• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #12833  από Stevi
 Τρί Δεκ 08, 2009 8:22 am
Κορίτσια αν για οποιοδήποτε λόγο ο συγκεκριμένος γιατρός έχει κουραστεί και βαρεθεί, τότε να πάει να κάνει ψυχανάληση και να του βρούνε τι του φταίει.

Δεν μπορεί να λέει στον ασθενή του να έχει καλή ψυχολογία και εκείνος μετά να τον κάνει ρεζίλι βαζοντάς του τις φωνές. Καταννοώ ότι και οι γιατροί έχουν κάποιες αντοχές αλλά αυτό δεν δικαιολογεί ούτε την αγένεια ουτε τίποτα.

Αν κάποιος απο εμάς μίλαγε έτσι σε πελάτη η σε συνάδελφο στις δουλειές μας ,θα μας χαριζότανε κανένας????? :(
 #12835  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 08, 2009 8:32 am
Αχ Stevi μου,αν δεν έχουν όσες αντοχές χρειάζονται, να άλλαξουν δουλειά!Όλες οι δουλειές
θέλουν υπομονή και η δική τους περισσότερη,εμείς πάντως δεν χρωστάμε τπτ να ακούμε τα
σχολιανά μας απο τον κάθε τρελό γιατρό που κυκλοφορεί!!! :roll:
 #12858  από LL--MM
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:13 pm
Στέβη μου, εσείς δεν είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι... :geek: γιατί να σας χαριστεί κανείς; Μόνο όσοι έχουν ανάγκη πείθονται να χαριστούν, ακρίβώς επειδή ΔΕΝ είναι και θεοί... :(

Κρατάτε τις δυνάμεις σας για εκεί που θα πάτε τώρα, μάλιστα ρίξε μια ματιά στα ποστ του "Antonio", έχω την αίσθηση ότι κρύβεται αυτός από πίσω :mrgreen:
 #12863  από Stevi
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:55 pm
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Τώρα που μπήκαμε στον χορό θα χορέψουμε!!

Μας περιμένει μια σειρά από ραντεβού! Μια χαρά μας έκατσε η άδεια τώρα!!

Τώρα κοιτάμε και για επαγγελματικό επανα- προσανατολισμό για να μην καταπονείται η υγεία του περισσότερο.

Θα ενημερώνω για τις εξελίξεις!

Φιλιά σε όλους!!
 #12996  από RENAKI 09
 Πέμ Δεκ 10, 2009 1:04 pm
ΣΤΕΒΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ..ΤΣΑΟ
 #13000  από Stevi
 Πέμ Δεκ 10, 2009 2:11 pm
Καλησπέρα Ρένα!

Πήρε κορτιζόνη, πήρε και ένα μήνα αναρρωτική και προσπαθεί να ξεπεράσει την υποτροπή.

Το μούδιασμα δεν έχει φύγει τελείως αν και έχει λίγο υποχωρήσει. Με την μαμλα δεν σκοπεύω να έχω πολλά πολλά γιατί δεν μπορώ τους πανικούς που κάνει.

Κατά τα άλλα περιμένουμε να δράσει η κορτιζόνη, να ξεκουραστεί και να κάτσει να σκεφτεί πως θα προχωρήσει γενικά.

Έχει και ραντεβού με γιατρό την επόμενη εβδομαδα και βλέπουμε!

Να σαι και εσύ καλά!