• καφες πρωι καθημερινης ιδεες & συμμετοχες

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127738  από Στάθης
 Πέμ Απρ 20, 2017 12:15 pm
Ωραίες μερούλες, ηλιόλουστες και ζεστές, προσμένω την επόμενη συνάντησή μας, την Κυριακή πάντως είμαι εύκαιρος για μια και θα χαρώ να τα πούμε και να ανταλλάξουμε και ευχές.
 #127757  από Criss
 Παρ Απρ 21, 2017 10:41 am
Καλημέρα σε όλους και σε όλες! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Επειδή είχα κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας και δεν μπόρεσα να ασχοληθώ, δεν σας πειράζει η συνάντηση μας να γίνει στο ίδιο σημείο με την πρώτη! Θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή στην Ακρόπολη! Πολύ καλή σας μέρα!
 #127759  από Criss
 Παρ Απρ 21, 2017 1:33 pm
Παιδιά, ανακεφαλαίωση! Η συνάντηση είναι για αυτή την Κυριακή στις 11 η ώρα το πρωί, στο καφέ που είχαμε βρεθεί την τελευταία φορά στην Ακρόπολη! Αν θέλετε ενημερώστε ποιοι θα έρθετε, για να ξέρουμε ποιους να περιμένουμε! Καλή σας ημέρα!
 #127760  από Giota23
 Παρ Απρ 21, 2017 5:27 pm
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Για την Κυριακή θα προσπαθήσω, αλλά δεν υπόσχομαι.
Θα τρέεεεχωωωωωωω :smile-whew: !!!!!!!!!!!!
 #127775  από Στάθης
 Σάβ Απρ 22, 2017 9:35 am
Καλημέρα Criss, θα έρθω
Criss έγραψε:Αν θέλετε ενημερώστε ποιοι θα έρθετε, για να ξέρουμε ποιους να περιμένουμε! Καλή σας ημέρα!
Καλημέρα !!
Είμαι μέσα Criss, δεν ξέρω πόσο θα μπορώ να κάτσω αλλά το σίγουρο είναι θα χαρώ να σας δω.
 #127778  από Στάθης
 Σάβ Απρ 22, 2017 12:32 pm
Spezie pasta cafe Μακρυγιάννη 3 στο Μετρό Ακρόπολης, στις 11 η ώρα Κυριακή 23/4
 #127798  από emarydi
 Δευ Απρ 24, 2017 12:54 pm
χρονια πολλα σε ολους και χιλια συγνωμη για χθες πουθ δεν ηρθα (στην επομενη συναντηση θα σας εξηγησω :emojis-22: )
 #127800  από Στάθης
 Δευ Απρ 24, 2017 1:44 pm
emarydi έγραψε:χρονια πολλα σε ολους και χιλια συγνωμη για χθες πουθ δεν ηρθα (στην επομενη συναντηση θα σας εξηγησω :emojis-22: )
Χρόνια πολλά emarydi, αν και μας έλειψες, σίγουρα θα επανορθώσεις με τον τρόπο σου :emojis-9:
Καλή Δύναμη !!
 #127807  από Criss
 Δευ Απρ 24, 2017 3:41 pm
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς είμαστε μόνο εγώ και ο Στάθης. Δεν ήταν τελείως αποτυχία, γιατί είπαμε πολύ ωραία πράγματα οι δυο μας και γνωριστήκαμε καλύτερα. Για τη μικρή συμμετοχή η ευθύνη είναι δική μου, γιατί το έκανα πολύ βιαστικά και δεν σας έδωσα αρκετό χρόνο. Την επόμενη φορά θα γίνει καλύτερα, μόλις βρω το χώρο συνάντησης. Βλέπω να το κάνουμε σε κάνα δυο βδομάδες περίπου και θα σας ενημερώσω εγκαίρως. Λυπάμαι που δε βρεθήκαμε και ανυπομονώ αυτό να γίνει την επόμενη φορά με περισσότερα άτομα από ότι την πρώτη φορά. Να έχετε όλοι μία υπέροχη μέρα. :smile-kiss: