• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #12505  από litsa
 Πέμ Δεκ 03, 2009 10:35 am
περαστικά!!
η μαμά θα λέει τι καλη κοπέλα!

όλα θα πάνε καλά!
 #12510  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 03, 2009 11:33 am
Stevi περιμένουμε τα νέα!Περαστικό θα είναι θα δεις!
Και έχω να πω οτι σαν θέλει γαμπρός και κοπελιά
τύφλα να'χει η πεθερά! :lol: :D
Να μας πεις εντυπώσεις!
 #12533  από Stevi
 Πέμ Δεκ 03, 2009 6:57 pm
Καλησπέρα σε όλους!

Μια τραυματική εμπειρία η σημερινή όχι από την πάθηση αλλά από την απανθρωπιά και την αγένεια που αντιμετώπισα στο νοσοκομείο.

Ένας γιατρός που αν μπορούσα θα τον είχα πλακώσει στο ξύλο,αλλά σεβάστηκα τον αθνρωπο μου που τον είχε ανάγκη!
Του έβαλε τις φωνές μπροστά σε όλους στον διάδρομο του νοσοκομείου γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο να του πει οτι θα έρθει.Και αφού τον έκανε σκουπιδι (ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα να μην τν αρχίσω στα σκαμπίλια),μας έκανε να περιμένουμε από τις 11 μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι για να μας πει τελικά ότι κάνει υποτροπή και θα κάνει κορτιζόνη!!!!!!

Λες και δεν το ξέραμε ρε μεγάλε γιατρέ οτι έχει κανει υποτροπή!!!!!

Τα νεύρα μου!!! :evil:

Όσο για την μαμα έβαζε συνέχεια τα κλάματα και αναστέναζε γιατί να πάθει τέτοιο πραγμα το παιδί της!!! Θεέ μου!!!!!!! :shock:
 #12534  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 03, 2009 8:01 pm
Ναι ναι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!
Η μαμά για καλό ήρθε μαζί?Καλά μπροστά του τα έκανε?
 #12537  από Stevi
 Πέμ Δεκ 03, 2009 8:48 pm
Έζησα το θέατρο του παραλόγου σήμερα!!

Ο φίλος μου να μην μπορεί να σταθεί ,να μην υπάρχει μια καρέκλα να ξαποστάσει.Η μαμά του να ωρείεται και να πιάνει φιλίες με άλλες κυρίες (!!!), εγώ να κοιτάω αποχαυνωμένη τον πανικό γύρω μου και να προσπαθώ να κάνω και χαβαλέ με την όλη κατάσταση. Είναι κ η επέτειος 2 μηνών σήμερα με τν φίλο μου :) !!!

Προτείνεται βρε παιδιά κανά γιατρό!!! :(
 #12539  από litsa
 Πέμ Δεκ 03, 2009 8:56 pm
ελα τώρα ... για νεα μας τα λες!!
σε πειράζω οκ ! μην παρεξηγηθεις!

αν διαβάσεις θεμα που έχουμε ανοιξει παλαιότερα το πως μας το είπανε ή τι έχουμε ακούσει θα καταλάβεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o

ψυχραιμία !!
 #12542  από αλεξανδρος1
 Πέμ Δεκ 03, 2009 9:03 pm
Καλά ήτανε. Να λές πάλι καλά που δεν τον έδειρε κιόλας γιατί μόνο αυτό δεν έχω δεί να κάνουν.
 #12543  από Stevi
 Πέμ Δεκ 03, 2009 9:09 pm
Βρε παιδιά μην με τρομάζετε έτσι!!!! :shock:

Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας άνθρωπος που να έχει ευγένεια! Τι στο καλό ζώα είμαστε??

Πάει πέρασε και ελπίζω να μην ξαναζήσω(ξαναζήσουμε) ανάλογες καταστασεις !!
ευτυχώς η κορτιζόνη άρχισε να ενεργεί και το μούδιασμα έφυγε τελείως από το πόδι κ έχει λίγο στο χέρι.

Βρε παιδιά ερώτηση! Οταν μπήκαμε για να τον εξετάσει το μόνο που έκανε ήταν να του χτυπήσει με σφυράκι τα δυο πόδια και μετά τον έβαλε να χοροπηδήσει επιτόπου σε κάθε πόδι.

Τώρα αυτό ήταν εξέταση??? :oops:
 #12546  από litsa
 Πέμ Δεκ 03, 2009 9:24 pm
εμ νεα νευρολογία ειναι αυτό!!
σου ειπα μην τρομάζεις θα βρεις και ανθρώπους....

δεν έιναι όλοι κάφροι !!

ούτε πάνε τυφλοσούρτης ;) :( :( :(
 #12547  από makisb
 Πέμ Δεκ 03, 2009 9:28 pm
Φαντάζομαι ότι το μούδιασμα θα έπρεπε να το δει με την παραμάνα που σε τσιμπάει και σου λέει αν έχει διαφορά στη μία και στην άλλη μεριά. Τώρα νευρολόγος δεν είμαι οπότε δεν μπορώ να κρίνω.

Γενικά αυτές οι καταστάσεις θέλουν ψυχραιμία.

Και ο πατέρας μου όταν πάω μαζί του στον γιατρό και με βλέπει να με εξετάζει, φυσάει και ξεφυσάει. Μια φορά του είπε "ηρεμήστε, δεν βοηθάει σε τίποτα να είστε έτσι".

Γενικά οι γονείς δεν χρειάζεται να είναι κοντά σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν είναι και πολύ ψύχραιμοι, αλλά είναι και δύσκολο να τους διώξεις.

Μαγνητική δεν έκανε ο φίλος σου;

Γενικά κι εσείς που πηγαίνετε μαζί του πρέπει να δείχνετε ψυχραιμία...Τώρα για την συμπεριφορά του γιατρού τι να πω...Ζώο...

Σε ποιο νοσοκομείο πήγατε;