• Χαμηλός αιματοκρίτης

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125876  από anni
 Πέμ Ιαν 26, 2017 1:31 pm
γεια σας κορίτσια και αγόρια!!
τι κάνετε;
εγώ το προσπαθώ ....
έκανα τις προκαθορισμένες εξετάσεις αίματος...
αιματοκρίτης 29
Β12 180
ουφ προβλημα και με το στομάχι που τελικά αποδείχθηκε στο έντερο
ευτυχώς πήγα σε γαστρεντερολόγο...
πρωί βράδυ σίδηρο και το μεσημέρι Β12fix διασπειρόμενα δισκία

και σε δυο μήνες εξετάσεις πάλι και βλέπουμε :emojis-14:
Βρίσκετε κανείς σε παρόμοια κατάσταση; Αν ναι, πώς τα ανεβάζετε;
α τρώω και παντζάρι ωμό τριμμένο σε σαλάτα με καροτάκι και ρεπάνι μου είπαν οτι βοηθάει πολύ... άντε να δούμε

φιλιά!!
 #125878  από greekinholland
 Πέμ Ιαν 26, 2017 1:42 pm
Μα τι θέλω και μιλάω :emojis-1:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greekinholland την Πέμ Ιαν 26, 2017 1:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #125879  από Ελιζα
 Πέμ Ιαν 26, 2017 1:44 pm
Καλησπερα :) θα σου μιλησω για τον αιματοκριτη μονο αν και δεν εχω περασει κατι....συκωτι και σπληνα(βοεια)! Οτι καλυτερο! Ενταξε το στην διατροφη σου! :) αν θες ομως ενταξε και στην διατροφη σου για την β12 που λες ωμα οστρακα(μυδια,στρειδια,πεταλιδες,χτενια,αχινοι) ειναι πραγματικα θησαυρος αλλα ωμα,αυγα,θαλασσινα! Ελπιζω στο ελαχιστο να βοηθησα :)
 #125903  από Nikoskk
 Πέμ Ιαν 26, 2017 3:46 pm
anni καλησπερα!!
οταν εχουμε προβληματα με το εντερο δεν απορροφουνται επαρκως τα θρεπτικα στοιχεια απο την τροφη,μεταξυ αυτων και ο σιδηρος,οποτε θεραπευωντας το εντερο θα εχεις διαφορα και στα αλλα.
Τα χαπια σιδηρου δεν απορροφουνται επαρκως απο τον οργανισμο ,καλο θα ηταν να καλυψεις τις ελλειψης σου και απο τα τροφιμα,σπιρουλινα και ιπποφαες ειναι οτι πρεπει για σιδηρο ,αλλα και για b12.
Για την b12 καλη πηγη ειναι και η σαρδελα καθως και ολα αυτα που αναφερει παραπανω η Ελιζα και τα λαχανικα που αναφερεις μας περιεχουν πολλα θρεπτικα συστατικα.
Ελπιζω να βοηθησα
 #126059  από anni
 Δευ Ιαν 30, 2017 9:58 am
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!