• Τρομος !!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #127510  από passenger69
 Παρ Μαρ 31, 2017 11:47 pm
Εχω ΣΚΠ απο τα 32 μου περιπου . ΣΚΠ εχει και η μητερα μου εδω και πολλα χρονια . Σημερα το βραδυ μου παραπονεθηκε η κορη μου (14 χρονων) πως νιωθει ενα καψιμο στο δερμα κατω απο τον αγκωνα ....
Καταλαβαίνεται πως νιωθω αυτη την στιγμη . Αν ( χτυπα ξυλο ) εχει η μικρη μου κατι δεν ξερω αν θα το αντεξω , και μονο οι ενοχες που θα νιωθω θα με γονατισουν.
 #127515  από Gianna
 Σάβ Απρ 01, 2017 2:40 pm
καλησπέρα,
λογικό είναι να τρομάζεις και να πηγαίνει αμέσως ο νους σου εκεί..
μπορεί το παιδί να το πείραξε κάτι στο περιβάλλον (εποχή ανθοφορίας είναι)
να συνδέεται ο αγκώνας με κάποια κίνηση στη γυμναστική, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.. ο,τιδήποτε άλλο, το οποίο σου διαφεύγει. Και δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι πάντα στο κακό πάει ο νους μας..
Περιμένουμε ενημέρωση για τη μικρή!! Με καλά νέα!! :emojis-4:
 #127517  από passenger69
 Σάβ Απρ 01, 2017 4:27 pm
Μακαρι να ειναι ετσι , σημερα μου ειπε οτι της περασε
 #127518  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Σάβ Απρ 01, 2017 4:39 pm
Μακάρι φίλε να μην είναι τίποτα όσοι είμαστε γονείς σε καταλαβαίνουν απόλυτα δεν σου κρύβω και τις δικές μου ανασφάλειες.
Οι θετικοτερες σκέψεις μου για το αγγελουδι σου
 #127523  από N.Korkonias
 Σάβ Απρ 01, 2017 9:08 pm
Καλε μου άνθρωπε αρχικά ψυχραιμία! Αντιλαμβανομαι ότι όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσά και το γιαούρτι. Η προσπάθεια στην παρούσα φάση πρέπει να είναι, στο να μην οδηγούμε την σκέψη μας απευθείας στο χειρότερο σενάριο!

Μέσα από την καρδιά μου, πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό.
 #127527  από passenger69
 Κυρ Απρ 02, 2017 12:21 am
Ευχαριστω ρε παιδια ..... Τι αλλο ομως μπορει να ειναι αυτο το ( τσουξιμο ) στο δερμα .....
Εγω το εχω καμια φορα , μου κραταει 2-3 μερες , αλλα ξερω απο τι ειναι ... δυστηχως !!!!
 #127542  από Still
 Κυρ Απρ 02, 2017 11:08 pm
Τυχαίο, δεν έχει αποδειχθεί η κληρονομικότητα ή όχι της νόσου, ακόμα και γονιδιακά να μεταφερθεί η προδιάθεση (λέμε τώρα) δεν ξέρει κανείς τί είναι αυτό που το πυροδοτεί.

Φυσικά και δεν ξέρεις τί είναι και απεύχομαι να είναι κάτι δυσάρεστο, αλλά και στην περίπτωση που είναι όπως το προκαταλειμένο σου μυαλό έχει σκεφτεί, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ.

Συμπτώματα αθώα μπορεί να έχει κ κάποιος που δεν έχει τίποτα ή κάποιος που έχει κάτι πιο σοβαρό, το οποίο ξαναλέω απεύχομαι, αλλά μην νιώθεις ενοχές που έγινες γονέας, ξέρεις οι γονείς μου δεν είχαν τίποτα και έχω δύο αυτοάνοσα, όπως και να χει στεναχοριούνται και τ αντιμετωπίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε, όπως και άλλα πράγματα που μπορεί να έρθουν στη ζωή μας.

Θα πρότεινα κυρίως να μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου, δεν κάνει, δεν είναι σωστό και δεν ισχύει.
Κατά τ άλλα, περαστικά στη μικρούλα και καλή δύναμη σε όλους :emojis-1: :emojis-2: :emojis-3: :emojis-9: