• ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #128804  από Νικολετα
 Παρ Σεπ 15, 2017 4:43 pm
Καλησπέρα σας! :emojis-9:
Εδω και 2 μηνες εχω παρει 2 σχηματα κορτιζονης και τα συμπτωματα δεν εχουν υποχωρησει ουτε στο ελαχιστο. ισα ισα υπηρξε υποτροπη και η μια και μοναδικη φλεγμονη που μου εχουν βρει στη δευτερη μαγνητικη εδειξε οτι μεγαλωσε.Οι γιατροι δεν μου εχουν δωσει ακομα διαγνωση και Στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι μπορει να χρειαστει να μου κανουν πλασμαφαιρεση αν και παλι δεν υποχωρησουν τα συμπτωματα πραγμα που σημαινει οτι η κορτιζονη δεν δρα στον οργανισμο μου. Γνωριζει καποιος την διαδικασια αυτη? εχει αποτελεσματα?
 #128805  από ΖΕΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
 Παρ Σεπ 15, 2017 7:27 pm
Καλησπέρα Νικολέτα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει πλασμαφαιρεση αλλά έκανε μια γνωστή μου στο Αιγινητειο περυσι που ήμασταν και οι δύο για κορτιζόνη (τι πρωτότυπο....).Ξύπνησε ξαφνικά μια μέρα και δεν έβλεπε τελείως από το ένα μάτι.Μετα από δύο μήνες κορτιζόνη δεν υπήρχε καμμία βελτίωση οπότε ο γιατρός της έκανε οκτώ πλασμαφαιρεσεις κι έτσι επανήλθε η όραση της σε ένα μήνα κατά 60%.Γινονταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα δυο φορές τη βδομάδα.Απαιτείται μια νύχτα νοσηλεία καθε φορά προληπτικά.
 #128816  από Νικολετα
 Σάβ Σεπ 16, 2017 1:20 pm
ΖΕΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Καλησπέρα Νικολέτα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει πλασμαφαιρεση αλλά έκανε μια γνωστή μου στο Αιγινητειο περυσι που ήμασταν και οι δύο για κορτιζόνη (τι πρωτότυπο....).Ξύπνησε ξαφνικά μια μέρα και δεν έβλεπε τελείως από το ένα μάτι.Μετα από δύο μήνες κορτιζόνη δεν υπήρχε καμμία βελτίωση οπότε ο γιατρός της έκανε οκτώ πλασμαφαιρεσεις κι έτσι επανήλθε η όραση της σε ένα μήνα κατά 60%.Γινονταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα δυο φορές τη βδομάδα.Απαιτείται μια νύχτα νοσηλεία καθε φορά προληπτικά.
Καλησπερα Ζετα, Κι εμενα στο Αιγινητειο μου το ειπαν. Απ οτι εμαθα ειναι κατι σαν αιμοκαθαρση, δεν μου ακουγεται και πολυ ευχαριστο αλλα ισως δεν υπαρχει αλλη επιλογη. σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση να εισαι καλα!
 #128819  από ΖΕΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
 Σάβ Σεπ 16, 2017 4:01 pm
Η κοπέλα που το έκανε μου είπε ότι την έβαζαν σε ένα μηχάνημα περιπου σαν αιμοκάθαρσης για δύο ώρες περίπου . Σημαντικό ειναι το αποτέλεσμα που έχει η διαδικασία οπότε προσπάθησε να εστιάσεις εκεί.Καλη επιτυχία Νικολέτα μου!
 #128835  από Νικολετα
 Δευ Σεπ 18, 2017 1:15 am
ΖΕΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Η κοπέλα που το έκανε μου είπε ότι την έβαζαν σε ένα μηχάνημα περιπου σαν αιμοκάθαρσης για δύο ώρες περίπου . Σημαντικό ειναι το αποτέλεσμα που έχει η διαδικασία οπότε προσπάθησε να εστιάσεις εκεί.Καλη επιτυχία Νικολέτα μου!
Ευχαριστω πολυ Ζετα! Να σαι καλα! :smile-flower: