Criss έγραψε:Κώστα, κατ'αρχήν σου εύχομαι να έχεις μία υπέροχη χρονιά με υγεία, ευτυχία και να αποκτήσεις οτιδήποτε επιθυμείς! Αυτό ακριβώς σκόπευα να κάνω, μόλις τελειώσω με αυτούς που έφυγαν μέσα στο 2016! Εγώ έχω ακόμα δύο καλλιτέχνες! Αν έχω ξεχάσει, κάποιον οποιοσδήποτε θέλει, φυσικά είναι ελεύθερος να διορθώσει αυτήν την αβλεψία μου, συμπληρώνοντας αυτό το κενό! Εξάλλου, όπως πολύ σωστά είπες, τίποτα εδώ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός από μας, αλλά του forum! Εγώ σκοπεύω λοιπόν να συνεχίσω στην ίδια ενότητα, και θα δεις κι εσύ ότι τελικά αυτή δε θα έχει τέλος! Θα το δεις και μόνος σου σε λίγο!
Criss, κάνε αυτό που σ΄ ευχαριστεί και σε εκφράζει! Δεν χρειάζεται ν΄ αποδείξεις τίποτα ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν άλλο. Εύχομαι να υπάρξει έμπρακτη ανταπόκριση στο ωραίο θέμα που άνοιξες.
Δανείζομαι την ευχή της Λίτσας, που πολύ μου άρεσε.
Καλή χρονιά, όπως ο καθένας την επιθυμεί!
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.



















