• Συνάντηση μέσα στο Φεβρουάριο!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127173  από Στάθης
 Δευ Μαρ 06, 2017 5:24 pm
Criss έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα! Επειδή έχουν μείνει μόνο 6 ημέρες ως τις 12 Μαρτίου, το σημείο συνάντησης που επέλεξα τελικά! Θα είναι στην Ακρόπολη στο καφέ Fontana - Living Well στη διεύθυνση Αιόλου 17! Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε θα περιμένω! Καλό απόγευμα σε όλους!
Γεια σου Χρήστο καλησπέρα
Δεν έχω προσωπικά να προτείνω κάτι, προς το παρόν φιξαρισμένοι για Fontana - Living Well.
 #127179  από Criss
 Δευ Μαρ 06, 2017 11:25 pm
Καλησπέρα, Στάθη! Περίμενε λίγο να το ξαναδώ, γιατί δεν ξέρω πόσο μακρυά είναι από το μετρό! Τελικά νομίζω ότι το σημείο θα το ξέρουμε οριστικά Πέμπτη με Παρασκευή! Οι χάρτες δεν δίνουν καλή εικόνα για τις αποστάσεις! Καλό σου βράδυ!
 #127207  από Criss
 Τετ Μαρ 08, 2017 10:28 pm
Παιδιά, καλησπέρα! Ξέρω ότι σας έχω ταλαιπωρήσει πολύ με τις συνεχόμενες αλλαγές μέρους και σας ζητώ συγγνώμη για αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις καφέ από το internet! Αυτά που θα γράψω τώρα είναι τα τελικά και δεν πρόκειται να αλλάξουν! Το καφέ λέγεται Spezie pasta cafe και είναι στην οδό Μακρυγιάννη 3, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του μετρό ακρόπολης! Και επίσης η ώρα συνάντησης έγινε 12 το μεσημέρι, γιατί πιο πριν δεν μπορώ! Ελπίζω ότι όλοι συμφωνείτε με αυτά, αλλιώς ενημερώστε εδώ! Καλό βράδυ σε όλους, και τα λέμε την Κυριακή!
 #127210  από Στάθης
 Πέμ Μαρ 09, 2017 1:13 am
Criss έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα! Ξέρω ότι σας έχω ταλαιπωρήσει πολύ με τις συνεχόμενες αλλαγές μέρους και σας ζητώ συγγνώμη για αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις καφέ από το internet! Αυτά που θα γράψω τώρα είναι τα τελικά και δεν πρόκειται να αλλάξουν! Το καφέ λέγεται Spezie pasta cafe και είναι στην οδό Μακρυγιάννη 3, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του μετρό ακρόπολης! Και επίσης η ώρα συνάντησης έγινε 12 το μεσημέρι, γιατί πιο πριν δεν μπορώ! Ελπίζω ότι όλοι συμφωνείτε με αυτά, αλλιώς ενημερώστε εδώ! Καλό βράδυ σε όλους, και τα λέμε την Κυριακή!
Μια χαρά μου ακούγεται Χρήστο !!
 #127213  από Giota23
 Πέμ Μαρ 09, 2017 12:15 pm
Καλημέρα σας
Εγώ κατά τη 1:00 θα πρέπει να φύγω γιατί η κόρη μου έχει αγώνες (αρκετά μακριά από το κέντρο), οπότε θα με βόλευε περισσότερο να συναντιόμασταν από τις 11:00, τουλάχιστον για όσους μπορούν.
Αν δεν βολεύει κανέναν, ας το αφήσουμε 12 και ελπίζω να σας δω για λίγο.
 #127216  από Criss
 Πέμ Μαρ 09, 2017 1:44 pm
Γιώτα, καλημέρα! Αν δεν βολεύει στις 12, ίσως να πρέπει να το βάλουμε σε άλλη ημερομηνία και όχι στις 12 Μαρτίου, ίσως στις 19 Μαρτίου! Θα το δούμε αν βολεύει και τους άλλους!
 #127220  από Giota23
 Πέμ Μαρ 09, 2017 2:58 pm
Criss έγραψε:Γιώτα, καλημέρα! Αν δεν βολεύει στις 12, ίσως να πρέπει να το βάλουμε σε άλλη ημερομηνία και όχι στις 12 Μαρτίου, ίσως στις 19 Μαρτίου! Θα το δούμε αν βολεύει και τους άλλους!

Όχι όχι, μην το αλλάξεις, αφού έχουν πει όλοι ότι μπορούν. Απλώς το 11 με βόλευε καλύτερα, ενώ με το 12 περιορίζομαι στο χρόνο που μπορώ να καθίσω μαζί σας.
Άστο όπως είναι όμως.
 #127223  από Criss
 Πέμ Μαρ 09, 2017 3:17 pm
Γιώτα, ας τους ρωτήσουμε καλύτερα πρώτα! Μπορεί η αλλαγή να μην τους βολεύει, ας κάνουμε μία ερώτηση! Δεν έχουμε περιθώριο για απουσίες, δεν είμαστε και τόσοι πολλοί!
 #127224  από Giota23
 Πέμ Μαρ 09, 2017 4:15 pm
Criss έγραψε:Γιώτα, ας τους ρωτήσουμε καλύτερα πρώτα! Μπορεί η αλλαγή να μην τους βολεύει, ας κάνουμε μία ερώτηση! Δεν έχουμε περιθώριο για απουσίες, δεν είμαστε και τόσοι πολλοί!
Ok. Ας ξεκινήσουμε από εμένα.

Την άλλη Κυριακή δεν μπορώ
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9