• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12788  από mary_d_ath
 Δευ Δεκ 07, 2009 3:31 pm
Όχι σε ένα χρόνο, σε μισό!! Έχει μείνει πολύ πίσω η σχολή, έχασα 1 χρόνο με τη μετεγγραφή και 1 χρόνο μετά με τις καταλήψεις και επειδή με είχε πιάσει "στενοχώρια" που έφυγα από Γιάννενα. Εδώ είναι τελείως "μπουρδέλο" η κατάσταση... Anyway... Είμαι 5ο έτος!! :shock:
Και έχω περάσει μόνο 16 μαθήματα!! Όπου και να το πω γελάνε!! :lol: :lol:
Πρέπει να καταφέρω να περάσω φέτος γύρω στα 20... Αλλά...Εδώ κάθε μάθημα,έχει 2 καθηγητές και 2 βιβλία... Είναι σα να είναι διπλά, σα να πρέπει να δώσω 40!!
Και όλοι με ρωτάνε "πότε με το καλό το πτυχίο;"...
Τελοσπάντων, πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά!!
Βρήκα και την ιστορία που μου έστειλες Σούλα και επειδή μου άρεσε πολύ και την έχω πει παντού την παραθέτω κι εδώ:

"Ένας άντρας, το άλογο και ο σκύλος του περπατούσαν σε έναν δάσος. Καθώς περνούσαν κάτω από ένα τεράστιο δέντρο, έπεσε ένας κεραυνός και τους έκανε και τους τρεις στάχτη.
Όμως ο άντρας δεν κατάλαβε ότι είχε εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο, και συνέχισε την πορεία του με τα δυο του ζώα.
Ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και ανέβαιναν σε ένα λόφο.
Ο ήλιος ήταν πολύ δυνατός κι αυτοί ίδρωναν και διψούσαν...
Σε μια στροφή του δρόμου είδαν μία πανέμορφη μαρμάρινη πύλη που οδηγούσε σε μια πλατεία στρωμένη με πλάκες από χρυσάφι.
Ο διαβάτης μας κατευθύνθηκε προς τον άνθρωπο που φύλαγε την είσοδο και είχε μαζί του τον εξής διάλογο:

-Καλημέρα.
-Καλημέρα, απάντησε ο φύλακας
-Πώς λέγεται αυτό το τόσο όμορφο μέρος;
-Αυτός είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
-Τι καλά που φτάσαμε στον Παράδεισο, γιατί διψάμε!
-Μπορείτε Κύριε να μπείτε και να πιείτε όσο νερό θέλετε, και ο φύλακας του έδειξε την πηγή.
-Και το άλογο και ο σκύλος μου διψούν επίσης…
-Λυπάμαι πολύ, είπε ο φύλακας, αλλά εδώ απαγορεύεται η είσοδος στα ζώα.

Ο άντρας αρνήθηκε με μεγάλη δυσκολία, μιας και διψούσε πολύ, αλλά δεν ήθελε να πιει μόνο αυτός. Ευχαρίστησε τον φύλακα και συνέχισε την πορεία του.
Αφού περπάτησαν για αρκετή ώρα στην ανηφοριά, εξαντλημένοι πλέον και οι τρεις, έφτασαν σε ένα άλλο μέρος, η είσοδος του οποίου ξεχώριζε από μια παλιά πόρτα που οδηγούσε σε έναν χωματόδρομο περικυκλωμένο από δέντρα... Στη σκιά ενός δέντρου καθόταν ένας άντρας, και είχε το κεφάλι του σκεπασμένο με ένα καπέλο.
Μάλλον κοιμόταν.

-Καλημέρα, είπε ο διαβάτης.
Ο άντρας έγνεψε σε απάντηση με το κεφάλι του.
-Διψάμε πολύ, το άλογό μου, ο σκύλος μου κι εγώ
-Υπάρχει μια πηγή ανάμεσα σε εκείνα τα βράχια, είπε ο άντρας, δείχνοντας το μέρος. Μπορείτε να πιείτε όσο νερό θέλετε.
Ο άνθρωπος, το άλογο και ο σκύλος πήγαν στην πηγή και κατεύνασαν τη δίψα τους.
Ο διαβάτης γύρισε πίσω να ευχαριστήσει τον άντρα.
-Μπορείτε να ξανάρθετε όποτε θέλετε, του απάντησε εκείνος.
- Επί τη ευκαιρία, πώς ονομάζεται αυτό το μέρος; ρώτησε ο άντρας.
-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
-Ο Παράδεισος; Μα, ο φύλακας της μαρμάρινης εισόδου μου είπε ότι εκείνο ήταν ο Παράδεισος!
-Εκείνο δεν ήταν ο Παράδεισος. Ήταν η Κόλαση, απάντησε ο φύλακας.
Ο διαβάτης έμεινε σαστισμένος.
-Θα έπρεπε να τους απαγορεύσετε να χρησιμοποιούν το όνομά σας! Αυτή η λάθος πληροφορία μπορεί να προκαλέσει μεγάλο μπέρδεμα, είπε ο διαβάτης.
-Σε καμία περίπτωση! – αντέτεινε ο άντρας.
Στην πραγματικότητα, μας κάνουν μεγάλη χάρη, διότι εκεί παραμένουν όλοι όσοι είναι ικανοί να εγκαταλείψουν τους καλύτερούς τους φίλους..."

