• ομίχλη του εγκεφάλου

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #129566  από litsa
 Δευ Φεβ 05, 2018 8:38 pm
έχω ομίχλη...
δεν κάνω κάτι ειδικό, ώστε να έχω αποτέλεσμα...
έρχεται και φεύγει όποτε θέλει... με ταλαιπωρεί....

παίρνω διάφορες βιταμίνες, αλλά οκ , μέχρι ένα σημείο εχει καποια αποτελέσματα, αναλόγως την μερα.....
 #129599  από Elpidaki
 Παρ Φεβ 09, 2018 1:16 am
Ποιες βιταμίνες παίρνεις; μήπως επανέρχεται όταν κάνεις διακοπή;
Εμένα έχει εγκατασταθεί μόνιμα η ομίχλη. Εκανα όσα μου είπαν απ αυτόν εδώ τον χώρο, χωρίς αποτέλεσμα. Απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό νευρολόγο, με γέμισε ισχυρές δόσεις βιταμινών, μου άλλαξε τις διατροφικές συνήθειες, γιατί λέει ότι υπάρχει και θέμα αλλεργιών που με γεμίζουν φλεγμονές, πήρα και κάποια ομοιοπαθητικά χάπια, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα μου πρότεινε τον υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου. Ακριβή θεραπεία, 80€ η συνεδρία και χρειάζονται από αρκετές μέχρι πολλές συνεδρίες. Σκέφτηκα μήπως έχει δίκιο και φταίει που δεν αναπνέω καλά. Αποφάσισα να πηγαίνω σε βουνό ή θάλασσα και να κάνω ασκήσεις αναπνοής. Μου το πρότεινε και η γυμνάστρια που έρχεται για να βοηθήσει τους μύες μου με γυμναστική. Μου είπε ότι πρέπει να αναπνέω περισσότερο και ότι δεν είναι δυνατόν να κάνω τις ασκήσεις κρατώντας την αναπνοή μου. Μπορεί να φταίει λοιπόν ότι δεν οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλός μου, μπορεί και όχι μόνο. Αποφάσισα να κοιμάμαι τακτικές ώρες τα βράδια και να ξυπνάω νωρίς. Και ο κακός ύπνος επιδεινώνει την ομίχλη! Δεν βρίσκω άκρη με τους συμβατικούς νευρολόγους (η νευρολόγος μου δεν παραδεχόταν καν ότι υπάρχει ομίχλη μυαλού!!!!!) γι αυτο απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό και θα κάνω και πράγματα μόνη μου μεχρι να δω αποτέλεσμα. Σκέφτηκα επίσης να ακολουθήσω και 14 μέρες πρόγραμμα ωμοφαγίας που αποδεδειγμένα διώχνει φλεγμονές, χοληστερίνη κλπ. Θα δούμε τί θα πετύχω. Μέχρι την άνοιξη ελπίζω να έχω κάποια βελτίωση. Κουράστηκα να είμαι κάθε μέρα με βαρύ κεφάλι σαν να είμαι αλκοολική!! Σκέψου και αυτά που σου έγραψα. Κάτι απ αυτά μπορεί να βοηθήσουν και εσένα. Περαστικά.
 #129600  από Elianna
 Παρ Φεβ 09, 2018 8:21 am
Καλημέρα και καλή χρονιά,

Σε αυτό το θέμα κάνει μεγάλη διαφορά η άσκηση. Όσο μπορείς αρκεί να μην το παρατήσεις, προσπάθησε να κάνεις λίγο κάθε μέρα και παρατήρησε τη διαφορά.