• Σχετικά με το Neurontin

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #129682  από Govanna
 Πέμ Φεβ 22, 2018 2:35 pm
Παιδιά γεια σας!!! Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά!
Θα ήθελα να ρωτήσω για το Neurontin, αν το παίρνει ή το πήρε στο παρελθόν κάποιος από εσάς. Εγώ το παίρνω 3 μήνες τώρα και παρατήρησα πως μου κάνει καλό (μη φανταστείτε και θαύματα, λέμε τώρα...)
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορεί κάποιος να το παίρνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή αν είναι σωστότερο να παρεμβάλλεται και περίοδος διακοπής του φαρμάκου.
Οι γιατροί μου λένε πως μπορώ να το παίρνω αλλά να σας πω κάτι; Τη δική σας γνώμη την έχω περισσότερη εμπιστοσύνη!!! :emojis-2:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Govanna την Πέμ Φεβ 22, 2018 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #129684  από Konstantinos
 Πέμ Φεβ 22, 2018 7:54 pm
Εγώ το παίρνω 2,5 μήνες τώρα με μικρή ωφέλεια. Μειώνει τον πόνο στα δάχτυλα και στα πέλματα.
Δεν ξέρω αν χρειάζεται διακοπή για κάποιο διάστημα, όμως μειώνω την δόση κατά 300mg τις περισσότερες ημέρες, όταν νιώθω καλύτερα.
Δεν κάνει σε καμία περίπτωση να το διακόψεις απότομα, είναι επικίνδυνο. Θέλει σταδιακή διακοπή σε βάθος εβδομάδας.
 #129685  από Govanna
 Πέμ Φεβ 22, 2018 10:20 pm
Ναι, ότι το απότομο κόψιμο απαγορεύεται μου το είπανε κι εμένα... Απλώς, επειδή το όφελος είναι σχετικά μικρό, αναρωτιέμαι κιόλας, να πω την αλήθεια αν είναι σκόπιμο να παίρνω φάρμακα (που είναι ισχυρά εδώ που τα λέμε) για τόσο μικρή διαφορά...
Να είσαι καλά Κωνσταντίνε, σ' ευχαριστώ!!!