• Συνάντηση μέσα στο Φεβρουάριο!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #126781  από Criss
 Σάβ Φεβ 18, 2017 2:07 pm
Δεν είναι δική μου η απόφαση, αλλά όλων! Δεν μπορώ να δώσω τελεσίγραφο και να πω "μαζευόμαστε την τάδε του μήνα και έρχεται όποιος μπορεί"! Η απόφαση είναι συλλογική! Και πρέπει να δούμε και που θα γίνει! Περιμένω προτάσεις!
 #126818  από Giota23
 Σάβ Φεβ 18, 2017 10:48 pm
Criss έγραψε:Γιάννα, μην ανησυχείς, θα το κάνουμε γύρω στις 10 με 15, για να είσαι κι εσύ! Καλά είναι;

Criss αν με το Γιάννα εννοείς εμένα, είμαι μια χαρά. :emojis-9:

Την άλλη φορά είχατε πάει mall αν θυμάμαι καλά. Θέλετε πάλι εκεί? Σας βολεύει?
 #126823  από Criss
 Κυρ Φεβ 19, 2017 12:38 am
Γιώτα, καλησπέρα! Έχεις δίκιο, εσένα εννοούσα, απλά μπερδεύτηκα! Σόρυ, αλλά το mall όπως είχα πει και στα παιδιά την προηγούμενη φορά για μένα είναι εφιάλτης, γιατί στην πρώτη συνάντηση δεν κατάφερα να είμαι! Βλέπεις, έχω σοβαρό κινητικό πρόβλημα και οι αποστάσεις εκεί είναι τεράστιες για μένα, και έτσι είπαμε να το κάνουμε κάπου αλλού, αν δεν σε πειράζει! Αν έχεις καμία πρόταση για μέρος, θα χαρώ πολύ να την ακούσω!
 #126824  από Giota23
 Κυρ Φεβ 19, 2017 8:23 am
Όχι καλέ, τι να με πειράζει. Όπου θέλετε και βολεύει τους περισσότερους
 #126832  από Criss
 Κυρ Φεβ 19, 2017 12:36 pm
Επειδή έτσι δεν βλέπω να καταλήγουμε πουθενά, θα πάρω την πρωτοβουλία να προτείνω μία ημερομηνία και αν δεν βολεύει κάποιους παρακαλώ ας ενημερώσουν εδώ εγκαίρως για να αλλαχθεί! Η 12 Μαρτίου πως σας φαίνεται;
 #126844  από Στάθης
 Κυρ Φεβ 19, 2017 3:42 pm
Criss έγραψε:Η 12 Μαρτίου πως σας φαίνεται;
Μια χαρά ! :emojis-9:
 #126872  από chryssa
 Δευ Φεβ 20, 2017 2:19 pm
:emojis-2:
ο.κ. το 12 Μαρτιου.... σημειο συναντησης ??

μεχρι τωρα το mall στο Μαρουσι εξυπηρετουσε τους περισσοτερους
το MALL στο Metro του Αγ.Δημητριου ειναι πιο κοντα για οσους μενουν Αθηνα η Πειρραια .... καποτε συναντηθηκαμε κι εδω
αποφαση χρειαζεται .... εγω θα ερθω οπου σας βολευει :auto-swerve:
 #126874  από Criss
 Δευ Φεβ 20, 2017 2:36 pm
Καλησπέρα, Χρύσα! Σιγά-σιγά μαζευόμαστε πάλι, και αυτή τη φορά μου φαίνεται πως είμαστε περισσότεροι! Για το mall Αγ. Δημητρίου δεν ξέρω, φοβάμαι μην είναι τόσο χαώδες όσο του Αμαρουσίου! Αν δεν είναι, τότε εγώ είμαι μέσα! Αλλά αν είναι, δεν μπορούμε να βρούμε ένα cafe σε σημείο που γενικά να εξυπηρετεί όλους; Κάπου κοντά στο κέντρο, ας πούμε;
 #126878  από emarydi
 Δευ Φεβ 20, 2017 4:37 pm
το μολ μετρο ειναι πολυ πιο μικρο θα παω μια βολτα μεσ την εβδομαδα και θα δω για συγγεκριιμεηνο χωρο ,ειναι σχετικα κοντα μου αλλα δεν πολυβγαινβ εξω γιαυτο δεν το ξεωρ καλα. 12 μαρτιου θα ερθω οποσδηποτε οχι σαν την ακλλη φορα!!! θα σασ ενηερφσω για προσβαση και αποστασεις Φιλια
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9