Επειδή εξαντλήσαμε το θέμα "Παιδιά-Θαύματα" που είχα ξεκινήσει, γιατί δεν βρίσκω άλλες αξιοπρόσεχτες περιπτώσεις, και όσο κι αν μ'αρέσει η όπερα, δεν είμαι ειδικός! Είπα να περάσω σε κάτι που το ξέρω πολύ καλύτερα, και αποκλείεται να εξαντληθεί ποτέ! Και δεν θα βάζω τα πιο γνωστά, αλλά αυτά που μ'αρέσουν περισσότερο! Θα τα διανθίζω κάθε φορά από άγνωστα, αξιοπερίεργα ή απλά αστεία περιστατικά από την καριέρα των μουσικών των οποίων ανεβάζω βίντεο κλιπ! Είπα να αρχίσω με όσους μας αποχαιρέτισαν πρόωρα μέσα στο 2016, σαν φόρο τιμής! Λυπάμαι όμως, το ότι δεν θα βρείτε τίποτα εδώ για τον George Michael δεν οφείλεται σε παράληψη! Απλά δε μου άρεσε και συνεπώς δεν ξέρω τίποτα γι'αυτόν! Λυπάμαι και πάλι!
Λοιπόν, πρώτος στη λίστα είναι ο David Bowie! Ένα αστείο που κυκλοφόρησε λίγο μετά τον θάνατό του είναι: ο Bowie κυκλοφορούσε συχνά με μία ελληνική εφημερίδα! Κάποιος γνωστός του τον ρώτησε : "David, δεν ήξερα ότι μιλάς ελληνικά",(κάτι που δείχνει ότι μπορεί κάποιοι να μην έχουν την καλύτερη άποψη για μας, αλλά όλοι γνωρίζουν πως είναι το ελληνικό αλφάβητο)! Bowie: "Δεν μιλάω"! Φίλος: καλά, κι η εφημερίδα;" Bowie: "Κοίτα! Έχω βαρεθεί όπου πάω να ακούω συνέχεια: "Θεέ μου! Ο Bowie! Τώρα λένε: "Κοίτα! Αυτός ο έλληνας δεν είναι ίδιος ο Bowie;"
Λοιπόν, πρώτος στη λίστα είναι ο David Bowie! Ένα αστείο που κυκλοφόρησε λίγο μετά τον θάνατό του είναι: ο Bowie κυκλοφορούσε συχνά με μία ελληνική εφημερίδα! Κάποιος γνωστός του τον ρώτησε : "David, δεν ήξερα ότι μιλάς ελληνικά",(κάτι που δείχνει ότι μπορεί κάποιοι να μην έχουν την καλύτερη άποψη για μας, αλλά όλοι γνωρίζουν πως είναι το ελληνικό αλφάβητο)! Bowie: "Δεν μιλάω"! Φίλος: καλά, κι η εφημερίδα;" Bowie: "Κοίτα! Έχω βαρεθεί όπου πάω να ακούω συνέχεια: "Θεέ μου! Ο Bowie! Τώρα λένε: "Κοίτα! Αυτός ο έλληνας δεν είναι ίδιος ο Bowie;"
It's got to be Rock'n'Roll to fill the hole in your soul!