• ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΗΛΕΚΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #124742  από ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 Παρ Ιαν 06, 2017 7:57 am
Γεια σας δεν ξερω βασικα αν εχω κατι αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε καποια ιδεα για το πως πρεπει να κινηθω. Σημερα το πρωι των Φωτων βοηθεια μας ετοιμαζομουν να παω στη δουλεια δουλευω στο δημο ειμαι οδοκαθαριστρια, ειχα ενοχλησεις αρκετες μερες στον αυχενα και στα χερια αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι πλεον αυτο σε εμας ειναι κατι μονιμο .
Με επιασε ενας εντονος νευροπονος στην δεξια ωμοπλατη ειπα θα περασει παω να ανοιξω την βρυση και εκει επαθα το σοκ της ζωης μου ηταν σαν να με τιναξε ηλεκτικο ρευμα πολυ εντονο αρχισε απο την μεση της πλατης διαπερασε την ραχοκοκαλια και εφτασε στο κεφαλι .Πολυ εντονο τρανταγμα πολυ εντονη εμπειρια . Εδω δεν μιλαμε για τα απλα μουδιασματα. Απο εκεινη την ωρα μεχρι στιγμης δεν εχω παρουσιασει κατι αντιστοιχο δηλαδη εδω και δυο ωρες περιπου , αλλα το χερι μου με πονα οπως βεβαια με ποναγε και πριν απο το περιστατικο λογω της χρησης που κανω με την σκουπα. Μπορει καποιος να μου πει πως να κινηθω πρεπει να παω στα επειγοντα ή να κλεισω απλα ενα ραντεβου με εναν νευρολογο την επομενη εβδομαδα ?
Να σημειωσω πως νιωθω καπως λιγο σαν να περασα ενα μεγαλο σοκ μια μικρη κουραση αλλα δεν ξερω αν οφειλεται στον φοβο μου στον πανικο μου νομιζω δηλαδη οτι με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου.... αλλα με 80 τοις εκατο σιγουρη οτι ειναι λογω φοβου.
 #124743  από agathan
 Παρ Ιαν 06, 2017 8:52 am
Γεια σου Μαρια!
Ολο αυτο που περιγραφεις μπορει να ειναι απο την κουραση σου, την καταπονηση του σωματος ή κατι σε αυτα τα πλαισια. Σιγουρο ειναι οτι ο πανικος που δημιουργουν αυτες οι καταστασεις ειναι τεραστιος, και θα σε ταρακουνησε μονο και μονο αυτο.

Καλο θα ηταν να πας στο νοσοκομειο, οχι με την λογικη οτι κατι εχεις, αλλα να σου κανουν καποιες εξετασεις και να σου δωσουν μια απαντηση για το τι μπορει να σου συνεβει. Ισως να σε καθοδηγησουν αν θα πρεπει να μιλησεις με καποιο παθολογο, νευρολογο ή καποια αλλη ειδικοτητα και να το ψαξεις παραπανω αν χρειαζεται.
 #124745  από ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 Παρ Ιαν 06, 2017 9:38 am
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.. μεχρι στιγμης δεν εχω παρουσιασει κατι αντιστοιχο και σκεφτομαι απο δευτερα να παω σε νευρολογο ορθοπεδικο και να κανω τις εξετασεις που χρειαζεται αν δω οτι επαναλαμβανεται μεσα στη μερα θα παω στο νοσοκομειο για να με καθοδηγησουν.
 #124749  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Ιαν 06, 2017 11:42 am
:smile-hi: γεια σου Μαρία. εάν συνεβει για πρώτη φορά και μάλιστα πιάνοντας την βρύση. ψάξτο για διαρροή ρεύματος :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke:
 #124750  από ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 Παρ Ιαν 06, 2017 12:12 pm
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: ανδρεα αν σοβαρολογεις δεν ξερω και ογιατρος που μιλησα με ρωτησε αν εχω εκει κοντα ρευμα και δεν σκεφτηκα οτι ακριβως πανω απο τη βρυση βρισκεται η λαμπα αλλα δεν ξερω τι να πω θα το ελεγξω και αυτο σε ευχαριστω..
:emojis-9: :emojis-9:
 #124751  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Ιαν 06, 2017 12:26 pm
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε::emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: ανδρεα αν σοβαρολογεις δεν ξερω και ογιατρος που μιλησα με ρωτησε αν εχω εκει κοντα ρευμα και δεν σκεφτηκα οτι ακριβως πανω απο τη βρυση βρισκεται η λαμπα αλλα δεν ξερω τι να πω θα το ελεγξω και αυτο σε ευχαριστω..
:smile-hi: δεν πιστεύω να έχει σχέση με την λάμπα. στα σπίτια παλια γειώναμε την ηλ κουζίνα με το δίκτυο ύδρευσης. εάν δεν έχει ο πινάκας ρελέ διαρροής μπορεί να συμβεί σε περίπτωση διαρροης οποιασδήποτε συσκευής. :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke:
 #124752  από Στάθης
 Παρ Ιαν 06, 2017 12:27 pm
Γεια σου Μαρία.

