• Συνάντηση στις γιορτες.Τι λέτε;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #123220  από Criss
 Παρ Δεκ 09, 2016 11:19 pm
Σωστά, Gianna! Εγώ προφανώς λέγομαι Χρήστος!
 #123235  από billios
 Σάβ Δεκ 10, 2016 12:04 pm
Καλημερα παιδια,εγω δυστηχως δεν θα μπορεσω να ερθω,δουλευω,εαν και εφοσον σκαπουλαρω και εχω δυναμεις μπορει να σας κανω μια μπραφ,οπως και να χει να περασετε τουμπανο
 #123299  από chryssa
 Κυρ Δεκ 11, 2016 4:00 pm
:emojis-32: :emojis-32: :emojis-32: η συναντηση εγινε ... ειναι ευχαριστο να πινεις τον καφε σου :smile-coffee: Κυριακη πρωι με παρεα στο mall :happy-cheerleadersmileygirl:
 #123305  από Gianna
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:09 pm
καλησπέρα σε όλους,
ήταν πολύ όμορφα! η συζήτηση κινήθηκε σε πολλά μήκη κύματος!
από την πάθηση μέχρι την επικαιρότητα! αν και λίγοι, τα περάσαμε όμορφα!|Next time να είμαστε πιο πολλοί!! :emojis-1: :emojis-1:
Καλές Γιορτές σε όλους!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #123317  από Στάθης
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:53 pm
Καλησπέρα, οι προλαλήσαντες τα είπαν όλα, πάντα ανεκτίμητη ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, πάντα υπέροχος ηλιάκος στην μπαλκονάρα μετά των ροφήμων, και ωραίο συλλογικό αίσθημα κατά την τελειωμό τις μίνι συνάντησής μας. Κρίμα που δεν μπόρεσαν περισσότεροι, αλλά φαντάζομαι αυτό θα λειτουργήσει συσσωρευτικά στην επομένη συνάντηση.

Προσωπικά ευχαριστώ θερμά τους παρευρισκομένους για άλλη μια πανέμορφη εμπειρία
Καλές Γιορτές και στο επανιδείν !

ΥΓ. Φίλτατε Criss μας έλειψες, σε ψάχναμε, κρεβατώθηκες από την γρίπη;;;
 #123327  από Criss
 Κυρ Δεκ 11, 2016 9:38 pm
Παιδιά, σας ζήτώ συγγνώμη, γιατί ήρθα προφανώς με μεγάλη καθυστέρηση! Δεν είχα ξαναέρθει ποτέ στο The Mall, με αποτέλεσμα να φτάσω γύρω στις 12:30! Τελικά έφτασα στο flocafe, αλλά δεν βρήκα κανέναν, αν βέβαια πήγα στη σωστή καφετέρια! Πρέπει να ξανακανονίσουμε καινούρια συνάντηση, γιατί πάω να σκάσω που δεν είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω! Φανταστήτε ότι η συνάντηση ξεκίνησε αρχικά σα δική μου ιδέα, και τελικά έλαμψα δία της απουσίας μου! Σας ζητώ συγγνώμη για άλλη μια φορά! Αλλά τελικά χαίρομαι που τουλάχιστον εσείς περάσατε καλά!
 #123331  από Στάθης
 Κυρ Δεκ 11, 2016 10:30 pm
Δεν πειράζει Χρηστάρα, Το μάθημα... πάντα θα ανταλλάσσουμε τηλέφωνα, για πιθανών τέτοιες περιπτώσεις.

Ξέχνα ότι έγινε, βάλε στο πρόγραμμα την επόμενη με την Ελίζα, ο καιρός περνάει γρήγορα !
 #124363  από Giota23
 Τετ Δεκ 28, 2016 12:09 pm
ναι ναι, βάλτε επόμενη
θα έρθω κι εγώ,
αυτό δυστυχώς δεν το είδα νωρίτερα από σήμερα
 #124372  από Criss
 Τετ Δεκ 28, 2016 3:02 pm
Γιώτα, δεν γνωριζόμαστε! Με λένε Χρήστο, και είμαι αυτός που έκανε το αίτημα για την πρώτη συνάντηση! Σίγουρα θα οργανώσουμε και δευτέρη, γιατί στην πρώτη δεν κατάφερα να πάω ούτε εγώ, αλλά όχι τώρα! Δεν είναι καλή περίοδος, γιατί πολλοί λείπουν λόγω γιορτών! Θα το κανονίσουμε για μετά τις γιορτές! Καλή πρωτοχρονιά να έχεις με υγεία! Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω!