• ψαχνω για τον κουκλοπαίχτη

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #127419  από emarydi
 Πέμ Μαρ 23, 2017 5:17 pm
ψαχνω για τον κουκλοπαίχτη διοτι νιωθω σαν μαριονετα καθομαι στην καρεκλα η ξαπλωνω το βραδυ (μονο κλακετες δεν χορευω) και καποιος τραβαει το αορατο σχοινι και κουνιεται ενα ποδι ή ενα αλλο ποδι, καλα που δεν ειμαι σαρανταποδαρουσα!!! νιωθω πρωτα ενα καρφι και μετα βουρ τιναζει οπου και οπως να 'ναι. πως λεγεται αυτο ξερει κανεις?
 #127427  από Στάθης
 Παρ Μαρ 24, 2017 10:14 am
emarydi έγραψε:ψαχνω για τον κουκλοπαίχτη διοτι νιωθω σαν μαριονετα καθομαι στην καρεκλα η ξαπλωνω το βραδυ (μονο κλακετες δεν χορευω) και καποιος τραβαει το αορατο σχοινι και κουνιεται ενα ποδι ή ενα αλλο ποδι, καλα που δεν ειμαι σαρανταποδαρουσα!!! νιωθω πρωτα ενα καρφι και μετα βουρ τιναζει οπου και οπως να 'ναι. πως λεγεται αυτο ξερει κανεις?
Γεια σου emarydi !!

Νομίζω ότι αυτό που παθαίνεις λέγεται "κλώνος" ! Το περιγράφουν συνασθενείς σαν το πόδι να έχει ελατήριο, κτλ.. Λίγο που το έψαξα είδα ότι ταιριάζει σε αυτό που αναφέρεις.

viewtopic.php?f=10&p=28920

viewtopic.php?f=47&t=5167&p=110641

Ελπίζω να το βρείς τον κουκλοπαίχτη να να μας φωνάξεις να τον αρχίσουμε όλοι μαζί :emojis-9:
 #127432  από Gianna
 Σάβ Μαρ 25, 2017 1:20 pm
κορίτσι καλησπέρα,
Χρόνια πολλά για την ημέρα σήμερα!
είσαι καλύτερα? ρώτησες καποιο γιατρό επί του θέματος?
 #127457  από emarydi
 Δευ Μαρ 27, 2017 7:08 pm
σας ευχαριστω ολους που μου απαντατε,
αυριο τριτη θα παω γιατρο θα σας γραψω τι θα μου πει
Gianna χρονια πολλα 2ημερο ημουν χαλκιδα σε κατι φιλους
μπηκε η Ανοιξη
Συνημμένα
diagelma_9.jpg
diagelma_9.jpg (283.08 KiB) Προβλήθηκε 17160 φορές
 #127458  από Gianna
 Δευ Μαρ 27, 2017 9:00 pm
με το καλό κορίτσι!
ενημέρωσε μας για νεώτερα!
:emojis-2:
 #127488  από emarydi
 Πέμ Μαρ 30, 2017 11:12 am
Καλημερα περα ως περα!
Μου πηρε 2 μερες να το σκεφτομαι ακομη δεν εχω σταματησει…
Λοιπον τριτη ο γιατρος μου ειπε είναι προϊούσα ισως και υποτροποιαζουσα προϊούσα και εκτος από κατι ελαφριες χημειοθεραπειες δεν εχει τιποτα άλλο
Του ειπα ευχαριστω δεν θα παρω δεν ειμαι φιλος και δεν επεμενε καθολου μα καθολου οποτε ειμαι ελευθερη από νοσοκομεια αγωγες φαρμακευτικες κλπ κλπ κλπ μια απορια εχω τωρα εγινα καλα?
 #127489  από kath
 Πέμ Μαρ 30, 2017 1:45 pm
Εισαι πιστευω πολυ τυχερη που δεν σου δινουν τιποτα. Κατα τη γνωμη μου,παλεψε το με διατροφη και ηπια ασκηση.
Καλη πορεια :smile-flower:
 #127491  από Στάθης
 Πέμ Μαρ 30, 2017 2:17 pm
emarydi έγραψε:...οποτε ειμαι ελευθερη από νοσοκομεια αγωγες φαρμακευτικες κλπ κλπ κλπ μια απορια εχω τωρα εγινα καλα?
Εάν εννοείς πνευματικά καλά, από ότι φαίνεται βρήκες την Δύναμη και το κουράγιο να γυρίσεις το κεφάλι σου προς μια άλλη κατεύθυνση, κατεύθυνση η οποία χρήζει κάποιας αλλαγής στο πως βλέπουμε τα πράγματα, δηλαδή πως από τον καθησυχασμό στα πρωτόκολλα, την συντηρητική κατάπτωση και τις άσκοπες φαρμακευτικές παλινδρομήσεις πορευόμαστε προς την ελευθερία και την ενεργοποίηση της Δύναμης του εαυτού μας, της Πίστης στον Εαυτό μας.

Πίστη στον Εαυτό μας σημαίνει, καθαρότητα. Καθαρότητα σημαίνει βελτίωση προς την καθαρότητα. Ο καθένας μας γνωρίζει στην Καρδιά του τι είναι αυτό που την εμποδίζει να δει το Φως. Το Φως του Είμαι Καλά. Και αυτό δεν σημαίνει σωματικά αψεγάδιαστα, αλλά σημαίνει πνευματική Αγάπη, Χαρά και Δύναμη. Εκεί βρίσκεται η Αληθινή Υγεία. Μέσα από εκεί μειώνονται τα βάσανά μας και γλυκαίνει η ζωή μας.

Ξέρω ότι πιθανά να μην καταλάβεις τίποτα από τα παραπάνω, αλλά ευχή μου είναι ότι δεν θα χρειαστεί, γιατί η Ζωή θα μετουσιώσει την Δυναμική του Χαρακτήρα σου, σε καθογητήρια Σοφία για την βελτίωση της Υγείας σου, με ότι συμβατικά ή εναλλακτικά εργαλεία χρειαστεί.

Ξεκίνα να πιστεύεις σε θαύματα... ότι ήδη έγινες καλά.
Η Ζωή θα σε οδηγήσει προς τα Εκεί.