• I AM BACK - EΠΑΛΑΝΗΠΤΙΚΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #125025  από NavSeal23
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:02 pm
Γεια χαρά παιδιά, επανήλθα μετά από καιρό απουσίας μιας και βγήκαν οι νέες μαγνητικές μου. Λοιπόν για να μη πολυλογώ Ιούνιο τυχαία ανακάλυψη γιατί δεν είχα συμπτώματα σωματικά απλά για ένα λόγο από κάτι στα μάτια που ήταν άσχετο τελικά, έκανα μαγνητική εγκεφάλου, έδειξε τότε κάποιες εστίες πολύ μικρές που δεν προσλάμβαναν σκιαγραφικό. Αυχένα και ΘΜΣΣ καθαρές. Kάνω λοιπόν επαναληπτικές τώρα, αυχένα καθαρή, εγκεφάλου, οι εστίες οι παλιές ίδια εικόνα σταθερά οκ υπάρχουν εκεί και............... γράφει για μια νέα εστία (φαίνεται γράφει ο ακτινολόγος νέα σε σχέση με την παλιά εξέταση) και προσλαμβάνει σκιαγραφικό. WTF???? Εγώ χωρίς κανένα σύμπτωμα απολύτως κομπλέ, δηλαδή και να μην την έκανα θα είχε συμβεί αυτό δε θα είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά??? Με όσες γνώσεις έχετε..... Δηλαδή μπορεί να μπει τώρα πόρισμα ξεκάθαρο; Να πει ο γιατρός ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΠ;;; Γιατί τότε έλεγε παρακολούθηση να δούμε κτλ. Τώρα που μίλησα στο τηλεφωνο μου λέει δε χρειάζεται να σε δω από κοντά αφού όλα καλά σωματικά, απλά αρχές καλοκαιριού η τέλος μου λέει που θα ξανακάνουμε θα δούμε τι θα δείξει και εκείνη κτλ. αλλά μου λέει τώρα έχουμε διασπορά στο χρόνο, παλιές και νέα εστία. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ............ Εκεί που το είχα ξεχάσει το θέμα μιας και σωματικά δεν έχω τίποτα, τώρα ξανά όλο αυτό σκέφτομαι. Τι ήθελα και την έκανα;;.................... Ενημερωτικά η εστία γράφει ότι είναι παρά το τρίγωνο της αριστεράς πλάγιας κοιλίας και παρουσιάζει ενίσχυση. Το cd δε το έχει δει ακόμα γιατρός θα πάω την Τρίτη. Απλά από τηλέφωνο μου είπε επειδή πήρα αγχωμένος αυτά που έγραψα. Σαν να μου λέει ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..... Και πάνω που έλεγα εντάξει θα είναι σταθερή στα ίδια.. Τι να πω. Απογοητεύτηκα... Δηλαδή άμα στο εξάμηνο μου έκανε μια νεα, είμαι 30, δηλαδη εντάξει... Τέλος πάντων μη σας πρήζω, όλοι εδώ έχουμε τις ανησυχιες μας. Ήμουν αλλιώς ως πρίν, πιο χαλαρός και εντάξει και τώρα φαίνομαι σαν να κλαίγομαι αλλά απλά έχω θυμώσει.
 #125143  από billios
 Παρ Ιαν 13, 2017 8:26 pm
Αν λοιπον βαλεις τα πραγματα κατω ξερα θα δεις πως υπαρχει μια διεργασια εν εξελιξει στον εγκεφαλο σου,υπαρχει ενα νεο συμβαν το οποιο χρηζει παρακολουθησης,δυστηχως συμπληρωσες το κριτηριο της διασπορας στο χρονο απο θεμα απεικονισης,ειναι πολυ πιθανο δε και ευχομαι ειλικρινα και ολοψυχα να μεινει μονο στο απεικονιστηκο κομματι,δεν ειναι απαραιτητο να αποτυπωθει και σωματικα η εστια.
Το τι θα πραξεις τωρα ειναι καθαρα δικια σου ευθυνη,μπορεις να κλεισεις τα ματια και να κανεις οτι δεν εγινε ποτε.Το αντεχεις?
