• ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ;;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #123380  από Temaki
 Δευ Δεκ 12, 2016 9:37 pm
Στην περιπτωση μου νομιζω πως αυτο ακροβως συνεβη....δεν μπορει να ειναι τοσο τυχαιο το γεγονος της χορηγησης τοπικου αναισθητικου φαρμακου με το επικειμενο μουδιασμα μου κ κατ'επεκταση την για πρωτη φορα διαγνωση μου με σκληρυνση....αν σας εχει συμβει κ σας κατι αντιστοιχο η εχετε ακουσει για παραλυση υστερα απο αναισθησια οποιουδηποτε τυπου...παρακαλω ενημερωστε με κ καλα θα κανουμε να το ερευνησουμε διοτι νομιζω παιζεται μεγαλο παιχνιδι με τις φαρμακοβιομηχανιες κ ολο αυτο....
 #123382  από Nikoskk
 Δευ Δεκ 12, 2016 10:12 pm
Temaki έγραψε:Στην περιπτωση μου νομιζω πως αυτο ακροβως συνεβη....δεν μπορει να ειναι τοσο τυχαιο το γεγονος της χορηγησης τοπικου αναισθητικου φαρμακου με το επικειμενο μουδιασμα μου κ κατ'επεκταση την για πρωτη φορα διαγνωση μου με σκληρυνση....αν σας εχει συμβει κ σας κατι αντιστοιχο η εχετε ακουσει για παραλυση υστερα απο αναισθησια οποιουδηποτε τυπου...παρακαλω ενημερωστε με κ καλα θα κανουμε να το ερευνησουμε διοτι νομιζω παιζεται μεγαλο παιχνιδι με τις φαρμακοβιομηχανιες κ ολο αυτο....
πρωτη φορα το ακουω , αλλα οταν ειχα την πρωτη μεγαλη ωση ηταν μετα απο ενα διαστημα που ειχα αρκετες επισκεψεις στον οδοντιατρο ,επερνα και αντιβιωσεις και παυσιπονα, βεβαια ειχαν περασει 6 μηνες αλλα τοτε ειχα συνεχεις χορηγησεις αναισθητικου, και μετα στη 2 ωση ηταν παλι απο οδοντιατρο την μια μερα μου κανει απονευρωση και χορηγηση αναισθητικου και την επομενη ξεκινησαν τα μουδιασματα,εγω νομιζα πως εφταιγε η αντιβιωση.
 #123389  από Temaki
 Δευ Δεκ 12, 2016 11:50 pm
Nikoskk έγραψε:
Temaki έγραψε:Στην περιπτωση μου νομιζω πως αυτο ακροβως συνεβη....δεν μπορει να ειναι τοσο τυχαιο το γεγονος της χορηγησης τοπικου αναισθητικου φαρμακου με το επικειμενο μουδιασμα μου κ κατ'επεκταση την για πρωτη φορα διαγνωση μου με σκληρυνση....αν σας εχει συμβει κ σας κατι αντιστοιχο η εχετε ακουσει για παραλυση υστερα απο αναισθησια οποιουδηποτε τυπου...παρακαλω ενημερωστε με κ καλα θα κανουμε να το ερευνησουμε διοτι νομιζω παιζεται μεγαλο παιχνιδι με τις φαρμακοβιομηχανιες κ ολο αυτο....
πρωτη φορα το ακουω , αλλα οταν ειχα την πρωτη μεγαλη ωση ηταν μετα απο ενα διαστημα που ειχα αρκετες επισκεψεις στον οδοντιατρο ,επερνα και αντιβιωσεις και παυσιπονα, βεβαια ειχαν περασει 6 μηνες αλλα τοτε ειχα συνεχεις χορηγησεις αναισθητικου, και μετα στη 2 ωση ηταν παλι απο οδοντιατρο την μια μερα μου κανει απονευρωση και χορηγηση αναισθητικου και την επομενη ξεκινησαν τα μουδιασματα,εγω νομιζα πως εφταιγε η αντιβιωση.
Ακριβως γι'αυτο μιλαω. Μου πρωτοεμφανιστηκε η ωση του μουδιασματος σε ολο το αριστερο μου σωμα ακριβως απο την ημερα χορηγησης του αναισθητικου για την εξαγωγη δοντιου. Καμια σχεση νομιζω πως δεν ειχε η αντιβιωση κ το παυσιπονο φιλε μου. Εμενα ουτε καν μου ειχε δωσει αντιβιωση και μου το αφαιρεσε μονο με αναισθησια. Τα προβληματα μου ξεκινησαν την ακριβως επομενη μερα...οπως κ τα δικα σου απο οτι λες...αρα ποσο τυχαιο μπορει να ειναι το οτι νοσησαμε με επεισοδιο ωσης αμεσως μετα και οι 2...;;; Τα αναισθητικα ενδεχεται να προκαλουν νευροτοξικοτητα κ απλα να ειμαστε τα ατυχα πειραματοζωα των φαρμακοβιομηχανιων κτλ...δε νομιζω ποτε να βγει κανεις νευρολογος να πει οτι αυτο ισχυει.. φανταζεστε τι συνεπειιες κ κοστος θα ειχε αυτο για τη δουλεια του,δεδομενου οτι συνεργαζονται αμεσα κ νε αναισθησιολογους;;;
 #123394  από Nikoskk
 Τρί Δεκ 13, 2016 12:44 am
ειχα ενημερωση τον οδοντιατρο ηξερε την περιπτωση μου και με καθησυχασε πραγμα που με κανει να πιστευω οτι οι οδοντιατροι δεν γνωριζουν,καθοτι ειναι γνωστος και οταν του ξανακανα κουβεντα μετα την ωση μου λεγε οτι το αναισθητικο δεν εχει κατι το ιδιαιτερο μεσα που θα μπορουσε να επηρεασει
 #123395  από Ελιζα
 Τρί Δεκ 13, 2016 9:39 am
Και εγω εχω κανει μεχρι στιγμης δυο ολικες ναρκωσεις....(ε,και?)
Οταν ξυπνησα απο την πρωτη,περα του οτι νομιζα οτι με εβαλαν σε σωμα ελεφαντα 800 κιλων και ξεπρηστηκα επειτα απο μια εβδομαδα(φυσικα ουτε σταγονα νερο μονο ο ορος για ενυδατωση) αρχισαν τα μουδιασματα,οι πονοκεφαλοι, οι αδυναμιες,και παει λεγωντας! Δεν συνδεσα ποτε ναρκωση κ σκπ αν κ το εχω ξανα ακουσει. Απο παθων.
Και η δευτερη ολικη(λενε σοβαρη αιμοραγγια μεσα στο χειρουργειο) τα χαρτια ουτε με δικηγορο δεν μπορεσαμε να τα παρουμε ολα...(γιατροι ;) )
Δυο μερες ξυπνουσα ναρκωση στην ναρκωση...επειτα πονοκεφαλοι,και αδυναμια...και επειτα το κερασακι στην τουρτα πριν 2 μηνες ΣΚΠ!!!
Δεν ξερω αν οντως αληθευει,ισως ειναι απλα υποθεσεις και ισως απλα εμεις τα κανουμε ολα δραματικα γιατι ψαχνουμε καπου να τα ριξουμε!
Στα τοσα αν....ολοι θα επρεπε να ειχαν σκπ!