολογικό ράκο και άρρωστο, μου έχει συμβεί... το 2013 στην τελευταία μου επίσης μαγνητική.