2017 το block 33 περιμενει ξανα τα αφεντικα του,και εμεις περιμενουμε να αποθεωσουμε για ακομα μια φορα:) (τουλαχιστον πλεον ειμαι εδω,και θα χρειαζεται να με καλυβει ο bro,για να πεταγομαι)
Γιατι η Θεσσαλονικη αγαπαει το ξεσαλωμα,γιατι σαν την Θεσσαλονικη δεν θα βρουμε πουθενα!!!!!! Γιατι η Θεσσαλονικη δεν λεγεται Θεσσαλονικη μα Ξεσαλονικα!!!!!!!
Λοιπον,στελνω φιλια παντου :* χιονια δεν νομιζω να δουμε παρα μονο καλα μποφορια!
Σορρυ που σας κουρασα....μα παρτε λιγο απο την χαρα μου,η θετικη ενεργεια ειναι λενε μεταδοτικη ακομα κ απο μακρια
Προπαραμονη πρωτοχρονιας και κρυο τσουχτερο στην πολη μου! Ο παλιος χρονος εκπνεει σιγα σιγα και μακαρι να παρει μαζι του καθε κακοτοπια και μελαγχολια που εφερε μαζι του και ο καινουριος να ξεκινησει ελπιδοφορος για ολους μας!!!
Ελιζα, τα καταφερες να μεταδωσεις λιγη απ' τη θετικη σου ενεργεια! Μπραβο κοριτσαρε!
Ελπιζω σημερα να εμφανιστουν στο καφενειο μας και αγαπημενα φιλαρακια που λειπουν καιρο και μου λειπουν να μας πουν τα νεα τους και να πουμε τα δικα μας.....
Γι' αυτο, τα καφεδακια σας ειναι ετοιμα με αγαπη και σας περιμενουν να τα απολαυσετε!
Φιλια πολλα σε ολες και ολους και καλο υπολοιπο της μερας!!!
Καλημέρα κι από μένα! Επιτέλους, μία φορά που η καλημέρα μου είναι πιο "καλημέρα" από τις άλλες φορές! Χαιρετώ τον υπέροχο κόσμο του καφενείου και όχι μόνο! Ένα φραπέ σκέτο για μένα, παρακαλώ!
It's got to be Rock'n'Roll to fill the hole in your soul!
καλημέρα!!
κρύο και εδώ...
και αρρωστουλα... συνάχι? στομαχικές διαταραχές?
ούτε και ξέρω... παίρνω το cretan iama... και μαλλον καλύπτει καταστάσεις..
φιλιααααα σε όλοουςςςςςςςςς
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»