• B ΔΟΣΗ ΑΓΩΤΗΣ ΜΕ PLEGRIDY

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #123915  από dimgeo
 Τρί Δεκ 20, 2016 11:20 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΔΟΣΗ ΣΤΙΣ 12"OO KAI ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΩΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΖΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Α ΔΟΣΗ.
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ DEPON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΩ.
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ:????//
 #123916  από Στάθης
 Τρί Δεκ 20, 2016 11:33 pm
dimgeo έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΔΟΣΗ ΣΤΙΣ 12"OO KAI ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΩΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΖΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Α ΔΟΣΗ.
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ DEPON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΩ.
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ:????//
dimgeo οι παρενέργειες τις ιντερφερόνης, συμπτώματα πυρετού, κρυάδες και πόνοι, μπορείς να δοκιμάσεις ibuprofen, panadol, εάν συνεχίζουν οι παρενέργειες μπορεί να χρειάζεται χρόνο ή να μην σου ταιριάζει, συζήτα το με τον γιατρό σου, αν δεν το γουστάρεις, όχι να πάθουμε και κατάθλιψη.

Είναι ισχυρό φάρμακο, δεν ξέρω και ποια είναι η καλύτερη ώρα να το κάνεις μήπως νωρίτερα, αν δεν σε πιάνει ο ύπνος.
 #123919  από kath
 Τετ Δεκ 21, 2016 12:26 am
Επειδη δεν ξερω αν με τη συγκεκριμενη ισχυει το ιδιο με τις αλλες ενεσεις ιντερφερονης, αν στις οδηγιες λεει να ειναι σε θερμοκρασια σωματος,φροντισε να ζεσταινεις καλα την ενεση πριν την κανεις. Κανω ιντερφερονη αρκετα χρονια κ πλεον δεν εχω παρενεργειες τρελες οποτε δεν παιρνω παυσιπονο.Καποιες φορες ομως που λεω δεν βαριεσαι κ δεν τη ζεσταινω πριν την κανω,ποναω υπερβολικα στα κοκκαλα κ γενικα εχω δυσφορια κ συμπτωματα γριπωδη. Παιζει ρολο το να τη ζεσταινεις καλα λιγο πριν την κανεις. Απο την αλλη επειδη εισαι στην αρχη αν καταλαβα καλα μπορει να χρειαζεσαι χρονο να συνηθισει ο οργανισμος
 #123923  από dimgeo
 Τετ Δεκ 21, 2016 6:57 am
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΘΗ, KATH, ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 0300 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ Ο ΟΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ??? ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?????
 #124046  από dimgeo
 Πέμ Δεκ 22, 2016 10:10 am
Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ 24ΩΡΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....
 #124047  από Στάθης
 Πέμ Δεκ 22, 2016 10:49 am
dimgeo έγραψε:Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ 24ΩΡΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....
Πωπω dimgeo..... :emojis-16:
Λιποθυμία, αϋπνίες, κρυάδες, πόνοι τι στο ΚΑΛΟ μας δίνουν βρε αδερφέ;;;;;

Δεν θα επέτρεπα πάλι αυτό το πράγμα να μπει στο αίμα μου, για πιο λόγο ;;;; Για να μειώσει τις εστίες, την αναπηρία 30%;;;; Μα εδώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα σου έχει κάνει την Ζωή κόλαση. Βρες το θάρρος να πεις στο γιατρό σου ότι μάλλον δεν σου ταιριάζει. Δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνεις αν βέβαια εσύ ο ίδιος το επιλέξεις. Υπάρχουν και άλλες επιλογές, συζήτα τες με τον γιατρό σου για να αρχίζεις να πηγαίνεις καλά.

Περαστικά dimgeo και καλή Δύναμη.
 #124048  από dimgeo
 Πέμ Δεκ 22, 2016 10:55 am
ΣΤΑΘΗ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ??? ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ.
 #124066  από kath
 Πέμ Δεκ 22, 2016 1:30 pm
Ζητησε τη γνωμη του γιατρου σου μηπως θα πρεπει να αλλαξεις φαρμακο. Δεν ταιριαζουν σε ολους οι ιντερφερονες, καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα. Στην τελικη,μηπως να επαιρνες κ μια δευτερη ιατρικη γνωμη?
 #124912  από fotini k
 Τρί Ιαν 10, 2017 1:36 am
παιδιά καλησπέρα!εχω ξεκινησει το plegridy εδω κ 4 μηνες..σε καθε ενεση εχω πυρετο μεχρι 38,πονους στο σωμα κ εξαντληση.παιρνω παυσιπονα για να ριχνω τν πυρετο ο οποιος κραταει σχεδον δυο μερες.τν ενεση τν κανω το απογευμα γιατι τα συμπτωματα ξεκινουν μετα απο 5 ωρες περιπου.αν σε εσας ξεκινουν πιο συντομα,καλο θα ηταν να τν κανετε βραδακι!θα ηθελα μα σας ρωτησω κ εγω κατι..μετα απο ποσο καιρο θα αρχισει ο οργανισμος να συνηθιζει το φαρμακο κ τα συμπτωματα να ειναι πιο ηπια??σας ευχαριστω πολυ!
 #125029  από maestro
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:13 pm
Δεν ξέρω άμα γνωρίσετε το Algofren(χωρίς παρακεταμόλη) σαν βοηθητικό, με αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και αντιπυρετική δράση.
Ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.