Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!
Πριν από κάποιες μέρες επισκέφτηκα το νευρολόγο (με παρακολουθεί από δεκαετίας)..
Κάλος άνθρωπος, εμψυχωτικός και γενικά δίνει κατευθύνσεις ολιστικές!!
αλλά μου πρότεινε.. δύο έσχατες λύσεις ...
εκεί εγώ αύξησα τόνο φωνής και άρχισα να αντικρούω κάθετι που μου έλεγε ... γενικά είμαι πράος άνθρωπος και όταν είμαι μπροστά σε γιατρό πάντα σέβομαι το ότι έχει ορκιστεί στον Ιπποκράτη!
τα έχασε λοιπόν, ο γιατρός , μου είπε ότι λόγο της Σκλήρυνσης μιλάω έτσι και αφού μου έκανε τα γνωστά κλινικά τεστάκια μου λεει μια χαρά είσαι..δεν μπορείς να περπατήσεις λόγω αυξημένης σπαστικότητας και δυστονίας... να αυξήσεις το φάρμακο της σπαστικότητας σε δόση εξι φορές ημερησίως σταδιακά...
και να σου συνταγογράψω κοπαξον... τώρα γίνεται ανά δεύτερη μέρα μου είπε... μου έκοψε το χάπι για την ταχύτητα της βάδισης προσωρινά και μου πρότεινε διατάσεις..
δεν ικανοποιήθηκα από την όλη επίσκεψη και θα επισκεφτώ και έναν άλλο γιατρό..
αυτά!!
Καλό μήνα!! Δίχως ψέμματα!!

Πριν από κάποιες μέρες επισκέφτηκα το νευρολόγο (με παρακολουθεί από δεκαετίας)..
Κάλος άνθρωπος, εμψυχωτικός και γενικά δίνει κατευθύνσεις ολιστικές!!
αλλά μου πρότεινε.. δύο έσχατες λύσεις ...

τα έχασε λοιπόν, ο γιατρός , μου είπε ότι λόγο της Σκλήρυνσης μιλάω έτσι και αφού μου έκανε τα γνωστά κλινικά τεστάκια μου λεει μια χαρά είσαι..δεν μπορείς να περπατήσεις λόγω αυξημένης σπαστικότητας και δυστονίας... να αυξήσεις το φάρμακο της σπαστικότητας σε δόση εξι φορές ημερησίως σταδιακά...

δεν ικανοποιήθηκα από την όλη επίσκεψη και θα επισκεφτώ και έναν άλλο γιατρό..
αυτά!!
Καλό μήνα!! Δίχως ψέμματα!!

Aun aprendo... Για πάντα μαθητής...