• Φταίει η νοσος?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #128808  από hope
 Παρ Σεπ 15, 2017 10:40 pm
Καλησπέρα και παλι. Ξέρω ότι από τότε που έχω γραφτεί στο φόρουμ σας έχω πρήξει με τις ερωτήσεις μου όμως πραγματικά φοβαμαι.
Όπως έχω πει κι αλλού η νόσος μου έχει δημιουργήσει ένα ελαφρύ ευτυχώς πρόβλημα στο ένα μου ποδι.
Ο γιατρός μου σύστησε να γυμνασω με τον φυσιοθεραπευτη συγκεκριμένους μυες.
Χθες λοιπόν έκανα γυμναστικη. Μη φανταστείτε τρελά πραγματσ.
Σήμερα με καίει πολύ το αλλο μου ποδι. Το πιο δυνατο. Συγκεκριμένα καίει η γάμπα μέχρι τον αστράγαλο και τη φτερνα. Επίσης πονάει και ο αστραγαλος.Τι γινεται? Κουράστηκε με την γυμναστική (που ήταν κυρίως στους τετρακεφαλους και όχι στη γαμπα) ή άρχισε να με χτυπάει και στο άλλο μου ποδι? Έχετε τέτοια εμπειρια?
Θα πάω σε ένα γιατρό την Τρίτη αλλά μέχρι τότε τι να κανω?
 #128810  από manolo
 Παρ Σεπ 15, 2017 11:54 pm
Καλησπέρα, αυτό που εχεις είναι θλαση κάποιου νευρου και οφείλετε στην απότομη γυμναστική αφού ησουν αγυμναστος μέχρι τωρα,εδώ για ενα τρέξιμο πάμε και πιανομαστε ..
απο πανω μέχρι κατω,θα σου περάσει σύντομα μην ανησυχεις.
 #128811  από hope
 Σάβ Σεπ 16, 2017 12:16 am
Αχ αληθεια? Μακαρι. Τρομοκρατηθηκα με το καψιμο. Είναι το γερό μου ποδι. Τι θα κάνω αν αποκτήσει πρόβλημα κι αυτο? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντηση. Να σαι καλα. :emojis-1:
 #128901  από nanablue
 Τρί Σεπ 26, 2017 4:00 pm
Καλησπέρα κι απο μένα. Εγώ πάσχω 8 χρόνια. Χτυπιέμαι 4 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο. Κάνω σκι τον χειμώνα και οτι άλλο μου έρθει και τρέχω και δυο παιδάκια. Φυσικά και έχω τραυματιστεί αλλά δεν τρέχει τίποτα. Ότι σε δυσκολεύει να το κάνεις. Μόνο έτσι θα βελτιωθείς. Αν θα χαλάσει το σώμα μου προτιμώ να είναι απο μένα και οχι από την σκπ.. αυτά. Keep moving

Χχ
 #128907  από hope
 Τρί Σεπ 26, 2017 11:45 pm
Αχ Nana μου χαίρομαι πολύ για την απάντηση σου. Είχα δει κάποια μηνύματα σου για άσχημη υποτροπή που είχες μετά τη γεννα. Τώρα είσαι καλα? Πέρασαν ολα? Για να πηγαίνεις γυμναστήριο και σκι μάλλον ανεκαμψες πληρως. Σωστα?