• ΠΟΝΟΣ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #124493  από nanablue
 Σάβ Δεκ 31, 2016 2:36 pm
Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλά!

Λοιπόν τις λευταίες 2 μέρες μετά από την ένεση, υποφέρω από δυνατούς πόνους στα πόδια κυρίως από την εξωτερική πλευρά.
Η λεκάνη μου έχει μια ευαισθησία λόγω του ότι γέννησα πρόσφατα με φυσιολογικό τοκετό και υπέστη μια ταλαιπωρία..

Ήθελα γνώμες για τους πόνους, μοιάζει σαν να μου σπάσει όλα τα κόκκαλα από τη μέση και κάτω :/ Λέτε να είναι κακός συνδιασμός ένεσης καιρού και κούρασης;

Καλή χρονιά σε όλους :emojis-34:
 #124502  από litsa
 Σάβ Δεκ 31, 2016 8:06 pm
Γεια σου κούκλα, να σου ζησει το μωράκι σου!!!!
χωρίς να ειμαι γιατρός.... Και επειδή πονάω τα πόδια στους μηρούς εδώ και δύο μηνες.. λέω μήπως χρειάζεσαι ενδυνάμωση!
Αυτό προσπαθώ να κάνω..

Μίλα και με γιατρό ή φυσιοθεραπευτή
 #124530  από nanablue
 Κυρ Ιαν 01, 2017 4:41 pm
Γειά σου litsa! ευχαριστώ πολύ.
Γυμνάζομαι πολύ η αλήθεια αλλά αυτοί οι πόνοι είναι λίγο περίεργοι.. κάποτε έχω και στα χέρια..
 #124544  από litsa
 Δευ Ιαν 02, 2017 2:17 am
αστα.... και εγώ πονάω όταν παω να τεντώσω τα πόδια, ενω ειμαι ξαπλωμένη...
ή όταν κάθομαι και πάω να τα τεντώσω...

δεν ξέρω ...το μονο που ξέρω έιναι οτι πονάω...

αδυνάτισαν λέει οι μύες...??? κόντυναν ? εγω προσπαθώ όμως με τις ασκήσεις να βοηθηθώ...

κατι για ινομυαλγία μου ειπαν τελευταία...
 #124546  από Ελιζα
 Δευ Ιαν 02, 2017 10:42 am
litsa έγραψε:αστα.... και εγώ πονάω όταν παω να τεντώσω τα πόδια, ενω ειμαι ξαπλωμένη...
ή όταν κάθομαι και πάω να τα τεντώσω...

δεν ξέρω ...το μονο που ξέρω έιναι οτι πονάω...

αδυνάτισαν λέει οι μύες...??? κόντυναν ? εγω προσπαθώ όμως με τις ασκήσεις να βοηθηθώ...

κατι για ινομυαλγία μου ειπαν τελευταία...
Καλημερα,Καλη Χρονια!!
Γινεται να κοντυνουν οι μυες;
 #124547  από litsa
 Δευ Ιαν 02, 2017 11:37 am
Κάτι για βραχυνση μου είπαν...

Και ναι αν γράψετε βραχυνση μυός στο google θα βγάλει πολλά....