• Προδιαθεση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125068  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:05 am
fotini k έγραψε:Ποπη εχεις δικιο!αυτες τις μερες με τν ιωση που κυκλοφορει ειναι αρρωστη η μητερα μου..ο πατερας μου κ η αδερφη μου!!ελπιζω να μν ερθει κ σε μενα!εχω να κανω κ τν ενεση αυριο κ θα ειμαι χαλια κ εγω οπως κ αυτοι με πονους στο σωμα κ πυρετο..ελπιζω να τη γλιτωσω τελικα!!!
θα πρεπει να αποφευγεις οσο γινεται βεβαια αρωστα ατομα και καλο θα ηταν εκτος την διατροφη να περνεις καποιες βιταμινες για να εχεις ισχυρο ανοσοποιητικο
 #125069  από ποπη
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:07 am
fotini k έγραψε:Ποπη εχεις δικιο!αυτες τις μερες με τν ιωση που κυκλοφορει ειναι αρρωστη η μητερα μου..ο πατερας μου κ η αδερφη μου!!ελπιζω να μν ερθει κ σε μενα!εχω να κανω κ τν ενεση αυριο κ θα ειμαι χαλια κ εγω οπως κ αυτοι με πονους στο σωμα κ πυρετο..ελπιζω να τη γλιτωσω τελικα!!!

ευχομαι περαστικα και ελπιζω να μην κολλησεις!
Συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτη, η ενεση εχει να κανει με την σκπ?

ΥΓ: επειδη με εβαλες σε σκεψεις με την λοιμωδη μονοπυρηνωση, εριξα μια ματια στο ιντερνετ και βρηκα αυτο: http://www.iatropedia.gr/encyclopedia/l ... opirinosi/

μεσα κανει μια αναφορα σε σπανιες επιπλοκες και αναφερει την εγκαρσια μυελιτιδα που ειναι μια παραλλαγη της σκπ. Σου ειπε ο γιατρος σου οτι εχεις κατι τετοιο?
 #125070  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:09 am
fotini k έγραψε:Νικο μιας κ ανεφερες τα λοιμωδη νοσηματα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν η λοιμωδης μονοπυρηνωση εχει καποια σχεση με τν σκπ??εγω τν περασα στα 19 μου χρονια κ στα 25 με βρηκε η σκπ..τα φωτα σας παρακαλω!
Φωτεινη κοιτα αυτο
http://www.onmed.gr/ygeia/story/343970/ ... -tis-nosou
αν κ πλεον δεν εχει σημασια να ασχολεισαι με το παρελθον !!!
μονο στο παρον θετικα,δυνατα ,φωτεινα!!!!
 #125071  από fotini k
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:10 am
ναι η ενεση ειναι για τη σκληρυνση..ιντερφερονη..δν μου ριπε τπτ τετοιο..στν αρχη ειχα μονο μια εστια κ μου ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε για να δουμε αν ειναι μυελιτιδα ή σκπ..μετα απο 3 μηνες εκανα αλλη μια εστια κ μου ειπε οτι εχω σκπ..παρακεντηση θετικη κ τα σχετικα..
 #125072  από fotini k
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:13 am
Νικο μολις διαβασα το αρθρο..δν εχει νοημα να αναρωτιεμαι αλλο..εγινε αυτο που ηταν γραφτο να γινει κ ολα τα υπολοιπα δν εχουν καμια σημασια..προχωραμε δυνατα!!!!!
 #125073  από ποπη
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:15 am
fotini k έγραψε:ναι η ενεση ειναι για τη σκληρυνση..ιντερφερονη..δν μου ριπε τπτ τετοιο..στν αρχη ειχα μονο μια εστια κ μου ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε για να δουμε αν ειναι μυελιτιδα ή σκπ..μετα απο 3 μηνες εκανα αλλη μια εστια κ μου ειπε οτι εχω σκπ..παρακεντηση θετικη κ τα σχετικα..

τις εστιες που τις εχεις εμφανισει?
 #125075  από fotini k
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:16 am
ειναι δυο κ ειναι η μια στη θωρακικη μοιρα κ η αλλη στν εγκεφαλο..
 #125077  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:20 am
Στην αρχη νομιζω ολοι σκεφτομαστε γιατι σε μενα τη εφταιγε κτλ ΄και εγω σκεφτομουν οτι εφταιγε ο τροπος ζωης που ειχα ξενυχτια κακη διατροφη κ.α.
Αλλαξα εντελως τον τροπο ζωης μου και διατροφης ηρθα σε επαφη με το ρεικι και ειμαι αλλος ανθρωπος καθως κ η σκλυρυνση ειναι σαν να μην υπαρχει, ο καθενας βρισκει τον τροπο του!
Υπαρχουν βεβαια κ ανθρωποι που υποφερουν κ δεν λενε να αλλαξουν τροπο ζωης.
 #125078  από fotini k
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:21 am
οταν ειχα μονο τν μια εστια ο γιατρος μου ειπε οτι αν ειναι μυελιτιδα θεωρειται ο προθαλαμος της σκπ αλλα μπορει να μν εμφανισω αλλη ποτε..δυστυχως ομως τν εμφανισα συντομα κ ολας..
 #125081  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:24 am
Φωτεινη,Δυναμη!!!
Εσυ εισαι ποιο δυνατη απο την Σκπ,πιστεψε το!!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7