• ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12651  από Biskoto10
 Σάβ Δεκ 05, 2009 12:51 am
Παντως η δικια μου αποψη (μιας και δεν καταφερα να τα κανω εγω :mrgreen: ) ειναι οτι δεν πρεπει να εφησυχαζομαστε και να λεμε οτι "ενταξει σκλ εχω κτλ" γιατι αν μας βρει μποσικους η σκλ δεν μας λυπαται! Και για οσους ειναι νεοι σαν εμενα προτεινω να τα γραψουνε ολα μα ολα και να κανουν οτι γουσταρουν στην ζωη τους γιατι μπορει να τα νοσταλγουν αργοτερα και να ειναι αργα... ;)
 #12655  από Fotis
 Σάβ Δεκ 05, 2009 1:17 am
Από κινδυνολόγους άλλο τίποτα στον κόσμο. Εδώ ορισμένοι περιμένουν το τέλος του κόσμου το 2012 και κλαίνε από τώρα.
 #12685  από Giota
 Σάβ Δεκ 05, 2009 5:23 pm
δηλαδη οι περισσοτεροι απο εμας αν εχω καταλαβει καλα πιστευουμε οτι θα καταληξουμε στο καροτσι. οκ δεν μπορω να το αποφυγω με καποιο τροπο
 #12688  από Giota
 Σάβ Δεκ 05, 2009 6:06 pm
θελω να ζητησω συγνωμη για την τοση απαισιοδοξια μου, γενικα δεν ειμαι ετσι. καταλαβα οτι ειναι ασχημο για μια πεσμενη σου μερα να ριχνεισ κ τουσ αλλους με τισ οποιεσ αποριες. ειμαι αυτη την εβδομασα σκ.... εχουν πεσει ολα μαζεμενα. θα περασει. συγνωμη κ παλι για την κλαψο...... μου. σε ποιον να τα πω ομως κ να καταλαβει?φιλια
 #12690  από Fotis
 Σάβ Δεκ 05, 2009 6:20 pm
πες τα όσο θέλεις, εδώ είμαστε. Αλλά να ξέρεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
 #12691  από sofi
 Σάβ Δεκ 05, 2009 6:29 pm
:oops: ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ GIOTA ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΘΕΤΙΚΑ!
:oops: ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕΣ...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..
ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ :!: :D
 #12694  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 05, 2009 7:01 pm
δηλαδη οι περισσοτεροι απο εμας αν εχω καταλαβει καλα πιστευουμε οτι θα καταληξουμε στο καροτσι. οκ δεν μπορω να το αποφυγω με καποιο τροπο
Oχι, αλλά δε μπορούμε και να το αποκλείσουμε. :|

Μετά την ανακοίνωση της σκπ, τις παραισθησίες με τους φοβερούς επίπονους σπασμούς, την επιθετική άρνηση πληροφόρησης, ακόμα και την έλειψη ουσιωδέστατων δεδομένων καθημερινής χρήσεως :cry: , τέτοιοι που είναι οι καταρτισμένοι, ήταν κάτι παραπάνω από επόμενο να μας έχουν μπεί τέτοιες, πολύ επίμονες, ιδέες.

Εξαρτάται απο την κατάσταση του καθενός, βέβαια. Όσο πιο επίμονα είναι τα συμπτώματα, τόσο περισσότερο θα τα σκεφτόμαστε... Τι μπορούσαμε να κάνουμε, τι μπορούμε ακόμα, τι δε μπορούμε πια και γιατί... :( Και όταν άτομα που μας είναι πολύ αγαπητά εδώ, δε μπαίνουν πια τόσο συχνά διότι είναι σε κακό χάλι, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες… Κι επειδή είναι άνθρωποι και όχι "περιστατικά", ελπίζουμε και αρνούμεθα την κατάστασή τους όσο και τη δική μας...

Και ιδίως, εγώ προσωπικά, τουλάχιστον, χρειάζομαι εξηγήσεις...

Να είστε όλοι καλά
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Δεκ 05, 2009 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.