Paulo Coelho

Καλό απόγευμα!!
 #12791  από soulla
 Δευ Δεκ 07, 2009 4:32 pm
ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΙς ΕΙΚΟΝΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ;) ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟ :lol: ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΩΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ :cry: ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΕς ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ :cry: ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΣΤΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ :cry:
 #12798  από αλεξανδρος1
 Δευ Δεκ 07, 2009 6:05 pm
Καλησπέρα στην παρέα και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Έγινε ένας χαμός χθές στο σπίτι με τα πιτσιρίκια να τρέχουν πάνω κάτω και τις μαμάδες απο πίσω να φωνάζουν όχι εκεί έλα εδώ δεν το πειράζουμε το δεντράκι και άλλα τέτοια σκηνικά. Ευτυχώς που άργησα να γυρίσω απο το γήπεδο και έτσι δεν έκατσα πολύ ώρα με τους καπετάν φασαρίες.
Έλενα δεν ξέρεις τι δεντράκι φυτέψαμε; Θα σου δώσω ένα στοιχείο.
Συνημμένα
images.jpg
images.jpg (3.07 KiB) Προβλήθηκε 163 φορές
 #12807  από sofi
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:42 pm
:D ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...!!!
ΤΣΑ!!! :D ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΕ...
ΠΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ...
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ...!!!
 #12808  από βικυ
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:43 pm
sofi ετοιμος ο καφες
τι γλυκακι προτιμας?
 #12812  από sofi
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:53 pm
:D ΓΛΥΚΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ!!!
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ??????
ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ....!!!!
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... :mrgreen: :mrgreen:
 #12813  από βικυ
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:54 pm
εφτασεεεεεεε
στην υγεια σου! :D
 #12816  από sofi
 Δευ Δεκ 07, 2009 10:01 pm
:D THANKS ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ...!!!
ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΣ,ΑΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...
 #12821  από mary_d_ath
 Δευ Δεκ 07, 2009 10:52 pm
Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό μας ξημέρωμα!!

(Να πω και κάτι ακόμα: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!! Έκανα την ένεση χωρίς μηχανηματάκι και δεν πόνεσε καθόλου, μόνο όταν άρχισα να ρίχνω το φάρμακο ένιωθα μια ψιλοενόχληση, και στο τέλος που την έβγαλα-βγήκε μαζί και λίγο φάρμακο!! Μάλλον πρέπει να την αφήνω λίγο περισσότερο ή να πιέζω το σημείο αμέσως με μπαμπάκι!! Θα δω την επόμενη φορά... Καληνύχτα!!)
 #12822  από elena
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:14 pm
Καλησπέρα σας!!!

να΄μαι και εγώ!!!όχι ότι έλειψα αλλά λέω.... :D :D
με τον καφέ 10 το βράδυ να δω πως θα κοιμηθείτε!!!γλυκό μανταρίνι?αλήθεια?δεν το έχω ξανακούσει....
εγώ πάντως πήρα χτες κάτι μελομακάρονα με κάστανο(γεμιστά)και τα έχω "τσακίσει" :D :D
με έχουν τσακίσει τα νεύρα μου για αυτό....
σήμερα ούτε μία άσκηση δεν έλυσα ολοκληρωμένη...απογοητεύτηκα και νευρίασα...τώρα θα τις παιδεύω κάνα δυό μέρες ,και βλέπουμε...κουρκουμπίνια έχω για εγκέφαλο? :D
aorate αν έχω όρεξη μπορεί να σου ζητήσω βοήθεια...

Αλέξανδρε ,χμμμ κατάλαβα!!!για το φυτό...βγάζει και λουλουδάκια?ροζουλιά με πιτσίλες?
ωραίο το πάρτυ λοιπόν....αλλά...βρε Αλέξανδρε στο γήπεδο ήσουν?περίμενα ότι θα ήσουν σπίτι να συντονίζεις τον λόχο από τους μικρούς ταλιμπάν :D :D :D

Mary_d_ath μπράβο που τα κατάφερες!!!αλλά εγώ δεν νομίζω να το επιχειρήσω ποτέ :?

καλό βράδυ σε όλους
και καλό ξημέρωμα
elena trikolore :D
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 2901