• Συνάντηση στις γιορτες.Τι λέτε;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #123144  από Ελιζα
 Τετ Δεκ 07, 2016 9:39 pm
Και εγω οταν ερθω εκει θα παμε....κανονιστε την πορεια σας!
Ειχε κανει bachelor εκει η ξαδερφη μου....και ηταν wow!

Ασε που οταν ερθω εγω λεω να κανονισουμε φαση στυλ bachelor....πολυ ποτο,πολυ χορο,πολυ ελευθερια! (Σαν να ειναι η τελευταια μερα ελευθεριας μας ενα πραγμα) ηταν φοβερο,εμεινε στο μυαλο!
 #123145  από Criss
 Τετ Δεκ 07, 2016 10:10 pm
Εννοείται, Ελίζα! Μέσα εκτός από ένα πράγμα! Το πολύ ποτό στη δική μου περίπτωση είναι πολύ κακή ιδέα, γιατί μεθάω πολύ εύκολα και πολυ άσχημα! Γι'αυτό αλκοόλ ούτε που το μυρίζω! Αλλά σε ειδικές περιπτώσεις (όπως αυτή) κάνω μία εξέρεση! Θα πιω κάτι πολύ ελαφρύ, όμως!
 #123172  από Ελιζα
 Πέμ Δεκ 08, 2016 7:08 pm
Χρηστο μου,να σου πω την αληθεια ουτε εγω πινω πλεον :) επινα κανα ποτηρακι παραπανω εξω που βγαιναμε γινομουν ντιρλα,με συνεπεια η θα απλωνα χερια ακομα και σε περαστικους,η θα χορευα χωρις μπλουζες πανω στα τραπεζια...οποτε ψηφιζω νερο και παντα νερο! Αν πιει η ελιζα δεν αναγνωριζει την ελιζα.οποτε απο μακρια!
 #123176  από βικυ
 Πέμ Δεκ 08, 2016 7:54 pm
Μπράβο συγκάτοικοι!!!
Να καλοπερασετε και μην ξεχάσετε την καθιερωμένη ενημέρωση για όλους εμάς που δεν θα ερθουμε! :emojis-32:
 #123178  από Gianna
 Πέμ Δεκ 08, 2016 8:33 pm
καλησπέρα σε όλους!
τι ωρα και που? και πως θα καταλάβουμε ο ένας τον άλλο? αν και είναι εύκολο να με καταλάβετε λόγω βαδισης :emojis-11:
 #123179  από Στάθης
 Πέμ Δεκ 08, 2016 8:49 pm
Gianna έγραψε:καλησπέρα σε όλους!
τι ωρα και που? και πως θα καταλάβουμε ο ένας τον άλλο? αν και είναι εύκολο να με καταλάβετε λόγω βαδισης :emojis-11:
Καλησπέρα Γιάννα !

Πρωινό καφεδάκι γύρω στις 11:00 την Κυριακή στις 11/12 στο THE MALL του Αμαρουσίου.

Έχει πάρκινγκ, μετά ασανσέρ για Επίπεδο 3.

Το The MALL στο τελευταίο του όροφο (3ο ΕΠΙΠΕΔΟ) έχει μια σειρά από καφετέριες και ένα φαρδύ μπαλκόνι απέναντί τους. Μπορούμε να κάτσουμε στο μπαλκόνι του GOURMET BURGER KITCHEN, μπορούμε να κάτσουμε δίπλα του στο Flocafe. Αυτά είναι προς τα αριστερά του μπαλκονιού

Θα επιλέξω να κρατάω ένα βιβλίο χρώματος μπλε, ή θα το διαβάζω, ή θα το έχω πάνω στο τραπέζι στο οποίο θα κάθομαι.

Εικόνα
 #123180  από Criss
 Πέμ Δεκ 08, 2016 9:05 pm
Στάθη, σ'ευχαριστώ πολύ άλλη μια φορά! Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα! Γιάννα, Χρύσα και emarydi θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω! Λοιπόν, τα λέμε την Κυριακή!
 #123219  από Gianna
 Παρ Δεκ 09, 2016 9:46 pm
να μαθουμε και τα πραγματικα μας ονοματα!!
το Gianna ειναι το ψευδώνυμο.
:emojis-12: