• Κομπος στο λαιμο .

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #127205  από passenger69
 Τετ Μαρ 08, 2017 9:01 pm
Γεια σας , εχω ενα θεμα τους τελευταιους 2 μηνες . Ειχα καουρες και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και ενα κομπο στο λαιμο . Πηγα σε ΟΡΛ και μου εδωσε κατι χαπια για κανα μηνα . Με αυτα τα χαπια μου σταματησαν οι καουρες , αλλα συνεχιζω να εχω αυτο τον κομπο στο λαιμο και ανησυχω μηπως εχει σχεση η παθηση μας με αυτο το συμπτωμα .
Δεν ξερω αν εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο . Σκεφτομαι να παω και σε γαστρεντερολογο μηπως
και μου πει κατι αυτος .
 #127206  από kath
 Τετ Μαρ 08, 2017 9:43 pm
Γνωμη μου να επισκεφτεις γαστρεντερολογο. Ο αρμοδιος για καουρες κλπ αυτος ειναι. Ισως απο τα οξεα του στομαχου να εχει γινει καποιο μικρο εγκαυμα στον οισοφαγο. Αυτος σιγουρα θα σου πει κ θα σου προτεινει αναλογες εξεταεις. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την παθηση,τουλαχιστον απ οσο ξερω
 #127237  από passenger69
 Παρ Μαρ 10, 2017 9:33 pm
Τελικα ο γαστρεντολογος μου εκλεισε ραντεβου για γαστροσκοπηση . Απ οτι καταλαβα θα μου κανει μεθη για να ειμαι ηρεμος , ομως απ οτι εχω ακουσει εμεις που εχουμε την παθηση δεν πρεπει να παιρνουμε γενικη αναισθησια . Ισχυει το ιδιο και για μεθη ; ξερει καποιος ;
 #127238  από kath
 Σάβ Μαρ 11, 2017 4:29 pm
Κ ειχα στο μυαλο μου να γραψω να μας πεις ο,τι νεοτερο εχεις.
Μην αγχωνεσαι καθολου,το καλοκαιρι εκανα γστροσκοπηση. Κι ο δικος μου γιατρος με μεθη τις κανει. Του ειχα αναφερει τη σκπ,αλλα δεν τη συσχετισε καθολου με τη μεθη. Η μεθη στον καθενα λειτουργει διαφορετικα. Εγω απλα οταν τελειωσε με την εξεταση απλα ξυπνησα. Κατι σαν γενικη αναισθησια δηλαδη.
Εκανες πολυ καλα που πηγες σε αρμοδιο γτ θα σε ετρωγε το αγχος.
Καλη επιτυχια ευχομαι κι αν θελεις, αν κ δεν εχει σχεση με την παθηση, ενημερωσε για τα αποτελεσματα.
 #127244  από ΖΩΗ pen
 Σάβ Μαρ 11, 2017 10:39 pm
Καλησπέρα. Έχω κάνει γαστροσκόπηση, με την μέθη είναι ανώδυνη. Καλή επιτυχία :smile-sun:
 #127434  από passenger69
 Σάβ Μαρ 25, 2017 7:21 pm
τελικα εκανα γαστροσκοπηση , οχι με μεθη αλλα με βελονισμο , και ηταν σχετικα ανωδυνη . Δεν βρεθηκε κατι που να σχετιζεται με ΣΚΠ , αλλα μια γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση . Θεραπεια με χαπια και διαιτα .... ο κομπος στο λαιμο ειναι αντανακλαστικος
 #127436  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Κυρ Μαρ 26, 2017 1:49 pm
Καλημέρα φίλε, καλά τα νέα μπράβο
, τι εννοεις βελόνισμο??
Αντί για ναρκωση! ?πως γίνεται ??