Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες και συν ασθενείς. Όπως έχω πει, συζώ και εγώ με την γνωστή μας φίλη, περίπου 3 με 4 χρόνια τώρα. Ωστόσο, ανέπτυξα και άλλο ένα αυτοάνοσο. Επειδή λοιπόν είμαι 25 χρονών και είμαι στο ξεκίνημα της ζωής μου, όπως αντιλαμβάνεστε έχω μεγάλο φόβο για το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για την επαγγελματική μου ζωή. Σας παρακαλώ, πείτε μου, αυτός ο φόβος είναι λογικός ?
NOBODY έγραψε:Σας παρακαλώ, πείτε μου, αυτός ο φόβος είναι λογικός ?Ο φόβος είναι λογικός. Αλλά είναι και το μεγάλο μας όπλο, γιατί στην υπέρβασή του, μπορούμε να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε, μπορεί όχι με τον τρόπο που νομίζουμε, αλλά με τον τρόπο που η Ζωή προστάζει για εμάς.
Από την εμπειρία μου και με την συναναστροφή μου με εκατοντάδες ασθενείς μπορώ να πω όσοι κυριαρχούνται από τον Φόβο έχασαν πράγματα από την Ζωή. Επίσης όσοι δεν αποδέχτηκαν αυτά που τους συμβαίνουν.
Καλό είναι να μην βλέπουμε την ζωή με φόβο αλλά αποδέχοντας τα προβλήματά μας μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς τριβή μαζί τους, και εκεί όχι μόνο δεν χάνουμε πράγματα από οποιαδήποτε πάθηση, αλλά κερδίζουμε πολλά. Το σημαντικότερο είναι ότι με την Αποδοχή, ξεθολώνουμε από τον θυμό και τον φόβο, και πασχίζουμε να αναλάβουμε Εμείς την Τύχη της κάθε πάθησης βελτιώνοντας σιγά σιγά τομείς στην Ζωή μας που μας Βροντοφωνάζουν για βελτίωση.
Πιστεύω ακράδαντα ότι τα Αυτοάνοσα όπως η ΣΚΠ είναι παθήσεις οξείδωσης και τοξίνωσης στο Νοητικό (Πνευματικό) επίπεδο από την αλληλουχία αρνητικών σκέψεων, περίσσιου άγχους και φόβων. Τι καλύτερο από εμάς, να ακολουθούμε μια αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική θεραπεία για το σώμα, και μια κάθαρση και βελτίωση οπτικών, φιλοσοφίας και σκέψεων στο νοητικό (πνευματικό).
Για το θέμα της δουλειάς μπορώ μόνο να προτείνω λίγο υπομονή για τώρα, και προπάντων μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Θα Δυναμώσεις, θα Σοφέψεις, θα καταφέρεις πράγματα που δεν πίστευες ότι είσαι ικανός να καταφέρεις, θα προσπεράσεις και θα υπερβείς αυτές τις τρικυμίες. Τα κύματα δεν μας φοβίζουν, γιατί η Ζωή είναι ο Ωκεανός. Τέτοια Δύναμη έχουμε μέσα μας.
Εκεί που θα σε πάει η Ζωή εμπεριέχει την Εργασία, σαν Λειτούργημα, όχι σαν δουλεία, και π.χ. η ΣΚΠ έχει την τάση να μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που Αγαπάμε για την κοινωνία μας, αφού οδεύοντας προς την κάθαρση της Καρδιάς (Πνεύματος) μας, βρίσκουμε ακριβώς τον χώρο που μας ταιριάζει καλύτερα επαγγελματικά ή μάλλον η ίδια η Ζωή το πράττει για εμάς.
Έχε *Πίστη ότι έχεις ήδη βρει την θέση σου στην κοινωνία επαγγελματικά και θα έρθει αφού δυναμώσεις πνευματικά (και αφετέρου σωματικά).
*Πίστη σημαίνει Νιώσε ότι το έχεις ήδη.