Καλησπέρα σε όλη την ομάδα πήρα το θάρρος να γράψω την δική μου ιστορία έχοντας διαβάσει σχεδόν όλες τις συζητήσεις σας τις τελευταίες μέρες. Η δική μου περιπέτεια ξεκίνησε πριν ένα μήνα όπου μου παρουσιάστηκε οπτική νευριτιδα που διαπιστώθηκε μέσω μαγνητικης εγκεφάλου μαζί με άλλες τρεις εστίες ανενεργες και σύμφωνα με τον γιατρό αρκετά παλιές. Έκανα σχήμα κορτιζονης χ5 και μια εβδομάδα σε χάπι, η παρακεντηση έδειξε μια ολιγοκλωνικη ζώνη, οι υπόλοιπες τιμές φυσιολογικές και αρνητική nmo. Η όραση μου σχεδόν έχει αποκατασταθει, ο γιατρός μου είπε ότι δεν πασχω από σκπ και ότι οφείλεται σε πτώση του ανοσοποιητικου εξαιτίας της γεννας πριν 3 μήνες και το μόνο που μου έδωσε είναι Neurobion και βιταμίνη D. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από σας έχει παρόμοια εμπειρία και τι να περιμένω από δω και πέρα, συμπτώματα αλλα δεν έχω. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα
Καλησπερα και μην ταραζεσαι δεν χρειαζετε!!!!!
Και εγω ακριβως μα ακριβως στην ιδια φαση ειμαι με εσενα, οπτικη νευριτιδα την στιγμη που ταξιδευα....και μαλιστα σε ενα πολυ απαιτικο και κουραστικο ταξιδη με το αυτοκινητο φετος τον Δεκεμβριο ....ειχαμε αποκλιστει για 20 ωρες καπου στην κροατια!!!!! Και μετα αλλες 6 ωρες στην Σερβια ηταν φετος τα χριστουγεννα με το σφορδο κυμα κακοκαιριας στην ευρωπη!!!!! Τα λεω αυτα για να βαλω ενα πλαισιο την ταλαιπορια και την κουραση που ειχα οταν με χτυπισε η οπτικη νευριτιδα.....συν μια πολυ ανχωτικη περιοδο στην παλαια μου εργασια!!!!
Κατα τα αλλα τελεια κλινικη εικονα!!!! Βεβαια για την δικια μου περιπτωση οι γιατροι μ ειπαν να κανω μια μαγνητικη ξανα σε περιπουν 6 μηνες καλου κακκου!!
Απο εκει και μετα εγω με δικη μου προτοβουλια ξικινησα τον κουρκουμα και βιταμινη D και Β. Εκοψα το τσιγαρο με την βοηθεια του πρασινου τσαγιου, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ο,τι συσκευασμενη τροφη, βγαζω γουστα πλεον με σαλατες τσαγακια και χαμωμηλια και ψαρακια
Τωρα ειμαι στην φαση που λεω τι βλακας ειμαι που δεν προσεχα τον εαυτο μ!!!!!!!!
Γιατι νιωθω σαν να ειμαι 20 ξανα!