• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12314  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 29, 2009 2:20 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Έχω τον εξής προβληματισμό: μήπως είναι λίγο νωρίς για στόλισμα;
Έλεγα να στολίσω, αλλά θα το βαρεθώ το ντεκόρ, οπότε λέω να το κάνω το άλλο Σ/Κ και πάλι θα δω... :lol: :lol:
Τελοσπάντων...
Σήμερα παίζει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!!
Ο ΠΑΟ θα κερδίσει και δε σηκώνω αντιρρήσεις!!! :lol: :lol:

[youtube]sBr_rYLbz30[/youtube]

Anyway...
Χθες όχι δεν πήγα πουθενά, αφού τα 'φαγα όλα τα λεφτά προχθές και παραπροχθές!! Είπα να μην το ξεφτιλίσω κι άλλο, όπου να 'ναι πρέπει να πληρώσω τα δίδακτρα της νοηματικής και τα τέλη κυκλοφορίας (για να δούμε που θα τα έχουν φτάσει, άραγε θα ισχύσει αυτό που είπαν για πράσινα τέλη; )
Και πότε περίπου πρέπει να προμηθευτούμε τα νέα τέλη; Ούτε που ξέρω... Θα το μάθω όμως όταν έρθει ο καιρός!!
Έχω ψιλοαγχωθεί βέβαια γιατί κοντεύουν να λήξουν πολλές προθεσμίες υποθέσεων και φοβάμαι μην ξεχάσω καμία!! :lol:
Πάω να τις γράψω σε ένα χαρτί τώρα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλη την παρέα!!
 #12315  από elena
 Κυρ Νοέμ 29, 2009 2:38 pm
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Όχι δεν είναι νωρίς για στόλισμα,νομίζω είναι ότι πρέπει!!!
ξεκίνησα από το πρωί, λίγα-λίγα, και στολίζω ...το δέντρο το απόγευμα!!!
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου ακόμα καλύτερα!!!

τι κάνετε?πως τα περάσατε?
τον aorato τον είδα ,οπότε δεν ανησυχώ....το γλυτώσαμε το κεφάλι!!!

Κατερίνα πως είσαι σήμερα?πως την πέρασες την νύχτα?όλα καλά?

καλό απόγευμα!!!

Υ.Γ τα τέλη κυκλοφορίας τα πληρώνουμε μέχρι τέλη Δεκεμβρίου....πρόσεξε μην το ξεχάσεις γιατί μετά θα πληρώσεις διπλά!!!για το άλλο που ρωτάς για πράσινα τέλη ...δεν ξέρω...
 #12327  από sofi
 Κυρ Νοέμ 29, 2009 9:03 pm
:D Το στολισμα αναβαλλεται για το επομενο Σαββατοκυριακο...!!! :D
:D Αφου προτιμησα τις βολτες στο βουνο.... :D
:D ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
 #12331  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 29, 2009 9:51 pm
Καλύτερες οι βόλτες στο βουνό!!
Εγώ θα στολίσω την άλλη εβδομάδα, βαρέθηκα αυτή, να πάω να πάρω και ωραία στολίδια πρώτα!!
Λοιπόν, χάσαμε γμτ.......
Δεν πειράζει, ένα παιχνίδι ήταν!!
Όσον αφορά τα πράσινα τέλη, κάτι τέτοιο είχε πει ο Παπανδρέου... Για να βγάλει και λεφτά και για να προστατεύσει το περιβάλλον!! Μλκς, λεφτά θέλει να πάρει μόνο, σιγά μη σκέφτεται το περιβάλλον... Βέβαια μπορεί να μην προλάβει να εφαρμόσει ακόμα κάτι τέτοιο...
Τελοσπάντων...
Καλό βράδυ σε όλους/όλες και καλό μας ξημέρωμα!!
 #12335  από Κατερίνα
 Κυρ Νοέμ 29, 2009 10:45 pm
Καλησπέρα σας!!!
Λοιπόν...οι παρενέργειες κράτησαν 3 ώρες, απο τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ!
Μια χαρά!Δεν θα σας φάω με τη γκρίνια μου δηλ. :lol: :lol:
Σήμερα είμαι μια χαρά!Σας ευχαριστώ πολύ και για το ενδιαφέρον αλλά και για την συμπαράσταση...
Και του χρόνου να είστε καλά όσοι στολίσατε και όσοι θα στολίσετε...
Εμείς τπτ ακόμα!Μάλλον περιμένουμε να πιάσει το κρύο,ποτέ δηλαδή :lol: αχ Αυστραλία καταντήσαμε! :roll:
Καλό βράδυ σε όλους!!! :P
 #12340  από elena
 Δευ Νοέμ 30, 2009 11:21 am
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα!!!
με χαμόγελα ,υγεία,και ανυπομονησία για τις γιορτές που έρχονται προσεχώς!!!

έχουμε κανένα Ανδρέα ή Ανδριάννα?είτε έχουμε είτε όχι ...χρόνια πολλά!!!
τώρα θυμήθηκα γιορτάζει εκείνη η ψιλοκάκανη...η ασχημομούρα..η ξανθιά...πως την λένε...μία που μου σπάει τα νεύρα...μία και καλά που έχει δύο μέτρα πόδια?η Σκλεναρίκοβα μωρέ...δεν θα συγχιστώ...ποτέ!!!!

