• Επιτροπη

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #127682  από Iridaki
 Παρ Απρ 14, 2017 2:18 pm
Γεια σας παιδια κ χρονια πολλα ευχομαι! Θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν ξερω που να απευθυ θω. Διαγνωστηκα προσφατα με σκπ κ το μονο που εχω ειναι μουδιασμενο χερι. Αξιζει να περασω επιτροπη? Η θα με διωξουν? Ευχαριστω!
 #127683  από Στάθης
 Παρ Απρ 14, 2017 7:15 pm
Iridaki έγραψε:Γεια σας παιδια κ χρονια πολλα ευχομαι! Θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν ξερω που να απευθυ θω. Διαγνωστηκα προσφατα με σκπ κ το μονο που εχω ειναι μουδιασμενο χερι. Αξιζει να περασω επιτροπη? Η θα με διωξουν? Ευχαριστω!
Δεν γνωρίζω καλά τις διαδικασίες, αλλά θα έλεγα ότι αξίζει να το ψάξεις γιατί αν και για το μούδιασμα το να περάσεις από επιτροπή δεν έχει καμία ουσία (θα σε διώξουν πριν περάσεις από την πόρτα), υπάρχουν κάποια οφέλη κρατικών υπηρεσιών μόνο με την διάγνωση, και αυτά αξίζει να τα ψάξεις.

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση !!
 #127684  από Iridaki
 Παρ Απρ 14, 2017 7:51 pm
Σε ευχαριστω πολυ! Οι μαγνητικες εγκεφαλου κ αυχενα εχουν πολλες εστιες ειπε ο γιατρος κ εκει θελω να σταθουν. Ευχαριστω για την απαντηση!
 #127691  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Κυρ Απρ 16, 2017 10:43 am
Καλημέρα Χρήστος ανέστη
Δεν σου δίνω πολλές πιθανότητες απλά για προπόνηση στο θέμα στο προτείνω
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.. Αλλά και σαν εμπειρία να το δεις..

Από LAT :N 34.26
& LON :E 139,51

Τις καλύτερες ευχές για αυτές τις ημέρες
 #127698  από Elianna
 Δευ Απρ 17, 2017 9:13 am

Εναλλακτικό Πάσχα στην Ιαπωνία?

Χρόνια πολλά σε όλους :)
 #127702  από Gianna
 Δευ Απρ 17, 2017 10:45 am
παιδιά καλημέρα,
είμαι 16 χρόνια στο club.. θα επρεπε να περάσω επιτροπή? αξίζει? τι διασφαλίζει?
ευχαριστω!
 #127705  από Iridaki
 Δευ Απρ 17, 2017 7:56 pm
Καποια επιδοματα δωρεαν διοδια κ μετακινηση με ΜΜΜ. Απλα απο 67% τα δικαιουσαι. Εγω θελω να απαλλαχθει ο αντρας μου απο υπηρεσιες καθως εχουμε μωρο -ειναι στην αεροπορια. Δε θελω να περασν κεπα αλλα αυεε
 #127711  από Gianna
 Τρί Απρ 18, 2017 10:52 am
καταλαβα... πιο αγχωτικό θα ειναι να περασουμε από εκεί παρά τα προνόμια..
χωρια που τα δημοσια οικονομικά δεν το επιτρεπιουν... :emojis-16:
 #127733  από Commander
 Τετ Απρ 19, 2017 9:43 pm
Στάθης έγραψε: υπάρχουν κάποια οφέλη κρατικών υπηρεσιών μόνο με την διάγνωση, και αυτά αξίζει να τα ψάξεις.

Καλησπερα κι από μενα!
Ποια ακριβως είναι αυτα τα οφέλη μονο με τη διάγνωση? Εκτος από την προταξη στους πίνακες αναπληρωτων για όσους εχουν πτυχιο παιδαγωγικής ή καθηγητικης σχολής (που κι εκει αν δεν εχει κανείς προυπηρεσία ειναι δώρο-άδωρο), πού αλλού χρησιμεύει η διάγνωση? Δοκίμασα να ψαξω και στο φορουμ αλλα δεν εχω βρει καποια αναφορα...