• Καλως σας Βρηκα !!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #128318  από geopsalto
 Κυρ Ιούλ 16, 2017 8:22 pm
Χαιρετώ την παρεα!!!
Γιωργος 42 χρ. διαγνωστικα 16/05/16 με MS.
Ευτυχως με λιγες μικρες εστιες & μια μεγαλη ολες στον εγκεφαλο.
Απο τοτε δεν εχω νεα ωση εως τωρα & η κατασταση μου κρινεται σταθερη.
Κανω το rebif 44 περιπου ενα χρονο τωρα με τις γνωστες παρενεργειες.
Το θεμα ειναι οτι εκανα αξονικη ανω κοιλιας μετα απο πολυ πονο στην κοιλια που ειχα & βρηκαμε προβλημα στο ηπαρ , συγκεκριμενα ενα αιμαγγειωμα & 2 μικρες κυστες.
Επισης μου βρηκαν κ ενα αυτοανοσο στον θυροειδη.
Εγω πιστευω οτι ολα αυτα προκληθηκαν απο την θεραπεια με ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ.
 #128338  από Gianna
 Τετ Ιούλ 19, 2017 7:26 pm
Καλώς τον Γιώργο!
καταρχήν είσαι τυχερός που η νιότη σου (όχι πώς είσαι μεγάλος τώρα)
δεν συνοδεύτηκε με την πάθηση.. εμείς οι 20+ στην έναρξη τραβήξαμε πολλά.. γίναμε Ξανθόπουλοι της ζωής...εσύ κοίτα τώρα, που η γνώση είναι διάχυτη, να το εκμεταλλευτείς..
βιταμίνες,διαλογισμοί, φλεβική θεωρία, διατροφή, γυμναστική, ηλιοθεραπεία είναι μερικά όπλα!!!
το φόρουμ είναι κοινωνός της πληροφόρησης, οι συνασθενείς είναι ολοι εδώ να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλο και να φιλτραρουμε κάθε πληροφορία!
ευχομαι καλό Καλοκαίρι! :emojis-1:
 #128339  από geopsalto
 Πέμ Ιούλ 20, 2017 10:38 am
Gianna έγραψε:Καλώς τον Γιώργο!
καταρχήν είσαι τυχερός που η νιότη σου (όχι πώς είσαι μεγάλος τώρα)
δεν συνοδεύτηκε με την πάθηση.. εμείς οι 20+ στην έναρξη τραβήξαμε πολλά.. γίναμε Ξανθόπουλοι της ζωής...εσύ κοίτα τώρα, που η γνώση είναι διάχυτη, να το εκμεταλλευτείς..
βιταμίνες,διαλογισμοί, φλεβική θεωρία, διατροφή, γυμναστική, ηλιοθεραπεία είναι μερικά όπλα!!!
το φόρουμ είναι κοινωνός της πληροφόρησης, οι συνασθενείς είναι ολοι εδώ να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλο και να φιλτραρουμε κάθε πληροφορία!
ευχομαι καλό Καλοκαίρι! :emojis-1:
Καλημερα φιλη Γιαννα!!!
Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σου ...δεν ξερω κατα ποσι πολυ νιωθω τυχερος αλλα ναι σιγουρα υπαρχουν κ πολυ χειροτερα οπότε ας νοιώθω ευγνώμων τελικα....
Θα ψαξω στο γοογλε για την φλεβικη θεωρια γιατι δεν ξερω τι σημαινει?
Επισης καλο καλοκαιρι κ παντα με χαμογελο!!!
 #128340  από Gianna
 Πέμ Ιούλ 20, 2017 2:32 pm
CCSVI ή αλλιως ΧΕΝΦΑ!