• Εφαρμογή ενεσης Avonex...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #126864  από kostaskontonis
 Δευ Φεβ 20, 2017 11:39 am
Καλημέρα συνοδοιποροι!!! Πολυ χαιρομαι που σας ανακαλυψα...Είμαι σίγουρος οτι μόνο να κερδισω εχω απο τη συμμετοχή μου στην Παρέα σας...Το πρώτο που ηθελα να ρωτησω είναι αν κάνει κάποιος την Avonex στο (Δελτοϊδη Μυ) μπρατσο??Αν μπορεί να μου πει την εμπειρία του (πονο-τσουξιμο-παρενέργειες) ...Ευχαριστώ προκαταβολικα :emojis-3:
 #126870  από away
 Δευ Φεβ 20, 2017 1:21 pm
Καλημερα,

Λοιπον αβονεξακιας και εγω, κανω την ενεση κατα τις 8 με 9 το βραδυ και καλυτερα ημερα που την επομενη να εισαι ελευθερος απο εργασιες. Εγω παιρνω ενα mesulid την ωρα που βγαζω την ενεση καμια ωρα πριν την βαρεσω και ενα πριν κοιμηθω οποτε η μπορα περναει αναιμακτα. Την αλλη μερα παιρνω και κανα ντεπον πριν με πιασει η παρενεργεια της και την βγαζω σχεδον καθαρα. Παντως ρωτα τον γιατρο σου γιατι αυτες ηταν οι οδηγιες του δικου μου γιατρου.
Αντε και καλο κουραγιο :smile-muscle:
 #126904  από litsa
 Δευ Φεβ 20, 2017 10:22 pm
εγω με το ρεμπιφ44 παιρνω μισό μεσουλιντ
3 φορε΄ς την εβδομάδα, την ώρα που κανω την ένεση..
 #128157  από bill.nik
 Δευ Ιουν 19, 2017 10:33 pm
Γεια σου Κωστα
Εκανα παλιοτερα avonex, αλλα την χτυπουσα στον μοιρο (μπουτι). Την μια βδομαδα στο αριστερο την αλλη στο δεξι
Νομιζω ειναι πιο βολικο, απλα καθεσαι βρισκεις την περιοχη που πρεπει στην πανω επιφανεια του μοιρου και την βαρας. Στο μπρατσο ειναι λιγο πιο δυσκολο και σκεψου οτι μετα απο καιρο μπορει να φαινεται σημαδι, μια κοκκινιλα
Οταν ειχα ξεκινησει εγω avonex ειχε ερθει απο το σπιτι μου ενας νοσηλευτης της φαρμακευτικης εταιρειας να μου δειξει πως κανω την ενεση και να μου δωσει γενικες πληροφοριες. Μου ειχε αφησει το κινητο του και επικοινωνουσα μαζι του για αποριες σχετικες με το φαρμακο.
Αυτο βεβαια πριν 9 χρονια
Σε σενα δεν ηρθε καποιος απο την εταιρεια στον οποιο μππρεις να απευθυνθεις?