Αυτό που περιγράφεις, μπορεί να πηγάζει από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, σαν ένα στιγμιαίο ξέσπασμα, πολύ έντονο, σοκαριστικό και χαρακτηριστικά αηδιαστικό. Προσωπικά το έχω ζήσει στην αντίθετη κατεύθυνση, μετά από μια κίνησή μου, ξεκίνησε από το κεφάλι στην ραχοκοκαλιά και τελείωσε στην πλάτη.

Ίσως το να τρέξεις σαν τρελή στα νοσοκομεία να εντείνει τον φόβο και την ταλαιπωρία σου. Ίσως, το να ξεκουραστείς λίγο να είναι σοφότερο, τουλάχιστον αυτό είχα κάνει εγώ και σιγά σιγά ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Το σίγουρο είναι μια καταγραφή του περιστατικού από τον Ιατρό σου πρέπει να γίνει.

Ίσως να ήταν και πραγματικά ηλεκτρικό ρεύμα. Γίνονται και τέτοια κουφά...
Νομίζω χρειάζεσαι λίγο ξεκούραση σωματική, και πνευματική. Εξάλειψε τον φόβο σου γιατί ήταν κάτι το στιγμιαίο, και αυτό μπορούμε να το συγχωρέσουμε εε;

Καλή Δύναμη Μαρία και γρήγορα περαστικά !!
 #124753  από ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 Παρ Ιαν 06, 2017 12:37 pm
Σταθη σε ευχαριστω ,ναι ειναι ολα αυτα που λες να σας πω οτι εχω και πολυ πιεση στο σπιτι γιατι φροντιζω την υπερηλικη μητερα μου η οποια εξαρταται αποκλειστικα στα παντα απο εμενα ... η ψυχικη κουραση μεγαλη η πνευματικη επισης , οσο για τη σωματικα και λογω επιπονης εργασιας η οποια καταπονει το σωμα και λογω της μητερας μου, εχω ξεπερασει τα ορια μου. Ναι θα ενημερωσω τον οικογενειακο μας γιατρο αλλα λογω ημερας λεω να τον αφησω ησυχο... θα τρελλανω αυριο ή αργοτερα αν δω κατι και ναι ισως να ηταν και ρευμα μολις μιλησα με φιλο ηλεκτρολογο και μου ειπε οτι μπορει να συμβει και αυτο θα ερθει να το ελεγχξει για να δουμε αν υπαρχει κατι.... παντως οπως και να εχει θα τη βρω την ακρη και ναι εχω ηρεμησει ο πανικος ειναι κακος συμβουλος.... :emojis-1:
 #124761  από ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 Παρ Ιαν 06, 2017 2:06 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε::emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: ανδρεα αν σοβαρολογεις δεν ξερω και ογιατρος που μιλησα με ρωτησε αν εχω εκει κοντα ρευμα και δεν σκεφτηκα οτι ακριβως πανω απο τη βρυση βρισκεται η λαμπα αλλα δεν ξερω τι να πω θα το ελεγξω και αυτο σε ευχαριστω..
:smile-hi: δεν πιστεύω να έχει σχέση με την λάμπα. στα σπίτια παλια γειώναμε την ηλ κουζίνα με το δίκτυο ύδρευσης. εάν δεν έχει ο πινάκας ρελέ διαρροής μπορεί να συμβεί σε περίπτωση διαρροης οποιασδήποτε συσκευής. :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke:
:emojis-1: ρωτησα ενα φιλο ηλεκτρολογο ναι δεν εχει σχεση η λαμπα αλλα κατι μου ελεγε για διαφυγη δεν καταλαβα μπορει να συμβει θα ερθει να ελεγξει τον πινακα

εχω ρελε παντως για να δουμε τι θα δουμε σημερα