• ΠΟΙΟ EINAI ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΥSABRI?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #128313  από ΑΛΕΞΗΣ
 Σάβ Ιούλ 15, 2017 10:43 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΙΟΜΑΘΕΙΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΥSABRI ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/07/17 ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΙΟ JC KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.
ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΥSABRI ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ GILENYA EIXAN ΥΠΟΤΡΟΠΗ.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΥSABRI?
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΛΕΞΗΣ
 #128346  από chryssa66
 Πέμ Ιούλ 20, 2017 11:54 pm
Καλησπέρα Αλέξη,
Δεν νομίζω ότι κάποιος απο εδώ μπορεί να σου πει ποιό είναι το καλύτερο φάρμακο για εσένα, για τον πολύ απλό λόγο ότι ο κάθε οργανισμός είναι και διαφορετικός.
Δεν αντιδρούμε όλοι το ίδιο στα φάρμακα και σίγουρα ούτε στις παρενέργειες αυτών.
Νομίζω ότι και οι γιατροί καλά καλά δεν ξέρουν, πειράματα μας κάνουν!
Η ταπινή μου γνώμη είναι να το συζυτήσεις με τον γιατρό σου, εφ' όσον του έχεις εμπιστοσύνη και να επιλέξετε μαζί την θεραπεία που τυχόν σου ταιριάζει. Το σημείο που για μένα θα πρέπει να ερευνήσεις είναι οι παρενέργειες.
Εύχομαι τα καλύτερα!
 #128349  από Still
 Παρ Ιούλ 21, 2017 12:24 am
Συμφωνώ, το βάλσαμο για εμένα μπορεί να είναι η τυραννία για τον άλλον.
Στο κάτω κάτω, πρίν ξεκινήσει κανείς οποιαδήποτε αγωγή, ένας σωστός νευρολόγος θα του έλεγε "μπορείς να ξεκινήσεις το τάδε φάρμακο αλλά δεν ξέρουμε πως θα ήσουν χωρίς αυτό. Πιθανή επιτυχία δεν πρέπει να χρεωθεί στο φάρμακο αλλά πιθανή αποτυχία θα θεωρηθεί ότι το φάρμακο δεν είναι κατάλληλο για σένα"

Καλή δύναμη :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle:

Αν σου λέει πάντως κάτι, κ γω πιστεύω ότι το gilenya ακολουθεί και ότι όταν κόβεις το tysabri (για οποιοδήποτε λόγο) υπάρχει μία κάποια πιθανότητα υποτροπής, ελπίζω να μας διαψεύσεις :smile-wait: :smile-tmi: :smile-thinking: :smile-clapping:
 #128350  από ΑΛΕΞΗΣ
 Παρ Ιούλ 21, 2017 11:53 am
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΡΕΙΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΤΥSABRI
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΙ ΤΟ GILENYA, O ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟ AUBAGIO KAI O TΡΙΤΟΣ ΤΟ BG12.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