Γεια χαρά παιδιά, επανήλθα μετά από καιρό απουσίας μιας και βγήκαν οι νέες μαγνητικές μου. Λοιπόν για να μη πολυλογώ Ιούνιο τυχαία ανακάλυψη γιατί δεν είχα συμπτώματα σωματικά απλά για ένα λόγο από κάτι στα μάτια που ήταν άσχετο τελικά, έκανα μαγνητική εγκεφάλου, έδειξε τότε κάποιες εστίες πολύ μικρές που δεν προσλάμβαναν σκιαγραφικό. Αυχένα και ΘΜΣΣ καθαρές. Kάνω λοιπόν επαναληπτικές τώρα, αυχένα καθαρή, εγκεφάλου, οι εστίες οι παλιές ίδια εικόνα σταθερά οκ υπάρχουν εκεί και............... γράφει για μια νέα εστία (φαίνεται γράφει ο ακτινολόγος νέα σε σχέση με την παλιά εξέταση) και προσλαμβάνει σκιαγραφικό. WTF???? Εγώ χωρίς κανένα σύμπτωμα απολύτως κομπλέ, δηλαδή και να μην την έκανα θα είχε συμβεί αυτό δε θα είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά??? Με όσες γνώσεις έχετε..... Δηλαδή μπορεί να μπει τώρα πόρισμα ξεκάθαρο; Να πει ο γιατρός ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΠ;;; Γιατί τότε έλεγε παρακολούθηση να δούμε κτλ. Τώρα που μίλησα στο τηλεφωνο μου λέει δε χρειάζεται να σε δω από κοντά αφού όλα καλά σωματικά, απλά αρχές καλοκαιριού η τέλος μου λέει που θα ξανακάνουμε θα δούμε τι θα δείξει και εκείνη κτλ. αλλά μου λέει τώρα έχουμε διασπορά στο χρόνο, παλιές και νέα εστία. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ............ Εκεί που το είχα ξεχάσει το θέμα μιας και σωματικά δεν έχω τίποτα, τώρα ξανά όλο αυτό σκέφτομαι. Τι ήθελα και την έκανα;;.................... Ενημερωτικά η εστία γράφει ότι είναι παρά το τρίγωνο της αριστεράς πλάγιας κοιλίας και παρουσιάζει ενίσχυση. Το cd δε το έχει δει ακόμα γιατρός θα πάω την Τρίτη. Απλά από τηλέφωνο μου είπε επειδή πήρα αγχωμένος αυτά που έγραψα. Σαν να μου λέει ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..... Και πάνω που έλεγα εντάξει θα είναι σταθερή στα ίδια.. Τι να πω. Απογοητεύτηκα... Δηλαδή άμα στο εξάμηνο μου έκανε μια νεα, είμαι 30, δηλαδη εντάξει... Τέλος πάντων μη σας πρήζω, όλοι εδώ έχουμε τις ανησυχιες μας. Ήμουν αλλιώς ως πρίν, πιο χαλαρός και εντάξει και τώρα φαίνομαι σαν να κλαίγομαι αλλά απλά έχω θυμώσει.
IT IS THE WAY OF THE WARRIOR TO FIGHT SUPERIOR ODDS