Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Έχω τον εξής προβληματισμό: μήπως είναι λίγο νωρίς για στόλισμα;
Έλεγα να στολίσω, αλλά θα το βαρεθώ το ντεκόρ, οπότε λέω να το κάνω το άλλο Σ/Κ και πάλι θα δω...
Τελοσπάντων...
Σήμερα παίζει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!!
Ο ΠΑΟ θα κερδίσει και δε σηκώνω αντιρρήσεις!!!
[youtube]sBr_rYLbz30[/youtube]
Anyway...
Χθες όχι δεν πήγα πουθενά, αφού τα 'φαγα όλα τα λεφτά προχθές και παραπροχθές!! Είπα να μην το ξεφτιλίσω κι άλλο, όπου να 'ναι πρέπει να πληρώσω τα δίδακτρα της νοηματικής και τα τέλη κυκλοφορίας (για να δούμε που θα τα έχουν φτάσει, άραγε θα ισχύσει αυτό που είπαν για πράσινα τέλη; )
Και πότε περίπου πρέπει να προμηθευτούμε τα νέα τέλη; Ούτε που ξέρω... Θα το μάθω όμως όταν έρθει ο καιρός!!
Έχω ψιλοαγχωθεί βέβαια γιατί κοντεύουν να λήξουν πολλές προθεσμίες υποθέσεων και φοβάμαι μην ξεχάσω καμία!!
Πάω να τις γράψω σε ένα χαρτί τώρα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλη την παρέα!!
Έχω τον εξής προβληματισμό: μήπως είναι λίγο νωρίς για στόλισμα;
Έλεγα να στολίσω, αλλά θα το βαρεθώ το ντεκόρ, οπότε λέω να το κάνω το άλλο Σ/Κ και πάλι θα δω...
Τελοσπάντων...
Σήμερα παίζει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!!
Ο ΠΑΟ θα κερδίσει και δε σηκώνω αντιρρήσεις!!!
[youtube]sBr_rYLbz30[/youtube]
Anyway...
Χθες όχι δεν πήγα πουθενά, αφού τα 'φαγα όλα τα λεφτά προχθές και παραπροχθές!! Είπα να μην το ξεφτιλίσω κι άλλο, όπου να 'ναι πρέπει να πληρώσω τα δίδακτρα της νοηματικής και τα τέλη κυκλοφορίας (για να δούμε που θα τα έχουν φτάσει, άραγε θα ισχύσει αυτό που είπαν για πράσινα τέλη; )
Και πότε περίπου πρέπει να προμηθευτούμε τα νέα τέλη; Ούτε που ξέρω... Θα το μάθω όμως όταν έρθει ο καιρός!!
Έχω ψιλοαγχωθεί βέβαια γιατί κοντεύουν να λήξουν πολλές προθεσμίες υποθέσεων και φοβάμαι μην ξεχάσω καμία!!
Πάω να τις γράψω σε ένα χαρτί τώρα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλη την παρέα!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!
Και... άσπρο πάτο!!