Κατερίνα ,όλα καλά να συνεχίσουν να πηγαίνουν!!!δύναμη και θα τα καταφέρεις!!!τελικά βγήκατε με τους φίλους σου?

οι υπόλοιποι τι κάνετε?είστε όλοι καλά?
τι έπαθα πρωί-πρωί...βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο έβγαζε καπνό!!!κοίταξα την μηχανή ...όλα καλά μου φάνηκαν...τέλος πάντων την Τετάρτη έκλεισα ραντεβού για servis...τώρα να κυκλοφορώ ή να μην κυκλοφορώ?τώρα θα μου πείτε έτσι και αλλιώς είσαι σκέτος πανικός...αλλά ρωτάω...να μην ρωτήσω? :D :D

και ένα άλλο πρόβλημα που έχω...σχετικά με το δέντρο μου...νομίζω ότι έγινε trikolore :? :D
και μην ακούσω σχόλια!!!το βράδυ με τα φωτάκια μια χαρά είναι...το πρωί μου φαίνεται φτωχό...
σκέφτομαι να του βάλω και φιογκάκια...θα δω στην πορεία τι θα κάνω...

τέλος του μήνα και γίνεται χαμός στην δουλειά!!!πήρα το λογιστήριο να ρωτήσω κάτι...και με άγχωσαν!!!τι τους πιάνει?μου λέει ο ένας ένα ταξί...ο άλλος αεροπλάνο...ο άλλος καράβι....
αυτοκίνητο και αυτό παίζεται αν θα σας βγάλει...τους είπα !!!σας κάνει? :D :D

anyway....

φιλιά σε όλους
καλή συνέχεια
elena trikolore :D

Y.Γ. ξέχασα να πω στον Γεώργιο ...αν μπει και διαβάσει ...τυχερέ..έχει χίλιους λόγους να καυχιέσαι για την ομάδα σου,αλλά δεν είδα το αποτέλεσμα στο μπάσκετ!!!

Αλέξανδρε αν έχει ήδη βαρεθεί η μικρή το δέντρο,και με την χτεσινή ήτα,πρέπει να είσαι στα μαύρα πανιά...

aorate ...εσύ άσε!!!απαντάς αύριο ....μεθαύριο....παραμεθαύριο....

:D :D :D :D :D :D :D :D
(και μην παρεξηγηθείτε ...ευτυχώς που έχετε και μένα και σας πειράζω!!!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Δευ Νοέμ 30, 2009 11:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #12341  από aoratos
 Δευ Νοέμ 30, 2009 11:26 am
Καλημέρα και καλή βδομάδα παιδιά.

Εδώ πάλι ζωντανός και αρτιμελής χωρίς παράπλευρες απώλειες. :lol:

Το Σαββατοκύριακο ήταν γενικά ήσυχο και κουραστικό. Με πέθανε ο μικρός αλλά χαλάλι του. Το Σάββατο κατέβασα από το πατάρι τα παλιά χριστουγεννιάτικα, μετά το φαγητό στήσαμε μαζί το δέντρο και μετά τον άφησα να βάλει μόνος τα στολίδια... η καλύτερή του και το χάρηκε πολύ. Κάναμε βέβαια μετά και τα μαθήματά του.
Την Κυριακή ήθελε οπωσδήποτε μικρό δεντράκι για το δωμάτιό του και άντε να βγούμε να ψωνίσουμε μαζί με άλλα χριστουγεννιάτικα.
Τώρα μου έχει μείνει μόνο το μπαλκόνι αλλά βλέπω να το κάνω μάλλον το επόμενο Σαββατοκύριακο ή κανένα απόγευμα που δεν θα βαριέμαι. :lol:

Την ταινία δεν προλάβαμε να την δούμε γιατί είχαμε επισκέψεις χθες οπότε άνθρακες ο θησαυρός Βίκυ. :lol:

Λοιπόν.... τα λέμε σύντομα μιας και παραμένω ζωντανός. :P
 #12345  από elena
 Δευ Νοέμ 30, 2009 12:11 pm
Ψάχνω να βρω χεράκια που χειροκροτάνε!!!
και επειδή σήμερα σε βλέπω στα "γρήγορα"aorate...μήπως μπορείς να τα βάλεις εσύ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Y.Γ.βρήκα....αυτά που είχες βάλει μια άλλη φορά....χειροκρότημα λοιπόν που νίκησες στην μάχη με το πατάρι :D :D :D :D
Συνημμένα
clap2.gif
clap2.gif (8.17 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
 #12347  από aoratos
 Δευ Νοέμ 30, 2009 12:38 pm
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
 #12348  από elena
 Δευ Νοέμ 30, 2009 1:08 pm
Ωραία όλα !!!πολύ ωραία!!!....αλλά δεν με προλαβαίνεις ...

την κυρία ,τι την έβαλες μέσα στην μέση?πάει μαζί με τα παλαμάκια?
θα σου έβαζα και το τραγουδάκι ,"είμαστε ακόμα ζωντανοί κτλ..κτλ..."αλλά το βρίσκω πολύ κλαψιάρικο για πρωί...
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 2901