• Συνάντηση μέσα στο Φεβρουάριο!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #126963  από Gianna
 Τετ Φεβ 22, 2017 7:01 pm
από μένα οκ η 12/03. καπου κεντρο οκ. που ειναι προσβάσιμα? σε καποιο ξενοδοχειο. εχουν καφετεριες και σε ισογειο κ σε ταρατσα. τι λετε? :emojis-2:
 #126964  από Criss
 Τετ Φεβ 22, 2017 7:33 pm
Γιάννα, μου φαίνεται ότι βρήκα κάτι, αλλά δεν έχω πάει, από το inernet το ψάχνω! Λέγεται Banca Cafe, και είναι στο κέντρο! Η διεύθυνση είναι Χαριλάου Τρικούπη 11! Πως σου ακούγεται;Θα το πω και στους υπόλοιπους και θα σε ενημερώσω!
 #126969  από Ελιζα
 Τετ Φεβ 22, 2017 10:35 pm
Εμενα μου το πες....συμφωνω σε οτι βολευει...απλα μου λετε και ερχομαι :)
 #126982  από Criss
 Πέμ Φεβ 23, 2017 7:34 pm
Καλησπέρα σε όλες και όλες! Νομίζω ότι τελικά φαίνεται να καταλήγουμε σε όλα! Τώρα πρέπει να δούμε και τι ώρα θα γίνει η συνάντηση! Σας βολεύει 11 το πρωί; Όποιοι θέλουν άλλη ώρα, παρακαλώ να το πουν εδώ για να το ρυθμίσουμε!
 #126989  από Criss
 Παρ Φεβ 24, 2017 1:44 am
Παιδιά, καλησπέρα! Μετά από σωστή παρατήρηση της Χρύσας, κατάλαβα ότι δεν έλαβα σωστά υπ'όψιν μου τα θέματα της προσβασιμότητας του χώρου συνάντησης και των ευκολιών για ΑΜΕΑ! Συνεπώς ο χώρος που πρότεινα θα αλλάξει! Επειδή όμως γενικά δεν κυκλοφορώ πολύ η αναζήτηση του χώρου αναγκαστικά γίνεται μέσω internet, όμως δυστυχώς το tripadvisor.com που χρησιμοποιώ δεν παρέχει πληροφορίες για το ποια μαγαζιά έχουν ευκολίες ,όπως WC για ΑΜΕΑ! Ψάχνοντας για κάτι καλύτερο που να πληρεί κάποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις βρήκα αρκετά καφέ στο Μοναστηράκι, τα οποία τα εξυπηρετεί το μετρό! Καλό όμως θα ήταν να ήξερα περισσότερα για το τι θα εξυπηρετούσε τον καθένα από εσάς! Επειδή όμως θεωρώ αδιάκριτο να ρωτήσω ευθέως τι πιθανές δυσκολίες αντιμετωπίζει ο καθένας σας, όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα που θεωρεί ότι είναι χρήσιμο να το κάνει γνωστό, παρακαλώ ας το κάνει ώστε να επιλέξουμε όσο το δυνατό καλύτερο σημείο για όλους! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 #127005  από Criss
 Παρ Φεβ 24, 2017 3:03 pm
Νομίζω ότι κατέληξα κάπου! Βρήκα δύο πιθανά σημεία, και τα δύο είναι στο Γκάζι! Η ονομασίες τους είναι Gazi College και Del Sol! Επειδή όμως όπως σας έχω πει, η πηγή μου είναι το tripadvisor στο internet και δεν τα ξέρω και το site δεν δίνει πληροφορίες για υπηρεσίες ΑΜΕΑ, αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με κάποιο από αυτά, παρακαλώ να το πει! Τα σημεία αυτά τα επέλεξα επειδή εξυπηρετούνται από το μετρό! Σας ευχαριστώ, και να έχετε ένα ευχάριστο απόγευμα!
 #127006  από Gianna
 Παρ Φεβ 24, 2017 5:28 pm
Γεια σε όλους!όπου αποφασισετε μου λέτε!!
ανυπομωνω νσ σας γνωρισω :emojis-2: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #127087  από emarydi
 Τετ Μαρ 01, 2017 9:20 am
πηγα στο μετρο μολ εχει καφε στον 3ο οροφο και ευκολη προσβαση και υποδομη για αμεα! τωρα για το γκαζι που λετε με τι παμε?
 #127172  από Criss
 Δευ Μαρ 06, 2017 1:27 pm
Παιδιά, καλησπέρα! Επειδή έχουν μείνει μόνο 6 ημέρες ως τις 12 Μαρτίου, το σημείο συνάντησης που επέλεξα τελικά! Θα είναι στην Ακρόπολη στο καφέ Fontana - Living Well στη διεύθυνση Αιόλου 17! Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε θα περιμένω! Καλό απόγευμα σε όλους!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9