• πως θα χαλαρώσω τους μύες των ποδιών

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #126684  από fewtile
 Τετ Φεβ 15, 2017 7:42 pm
Τα πόδια μου μετά από σχετικό περπάτημα (λιγότερο από χιλιόμετρο) τα νιώθω βαριά, κάπως μαγκωμένα, χάνεται η πλαστικότητα της κίνησης. Υποθέτω πως είναι κάτι που οφείλεται στη νόσο και επειδή μου έχει τύχει ύστερα από χορήγηση μυοχαλαρωτικού (για να κάνω κολονοσκόπηση) να πετώ σαν το πουλάκι κατά το βάδισμα, ψάχνω να βρω κάποιο μυοχαλαρωτικό (φυτικό σε πρώτη φάση) που να μπορεί να μου δίνει αυτή τη χαλάρωση στους μυς των ποδιών μου.
Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο, έχει βρεί κάποιο μυοχαλαρωτικό;
 #126703  από Στάθης
 Πέμ Φεβ 16, 2017 12:24 pm
fewtile έγραψε:Τα πόδια μου μετά από σχετικό περπάτημα (λιγότερο από χιλιόμετρο) τα νιώθω βαριά, κάπως μαγκωμένα, χάνεται η πλαστικότητα της κίνησης. Υποθέτω πως είναι κάτι που οφείλεται στη νόσο και επειδή μου έχει τύχει ύστερα από χορήγηση μυοχαλαρωτικού (για να κάνω κολονοσκόπηση) να πετώ σαν το πουλάκι κατά το βάδισμα, ψάχνω να βρω κάποιο μυοχαλαρωτικό (φυτικό σε πρώτη φάση) που να μπορεί να μου δίνει αυτή τη χαλάρωση στους μυς των ποδιών μου.
Γεια σου fewtile.

Αυτό που μας περιγράφεις έχει πιστεύω να κάνει με την πλαστικότητα των μυών το οποίο οφείλεται στην ποιότητα της επικοινωνίας με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Εάν ψάχνεις για κάποιο φυτικό βοήθημα μπορώ να σου προτείνω ένα σε ΠΜ.

Καλή Δύναμη !
 #126723  από fewtile
 Πέμ Φεβ 16, 2017 5:07 pm
Στάθης έγραψε:Αυτό που μας περιγράφεις έχει πιστεύω να κάνει με την πλαστικότητα των μυών το οποίο οφείλεται στην ποιότητα της επικοινωνίας με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.
Εάν βοηθάει σε κάτι την κουβέντα, θέλω να πω πως, αυτό το πρόβλημα της πλαστικότητας, εμφανίζεται ύστερα από κάποιο είδος άσκησης ή περπατήματος, όταν είμαι ξεκούραστος υπάρχει σε πολύ μικρό έως ανύπαρκτο βαθμό.
 #126727  από Στάθης
 Πέμ Φεβ 16, 2017 5:28 pm
fewtile έγραψε:
Στάθης έγραψε:Αυτό που μας περιγράφεις έχει πιστεύω να κάνει με την πλαστικότητα των μυών το οποίο οφείλεται στην ποιότητα της επικοινωνίας με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.
Εάν βοηθάει σε κάτι την κουβέντα, θέλω να πω πως, αυτό το πρόβλημα της πλαστικότητας, εμφανίζεται ύστερα από κάποιο είδος άσκησης ή περπατήματος, όταν είμαι ξεκούραστος υπάρχει σε πολύ μικρό έως ανύπαρκτο βαθμό.
Kατά την διάρκεια της άσκησης, θερμαίνεται το σώμα με αποτέλεσμα το σήμα που μεταφέρεται από το ΚΝΣ στου μυς να ξεπηδάει ευκολότερο από τις παλιές πλάκες (βλάβες μυελίνης) και τα συμπτώματα γίνονται εντονότερα, γιαυτό και οι γιατροί μας συμβουλεύουν να αποφεύγουμε τον ήλιο και την ζέστη γιατί να μην νιώθουμε χειρότερα.

Εικόνα

Εικόνα
 #126728  από fewtile
 Πέμ Φεβ 16, 2017 5:36 pm
Στάθης έγραψε:Kατά την διάρκεια της άσκησης, θερμαίνεται το σώμα με αποτέλεσμα το σήμα που μεταφέρεται από το ΚΝΣ στου μυς να ξεπηδάει ευκολότερο από τις παλιές πλάκες (βλάβες μυελίνης) και τα συμπτώματα γίνονται εντονότερα, γιαυτό και οι γιατροί μας συμβουλεύουν να αποφεύγουμε τον ήλιο και την ζέστη γιατί να μην νιώθουμε χειρότερα.
Πόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς, όταν παθόντες (σαν εσένα Στάθη) κάνουν τόσο όμορφες εξηγήσεις που κανένας από τους γιατρούς που έχω πάει δεν μου έχει κάνει! Σε ευχαριστώ θερμά!
 #126869  από ποπη
 Δευ Φεβ 20, 2017 1:12 pm
Στάθης έγραψε:
fewtile έγραψε:Τα πόδια μου μετά από σχετικό περπάτημα (λιγότερο από χιλιόμετρο) τα νιώθω βαριά, κάπως μαγκωμένα, χάνεται η πλαστικότητα της κίνησης. Υποθέτω πως είναι κάτι που οφείλεται στη νόσο και επειδή μου έχει τύχει ύστερα από χορήγηση μυοχαλαρωτικού (για να κάνω κολονοσκόπηση) να πετώ σαν το πουλάκι κατά το βάδισμα, ψάχνω να βρω κάποιο μυοχαλαρωτικό (φυτικό σε πρώτη φάση) που να μπορεί να μου δίνει αυτή τη χαλάρωση στους μυς των ποδιών μου.
Γεια σου fewtile.

Αυτό που μας περιγράφεις έχει πιστεύω να κάνει με την πλαστικότητα των μυών το οποίο οφείλεται στην ποιότητα της επικοινωνίας με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Εάν ψάχνεις για κάποιο φυτικό βοήθημα μπορώ να σου προτείνω ένα σε ΠΜ.

Καλή Δύναμη !

Γεια σου Σταθη! Σε παρακαλω αν μπορεις πες μου και εμενα ποιο ειναι αυτο το μυοχαλαρωτικο. Ευχαριστω :)