• Προδιαθεση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125082  από ποπη
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:25 am
fotini k έγραψε:οταν ειχα μονο τν μια εστια ο γιατρος μου ειπε οτι αν ειναι μυελιτιδα θεωρειται ο προθαλαμος της σκπ αλλα μπορει να μν εμφανισω αλλη ποτε..δυστυχως ομως τν εμφανισα συντομα κ ολας..

ειναι δυσκολο μεχρι να φτασουμε να συνειδητοποιησουμε οτι αυτο θα το κουβαλαμε μια ζωη και θα πρεπει να προσεχουμε για μια ζωη, αλλα το βασικο θεμα ειναι η κλινικη εικονα να ειναι καλη, ο αριθμος των εστιων δεν ειναι ο απολυτος δεικτης.
 #125084  από Arage
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:26 am
fotini k έγραψε:οταν ειχα μονο τν μια εστια ο γιατρος μου ειπε οτι αν ειναι μυελιτιδα θεωρειται ο προθαλαμος της σκπ αλλα μπορει να μν εμφανισω αλλη ποτε..δυστυχως ομως τν εμφανισα συντομα κ ολας..
Κάπου εκεί ειμαι κ εγώ. Μια εστία μυελιτιδα πέρασα.
 #125085  από ποπη
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:27 am
Nikoskk έγραψε:Στην αρχη νομιζω ολοι σκεφτομαστε γιατι σε μενα τη εφταιγε κτλ ΄και εγω σκεφτομουν οτι εφταιγε ο τροπος ζωης που ειχα ξενυχτια κακη διατροφη κ.α.
Αλλαξα εντελως τον τροπο ζωης μου και διατροφης ηρθα σε επαφη με το ρεικι και ειμαι αλλος ανθρωπος καθως κ η σκλυρυνση ειναι σαν να μην υπαρχει, ο καθενας βρισκει τον τροπο του!
Υπαρχουν βεβαια κ ανθρωποι που υποφερουν κ δεν λενε να αλλαξουν τροπο ζωης.

Εχεις δικιο!
 #125086  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:28 am
αυτο δεν σημαινει τπτ κ εγω μετα την εκδηλωση και ενω πηγαινα καλυτερα εμφανισα δυο νεες εστιες και μου εγινε κ η διαγνωση, αλλα απο τοτε αλλαγη προς το καλυτερο!!!
 #125087  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:29 am
Ρε παιδια,εγω με μια εστια ενεργη και μια ανενεργη κ με παρακεντηση αρνητικη,μου βγαλαν ταμπελα Σκπ!
 #125089  από Arage
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:33 am
Από ότι έχω καταλάβει για να σου βάλουν τη ταμπέλα πολλαπλή σκληρυνση πρέπει να βλέπουν πως πλήρεις το πολλαπλή.

Με μια εστία κ ένα επεισόδιο δεν τα πληρεις ισως όμως να σαι στην αρχή. Αν ερθει επόμενο επεισόδιο η βρεθεί άλλη εστία δείχνει μια επαναληπτικότητα. Άρα βγαίνει κ η διαγνωση
 #125090  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:35 am
Ελιζα έγραψε:Ρε παιδια,εγω με μια εστια ενεργη και μια ανενεργη κ με παρακεντηση αρνητικη,μου βγαλαν ταμπελα Σκπ!
ισως θα επρεπε να το κοιταξεις το θεμα καλυτερα και με αλλους γιατρους και να μην φορτωνεις το σωμα σου με φαρμακα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikoskk την Παρ Ιαν 13, 2017 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #125091  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:36 am
Μα δεν ειχα καποιο επεισοδιο...απλα πονοκεφαλο...! Ολοι μου ελεγαν οτι ειναι αγχος,μεχρι που επισκεφτηκα νευρολογο!
 #125092  από ποπη
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:36 am
Ελιζα έγραψε:Ρε παιδια,εγω με μια εστια ενεργη και μια ανενεργη κ με παρακεντηση αρνητικη,μου βγαλαν ταμπελα Σκπ!

η παρακεντηση δεν ειναι βασικος παραγοντας, τα συμπτωματα που εμφανιζονται ειναι.Εμενα παρακεντηση δεν μου εκαναν ποτε......εχω 3 εστιες, δεν γνωριζω αν εχουν αυξηθει η' μειωθει.....δεν με νοιαζει κιολας. Η κλινικη εικονα να ειναι καλα και η μειωση η' ελλειψη συμπτωματων.
 #125093  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:37 am
Nikoskk έγραψε:
ισως θα επρεπε να το κοιταξεις το θεμα καλυτερα και αλλους γιατρους και να μην φορτωνεις το σωμα σου με φαρμακα

Νικο,δεν παιρνω αγωγη...την σταματησα!
Φυσικα με δικια μου ευθυνη!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7