Θελει ψυχραιμια και λογικη,το οτι στο 6μηνο εχεις μια καινουγια εστια δεν σημαινει οτι θα σε πηγαινει με απλη αναλογικη.Βλεπεις τα γεγονοτα και τις επιλογες που σου δινονται,μετρας την ψυχη σου και περνεις μια αποφαση,να θυμασαι πως την αποφαση που θα παρεις ανα πασα στιγμη στο μελλον αν αλλαξουν τα κριτηρια μπορεις να την ανακαλεσεις και να τραβηξεις αλλο δρομο
 #125218  από NavSeal23
 Κυρ Ιαν 15, 2017 12:43 am
Tι ακριβώς εννοείς πως παίρνω μια απόφαση και την ανακαλώ στο μέλλον κτλ; Εννοείς απόφαση στο πως θα το δω μέσα μου η το πας καθαρά στο θέμα ιατρικής άποψης; Εγώ όσο είμαι καλά σωματικά μπορώ και αντέχω να κάνω σαν να μην έγινε τίποτα και θα σου πω και το γιατί. Η μαγνητική τον Ιούνιο έγινε τυχαία. Ουτέ καν για συμπτώματα κτλ. Τελέιως τυχαία. Που σημαίνει ότι ακόμα και ως τώρα αν δεν την είχα κάνει τότε ούτε τώρα θα έκανα. Και όσο συνέχιζα και συνεχίσω να είμαι ετσι πάλι δεν θα έιχα κάνει κάτι. Άρα....... Έτσι το σκέφτομαι εγώ. Τώρα το καλό ποιο είναι που το ξέρω; Σίγουρα η δική μου άποψη είναι τελείως κατά του φάρμακου (εφόσον δεν είναι οριστική θεραπεία) γιατί και ο γιατρός που πάω μου είπε ΘΕΡΑΠΕΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ. Αλλά για να συνεχίζω ποιο είναι το θετικό; Ότι αλλάζω τρόπο ζωής, διατροφή επιθετικά υγιεινή και συμπληρώματα πρώτης γραμμής με ότι βοηθά στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με (και έχω ρίξει πολύ διάβασμα) μελέτες και έρευνες κτλ. Απλά ρε Bilio με απογοήτευσε το ότι το πιο ΑΟΡΙΣΤΟ δεν ξερω μπορει θα δουμε ας δουμε τι και πως κτλ. έγινε διασπορά στο χρόνο σε διαγνωστική απεικόνιση μόνο βέβαια. Αυτό τώρα να ρωτήσω με τη σειρά μου. Τι σημαίνει διασπορά στο χρόνο σε διαγνωστική απεικόνιση μόνο;;; Νομίζω τα κριτήρια για 100% διάγνωση έχουν και άλλο 'ένα στοιχείο αν δεν κάνω λάθος η δύο δε θυμάμαι. Απλά σίγουρα είσαι ένα βήμα πιο κοντά;
 #125219  από NavSeal23
 Κυρ Ιαν 15, 2017 12:44 am
Το να έκανα ΤΩΡΑ αυτή τη στιγμή με αυτά τα ευρήματα, παρακέντιση που δεν έχω κάνει, δε θα βοηθούσε πολύ; Διότι σε θετική θα έιμασταν σίγουροι ενώ σε αρνητική θα μας άφηνε στο ίδιο επίπεδο, σωστά;
 #125249  από billios
 Κυρ Ιαν 15, 2017 2:58 pm
NavSeal23 έγραψε:Το να έκανα ΤΩΡΑ αυτή τη στιγμή με αυτά τα ευρήματα, παρακέντιση που δεν έχω κάνει, δε θα βοηθούσε πολύ; Διότι σε θετική θα έιμασταν σίγουροι ενώ σε αρνητική θα μας άφηνε στο ίδιο επίπεδο, σωστά;
Σωστα μεχρι εδω,η παρακεντηση ειναι το μεσον της απορριψης καποιων αλλων ασθενειων-λοιμοξεων που ισως να ειναι υπευθηνες για παρομοια συμπτωματολογια με την σκλυρηνση,στην ουσια απορριπτει ολα τα αλλα για να μεινει πλεον ως διαγνωση η σκλυρηνση.
Υποθετικα λοιπον αρχιζεις αγωγη,δεν κανεις συμβολαιο με κανεναν,παρατηρωντας πλεον την πορεια σου σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα αποφασιζεις εαν θα συνεχισεις η οχι,νομιζω πως ειναι σοφρων να εχεις απτα στοιχεια της πορειας σου τα οποια πλεον θα εχουν αποκτιθει λογω εμπειριας για να συνεχισεις κατι η οχι.
Η μαγνητικη ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι το μεσον παρακολουθησεις των ζημιων που κανει η ασθενεια,αυτες οι ζημιες αναλογως τα σημεια που χτυπανε δινουν και την αναλογη συμπτωματολογια-δυσλειτουργια πολλες φορες ή και οχι.
 #125250  από billios
 Κυρ Ιαν 15, 2017 3:01 pm
Προσωπικα προσπαθω να μειωσω τον παραγοντα τυχη οσο μπορω και σε οποια θεματα της ζωης μου μπορω,προτιμω τουλαχιστον να πειραματιστω παρα να το αφησω να βοσκαει ανενοχλητο
 #125258  από NavSeal23
 Κυρ Ιαν 15, 2017 5:42 pm
Οκ παιδιά επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη και αρχικά να το αντιμετωπίζω με κάθε άλλο τρόπο πάρα φαρμακευτική αγωγή μιας και οι δύο γιατροί που συμβουλευομαι μου είπανε ότι δεν τρέχει τίποτα να μη ξεκινήσεις φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον ως να δούμε και την επόμενη μαγνητική και φυσικά την κλινική σου εικόνα. Οπότε έτσι θα συνεχίσω με κάθε άλλο εναλλακτικό τρόπο πάρα αυτό, όχι ακόμα τουλάχιστον και ας είμαι ονειροπόλος θα αποδείξω όσο πιο μελλοντικά γίνεται ότι (ούτε οι γιατροί ούτε κανείς δεν έχει ιδέα με σιγουριά πάνω σε όλα αυτά να είστε σίγουροι) όλα είναι τυχαία. Και επειδή έχω παραδείγματα από τον κύκλο μου που είναι στην πενταετία τώρα με άριστη κλινική εικόνα και με εναλλακτική αντιμετώπιση συντήρηση και φυσικά σταθερές απεικονιστικες. Thanks by the way..
 #125259  από NavSeal23
 Κυρ Ιαν 15, 2017 5:45 pm
Τρίτη ή Τετάρτη έχω και από κοντά ραντεβού γιατί τα είπαμε από τηλέφωνο με το γιατρό που πάω και θα δω και από εκεί. Δεν είναι τύχη να παρακολουθώ μεν, να λάβω κάποια μέτρα δε αλλά αρχικά δε θα πάω να σκοτώσω τη μύγα με όπλο. Αν οτιδήποτε, ο Ιούνιος κοντά είναι εκεί μπορεί να αποδειχτεί η και όχι ότι τελικά αυτή η μύγα είναι περίεργη και θέλει σφαίρα από όπλο. Ειδομεν....