βραδυ πεμπτης μιλουσα με ενα φιλο στον δρομο και νιωθω μια αδυναμια σε χερια ποδια,,,καθομαι στο πεζοδρομιο ανακτω τις δυναμεις μου καπως καβαλαω το μηχανακι μου και λεω παω σπιτι να ξαπλωσω...κατα την διαδρομη βουλωνει το δεξι αυτι και θαμπωνει το δεξι μου ματι....σταματαω και αρχιζω να εχω εμετους και ασταθεια...τελικα πηγα νοσοκομειο οπου οταν εφτασα ουτε θαμπο ματι ειχα ουτε βουλωμενο αυτι...μονο την ταση για εμετο και μια ασταθεια...ξαπλωνω ενημερωνω τους γιατρους μου εδωσαν πριμπεραν και αξεκινησαν εξετασεις...το πρωι αφου κοιμηθηκα στα επειγοντα...μου ειπαν ολα καλα...εισαι στα προερτια μιας ιωσης...αλλα δεν τους εβλεπα και σιγουρους...η νευρολογικη εξεταση που μου εκαναν το πρωι ηταν σαν να μην ειχα παθει τιποτα...η απορια μου ειναι ποσο δικαιολογημενο ηταν αυτο το θαμπωμα το οποιο περασε μετα απο 20 λεπτα μεχρι να φτασω στο νοσοκομειο??και οι γιατροι με κοιτουσαν λες και ημουν τρελος αφου δεν μου εβρισκαν κατι...παλι καλα που ειχα λερωσει το μπουφαν μου με εμετο και εδειξα αυτο τουλαχιστον.αν εχει συμβει σε καποιον κατι τοσο συντομο σαν συμπτωμα θα ηθελα να ακουσω καποια γνωμη!
Καλησπέρα omg,
μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν και ο λόγος εν τέλη ήταν το Betaferon (ιντερφερόνη) που μου σμπαράλιασε το συκώτι.
Παίρνεις κάποιο φάρμακο για την ΣΚΠ; Αν ναι, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος να το δεις λίγο γιατί μια ώση δεν είναι έτσι, αλλά ένα φάρμακο μπορεί να το κάνει.