• Αυτοάνοσα νοσήματα. Τελικά τι τα προκαλεί;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125126  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 2:52 pm

Αλήθεια πόσο τυχαίο είναι να συναντάμε συχνότερα τα αυτοάνοσα νοσήματα σε προηγμένες χώρες από ότι στις υποανάπτυκτες;;

Μάλιστα πολύ περισσότερο τα συναντάμε σε χώρες παράδειγμα προς μίμηση διαβίωσης όπως είναι η Ολλανδία, η Σουηδία, η Γερμανία κ.α.

Δυο στα δέκα άτομα σε αυτές τις χώρες πάσχουν έστω και από ένα αυτοάνοσο, ενώ ένα στα δεκατέσσερα τουλάχιστον από δυο.

Στην δε Αμερική τα πράγματα είναι χειρότερα.
Ένας στους έξη Αμερικανούς πάσχει από ένα τουλάχιστον αυτοάνοσο ενώ από κάποια στεφανιαία νόσο ένας στους δεκαοκτώ.
Τραγικό;;
Ανεξάρτητα από τα προαναφερόμενα νοσήματα καθώς και χώρες ένας στους δεκατέσσερις θα νοσήσει από καρκίνο.

Τελικά τι συμβαίνει;;
Πρόκειται για μια προηγμένη επιδημία που ατυχώς επιδεινώνεται με ταχυτάτους ρυθμούς ή βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας που λέει και ο λαός μας;
Το θέμα αρχικά απλά ναι μεν μου έκανε εντύπωση, αλλά στην συνέχεια μελετώντας τα ιατρικά στατιστικά άρχισε να με θορυβεί....

Στα απλά υπάρχει η υγεία, η ευεξία και η ομορφιά.
Η Συνέχεια του Άρθρου εδώ: Αυτοάνοσα νοσήματα. Τελικά τι τα προκαλεί;;
 #125130  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 4:13 pm
Νικο :smile-clapping: :smile-clapping:
Ωραιος,μα εγω θα μεινω στην θεωρια των καταπιεσμενων συναισθηματων!
 #125131  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 4:22 pm
Ελιζα έγραψε:Νικο :smile-clapping: :smile-clapping:
Ωραιος,μα εγω θα μεινω στην θεωρια των καταπιεσμενων συναισθηματων!
Συμφωνω με αυτο που λες γιατι θεωρω πως ειναι συνδιασμος ολων των κακων, διατροφης και συναισθηματων .
Απλως πετυχαμε δυο καλα αρθρα που αναφερωνται στο ιδιο θεμα με διαφορετικη πρασεγγιση!
 #125133  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 4:36 pm
:character-oldtimer:

Χαλαααρα! Μπαινακης-Βγαινακης κ ολα καλα!!!
Ειναι τυχαιο που οι αναισθητοι ανθρωποι ειναι υγιεις;;;;
Εγω ειχα καταρευσει στις πανελληνιες απο το αγχος....κ ο λογος η σχολη! Τωρα....ουτε καν με νοιαζει,ας μην την βγαλω ποτε!

Διατροφη,γυμναστικη δευτερευοντα! Νους υγιεις πανω απο ολα ;)
 #125137  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 4:55 pm
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
Κατσε,κατσε θα προτεινω σε μια κοπελα απο την σχολη να μπει εδω....εκει θα καταλαβεις,καψιμο! Δεν κολλαει με εμας γιατι εχει λυκο...αλλα σιγα!
 #125140  από Gianna
 Παρ Ιαν 13, 2017 7:45 pm
Μήπως πάντα υπήρχαν? κ θα υπάρχουν?
απλώς τώρα τα μαθαίνουμε και υπάρχουν οι στατιστικές μελέτες..
 #125142  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 8:14 pm
Gianna έγραψε:Μήπως πάντα υπήρχαν? κ θα υπάρχουν?
απλώς τώρα τα μαθαίνουμε και υπάρχουν οι στατιστικές μελέτες..
Ισως και να υπηρχαν παντα αλλα σιγουρα δεν ηταν στην σημερινη κλιμακα! αν ηταν εστω και λιγο κοντα θα το ξεραμε.
 #125180  από Gianna
 Σάβ Ιαν 14, 2017 5:22 pm
σίγουρα ισχυει..
απλώς παλιά τους ειχαν κλεισμενους στο σπίτι και στην ακινησία.. έχω ακούσει περιπτώσεις..
και δεν είναι αγχωτική η σημερινή εποχή.. άντε να ζεις στο Μεσαίωνα, ή Αρχαία Ρώμη, ή σκλάβος στην Τζώρτζια..παραγίναμε ευαίσθητοι νομίζω σε μια εποχή ανάπτυξης, επικοινωνίας, μόρφωσης, καθαριότητας, ταχύτητας και πολλών αγαθών..

..τα λέω να τα ακούω και εγώ!!!
φιλιά!!
:emojis-3: :emojis-2:
 #125198  από Nikoskk
 Σάβ Ιαν 14, 2017 6:36 pm
Gianna παλιοτερα που η ιατρικη δεν ηταν τοσο προχωρημενη απο μηχανηματα για να κανουν διαγνωσεις πολλες περιπτωσεις που δεν ξεραν τι ηταν ο απλως κοσμος τα μεταφραζε αλλιως προς το υπερφυσικο ,για αυτο λεγανε οτι καποιος ειναι ματιασμενος , η μαγια,η δαιμόνια η δεν ξερω και εγω τι και επαθε αυτο που επαθε.