• ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ?

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12876  από soulla
 Τρί Δεκ 08, 2009 3:48 pm
ΠΑΙΔΙΑ Η NICK ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ BOY FRIEND :lol: ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟς ΜΑς :cry: ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ :evil: ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ :evil:ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΤΟς ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥς ΜΗΝΕς ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :lol: ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ;) ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΛΕΝΕ :idea: :idea: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ :lol: ΟΠΩς ΜΑς ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ :o ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙς ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Τρί Δεκ 08, 2009 5:41 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #12881  από soulla
 Τρί Δεκ 08, 2009 5:39 pm
φοβηθηκες ΓΙΑΝΝΑΚΗ :o :o ΘΕς ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗς ΣΛΡΗΡΟΠΑΡΕΑς :lol:
 #12882  από soulla
 Τρί Δεκ 08, 2009 5:50 pm
MARY ΕΠΙ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤHς ΣΥΖΗΤΗΣHς ΜΑς ΓΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ MAIL EXEI KATI ΧΑΡΗΤΩΜΕΝΑ
 #12931  από Nick
 Τετ Δεκ 09, 2009 11:29 am
Τελικά το ψυγείο με ένα πενηνταρικάκι έγινε σαν καινούργιο. Μόλις το έβαλα σε λειτουργία. Όσο για τις τσουτσουνοκατάρες, τις γράφουμε στα αρχ!!!! μας και προχωράμε με το κεφάλι ψηλά. Πάντως, θα συμβούλευα την soulla να αναθεωρήσει και να ανακαλέσει την τσουτσουνοκατάρα για τους γιατρούς, γιατί εμείς θέλουμε να μαμάνε αλλού και να μην βγάζουνε την μαμακία τους πάνω μας ωσάν στερημένοι υστερικοί.
 #12937  από elena
 Τετ Δεκ 09, 2009 12:14 pm
Τελικά Nick ,είσαι αγόρι ή κορίτσι?γιατί εγώ τουλάχιστον έχω μπερδευτεί.....
ή στην αρχή μας έγραψε η γυναίκα σου? :?