• πασχα με μουδιασμα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #125779  από sofia13
 Τρί Ιαν 24, 2017 9:14 pm
Νίκο , περαστικά και γρήγορα στο Χαρίτωνα , αλλά ηρέμησε κι΄εσύ . Εντάξει;
Η ζωή έχει ανηφοριές και κατηφοριές πολλές. Το ξέρεις.
Δεμένοι νάμαστε και όλα ξεπερνιούνται Νίκο , ΟΛΑ και το λέω εγώ που χίλια τριβόλια βγήκαν στο δρόμο μου.
Είμαστε ΜΑΖΙ και προχωράμε παρακάτω Νίκο !
Παρακαλώ ενημέρωσε μας για το Χαρίτωνα αύριο !
 #125780  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Ιαν 24, 2017 9:26 pm
Ευχαριστώ σε Σοφία-Δανάη, ναί το ξέρω πως θα υπάρξουν ανηφοριές και κατηφοριές αλλά περασαν τόσα χρόνια με μόνο δυο επισόδια, εφυσηχαστηκα ρε γμτ και τώρα αυτό. όσο νάναι μας κτύπησε σαν τρελο φορτηγό.
Ευχαριστώ εσένα και τη Βίκυ για τα παρηγορητικά σας λόγια, τα είχα ανάγκη.
Θα ενημερώσω αύριο μετά τον νευρολόγο.
 #125781  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Ιαν 24, 2017 9:30 pm
Περαστικα στο Χαριτωνα, Νικο, μεσα απ' την καρδια μου! Ευχομαι ολα να πανε καλα!
 #125782  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Ιαν 24, 2017 9:43 pm
Ευχαριστώ σε Ντιάνα μου, θα τον πάρω μιά αγκαλιά εκ μέρους σας - όσο μπορώ ακόμα δηλαδή, αφού το καλόπαιδο άρχισε να κλωτσάει τελευταίως, μεγάλωσε λεέι, φτάνει αγκαλίτσες ρε πατέρα λέει χαχα.
 #125784  από litsa
 Τρί Ιαν 24, 2017 10:28 pm
Niko χαλαραα ΔΕΝ ήρθε και το τέλος του κόσμου!
Οσο πιο ήρεμα το περάσετε τόσο θα εκπαιδευτεί να μην πανικοβάλλεται σε κάθε σύμπτωμα και τόσο θα μάθει - το κυριότερο- σε κάθε υπερβολή του εαυτού να τον προσέχει περισσότερο!!

Εχω περάσει πολλά, σε διαφορα μέτωπα... και στο λέω, και για το θέμα του γιου μου με τις κύστες στον πνεύμονα... μόλις βήξει αυτός, εγώ εχω βγάλει διάγνωση... και εγώ δεν ξέρω τι.. Δεν ειναι όμως έτσι... Σε κατάλαβα αμέσως με το τρελό φορτηγό... με πάτησαν εμένα ... άπειρα!!! τώρα πια έμαθα... έμαθε και αυτός...

Το θέμα είναι να μάθουν τα καλοπαιδάκια μας, να προσέχουν τον ευατό τους, να ξεκουράζονται, να τρέφονται πιο σωστά, και καμιά βιταμινούλα καλό θα του έκανε... πχ ο κουρκουμάς!
Εγώ καπως έτσι την πολεμάω την κυρία καριολάιν.... ντοπάρομαι...

καλά αποτελέσματα να έχετε !! και όλα θα πάνε καλά!!

:smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #125793  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Ιαν 25, 2017 8:57 am
Νάσαι καλά Λίτσα. Ξέρω πως κι εσύ και τ' άλλα παιδιά περνάτε τα δικά σας, τα μαθαίνω και σας νοιώθω, εσύ ειδικά σαν γονιός με καταλαβαίνεις κάπως καλύτερα.
Δεν ξέρω αν το ανέφερα κάπου αλλά είχε μια δύσκολη 15ήμερη εξεταστική περίοδο μέχρι τη Δευτέρα και μάλλον αυτό τον επηρέασε.

Τώρα που το ανάφερες αυτό με τις βιταμίνες θα το ρωτήσω απόψε να δω τι θα πεί ο νευρολόγος.
 #125813  από Στάθης
 Τετ Ιαν 25, 2017 10:30 am
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:Παιδιά του Χαρίτωνα έχει μουδιάσει η αριστερή πλευρά του προσώπου και πανικοβλήθηκε ο μικρός (και όχι μόνο). Ξέρει κάτι νεότερο κανένας? Πόσο ανησυχητικό είναι ειδικά για κάποιον που έχει μήνες χωρίς ώση?
Ευτυχώς για το ψαχτήρι του Στάθη που κάπως ηρεμήσαμε με τις γνώσεις και εμπειρίες κάποιων παιδιών κι ας είναι πριν 6 χρόνια.
Γεια σου Νίκο, είναι λογικό να έχει ανησυχία ο μικρός, αλλά θα περάσει το μούδιασμα, το είχα βιώσει και εγώ στο μισό μου πρόσωπο. Μάλιστα ήταν τόσο ευθυγραμμισμένο το μούδιασμα στο μισό, που ήταν μουδιασμένη και η μισή μου γλώσσα με ακρίβεια, έλεγα what on earth ! Πήρα θυμάμαι λίγο κορτιζόνη (3γρ) και μου είχε περάσει γρήγορα.

Ο γιατρός θα σας κατευθύνει να το ξεπεράσει μια ώρα νωρίτερα ο μικρός, η ανησυχία σας είναι λογική, μην σας πανικοβάλλει με τρόπο αγχωτικό γιατί αυτά είναι περαστικά, κάνουν το κύκλο τους.

Καλή Δύναμη, γρήγορα περαστικά στον Χαρίτωνα.
 #125826  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Ιαν 25, 2017 12:45 pm
Καλημέρα Στάθη, ευχαριστώ για τη στήριξη φίλε. Ο Χαρίτωνας νοιώθει λέει ελαφρύ μούδιασμα στο αριστερό μάγουλο και λίγο στα χείλη, δεν είναι τόσο απίστευτα ...ακριβές όπως το δικό σου αλλά πάλι φοβιτσιάρικο είναι. Εσύ πήρες μια μόνο δόση και αφέθηκες να περάσει μόνο του το μούδιασμα?
Πάντως δεν ακολουθάμε ακριβώς τι μας λέει ο γιατρός (αν και είναι δικός μας άνθρωπος), πάντα έχω υπ' όψη και τις εμπειρίες σας εδώ του φόρουμ.
Τελικά το ραντεβού με τον γιατρό του, μετατέθηκε για τη Παρασκευή. Είμαστε πολύ ποιο ήσυχοι όμως.
Νάστε όλοι καλά παιδιά.