Καλησπέρα σε όλους! Με λένε Άννα και είμαι 19 χρονών. Πριν τα Χριστούγεννα με έπιασε ενα μούδιασμα στο δεξί μάγουλο, και στις άκρες των δακτύλων του δεξιού χεριού. Κράτησε 2 εβδομάδες. Για να μην πολυλογώ, η μαγνητική του εγκεφαλου έδειξε εστίες παθολογικής έντασης σήματος και προσληψη της παραμαγνητικης ουσίας. Η μαγνητική του αυχένα έδειξε μικρή ενδομυελική εστία παθολογικης εντασης σήματος, χωρίς να προσλαμβάνει την παραμαγνητική ουσία.
Η εγκεφαλονωτιαία παρακεντηση υποστηρίζει τις μαγνητικες.
Εξαψα και εγω λιγα πραγματα πανω στην ΠΣ και καταλαβα ότι ούτε οι γιατροί θα σου δώσουν ένα φάρμακο με σιγουριά. Τι χρειάζεται για να είναι σίγουρος ο γιατρός? Να περιμένω μήνες ίσως και χρόνια για το δεύτερο ''επεισόδιο''?
Πάντως λαμβάνοντας υπ' όψην πως δεν είχα ιδεα για αυτήν την ασθένεια, νιώθω πολλή μεγάλη ανακούφηση που βρήκ αυτό το φόρουμ και δεν ειμαι μονη σε αυτο!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Η εγκεφαλονωτιαία παρακεντηση υποστηρίζει τις μαγνητικες.
Εξαψα και εγω λιγα πραγματα πανω στην ΠΣ και καταλαβα ότι ούτε οι γιατροί θα σου δώσουν ένα φάρμακο με σιγουριά. Τι χρειάζεται για να είναι σίγουρος ο γιατρός? Να περιμένω μήνες ίσως και χρόνια για το δεύτερο ''επεισόδιο''?
Πάντως λαμβάνοντας υπ' όψην πως δεν είχα ιδεα για αυτήν την ασθένεια, νιώθω πολλή μεγάλη ανακούφηση που βρήκ αυτό το φόρουμ και δεν ειμαι μονη σε αυτο!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!