Εύχομαι η νέα χρονιά, να είναι καλύτερη απ΄ αυτή που πέρασε για όλους μας!
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Άλλο ένα πιτσιρίκι που μας "ξέφυγε"! Πρόκειται για τη σωσία της Kiri Te Kanawa και της Yma Sumac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Κώστα, δεν παίζεσαι! Μου φαίνεται πως αυτό το θέμα το πήρες τελικά επάνω σου! Εγώ έχω κολλήσει! Δεν ξέρω πως να ψάξω για καινούργια παιδιά φαινόμενα! Θα επιμείνω όμως! Δεν τα παρατάω!
It's got to be Rock'n'Roll to fill the hole in your soul!
Μετά από αρκετό καιρό, είναι η αλήθεια, αποφάσισα να γυρίσω στο πρώτο θέμα που είχα ανοίξει, γυρίζοντας στην μικρούλα που είχα βάλει πρώτη-πρώτη, την Amira Willighagen! Αυτό το κομμάτι είναι ο τελικός του διαγωνισμού, στον οποίο η Amira βγήκε απόλυτα δίκαια πρώτη! Μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα καταλάβετε τι εννοώ με το δίκαια, γιατί εδώ εκτός από την απίστευτη φωνή της, έχει και εκπληκτική σκηνική παρουσία! Ειδικά στο σημείο που κλείνει τα μάτια και σταυρώνει τα χέρια μπροστά της (στο 1:50 περίπου)! Έχω δει αυτό το βίντεο γύρω στις 50 φορές και κάθε φορά ανατριχιάζω σ'αυτό το σημείο!
Criss έγραψε:Μετά από αρκετό καιρό, είναι η αλήθεια, αποφάσισα να γυρίσω στο πρώτο θέμα που είχα ανοίξει, γυρίζοντας στην μικρούλα που είχα βάλει πρώτη-πρώτη, την Amira Willighagen! Αυτό το κομμάτι είναι ο τελικός του διαγωνισμού, στον οποίο η Amira βγήκε απόλυτα δίκαια πρώτη! Μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα καταλάβετε τι εννοώ με το δίκαια, γιατί εδώ εκτός από την απίστευτη φωνή της, έχει και εκπληκτική σκηνική παρουσία! Ειδικά στο σημείο που κλείνει τα μάτια και σταυρώνει τα χέρια μπροστά της (στο 1:50 περίπου)! Έχω δει αυτό το βίντεο γύρω στις 50 φορές και κάθε φορά ανατριχιάζω σ'αυτό το σημείο!
Καλημέρα, Κώστα! Αρχίζουμε να επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην προηγούμενη κατάσταση, ή απλά έτσι μου φαίνεται; Σίγουρα ξέρω ότι κάποια πράγματα χάθηκαν πλέον, αλλά πιστεύω πως μερικά μπορούμε να τα σώσουμε, εσύ τι λες; Να έχεις μία υπέροχη μέρα!
Συνεχίζουμε και ξανακτίζουμε με ό,τι μας απέμεινε!