• eimai apla agxodis?

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #123157  από Κώστας
 Πέμ Δεκ 08, 2016 12:35 pm
Δεν νομίζω νάναι κανείς ερειστικός. Να βοηθήσουμε θέλουμε αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Κι΄ αυτό είναι πολύ πιο εύκολο στη μητρική μας γλώσσα και γραφή.
 #123161  από elen
 Πέμ Δεκ 08, 2016 3:25 pm
paidia apla eimai agglia sti douleia den exw elliniko pliktrologio! signomi!
 #123163  από Κώστας
 Πέμ Δεκ 08, 2016 4:15 pm
Μην ζητάς συγνώμη για κάτι που δεν φταις. Απλά η προτροπή για γράψιμο στα Ελληνικά, ισχύει για όσους έχουν τη δυνατότητα και δεν το κάνουν.
 #123164  από MARINA21
 Πέμ Δεκ 08, 2016 4:58 pm
Έτσι είναι όπως το λέει ο Κωστας!Αμάν βρε Αggathan, μας παρεξηγησες!όχι και εριστικοι!αν αυτό φάνηκε, γραψε λάθος!πιο πολύ πρόκειται για παράκληση για γραφή στη γλώσσα μας γιατί απλά ειναι παρά πολύ κουραστικό να διαβάσεις τέτοια κείμενα για να μπορέσεις να βοηθήσεις και σε κάτι αν μπορείς και νομίζω ότι πρέπει να το ζηταμε αυτο να το κάνουν όσοι δεν έχουν πρακτικό προβλημα!επίσης ή προτροπή να μην γράφει κάποιος greeklish, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι εριζουμε σε κάτι ή μάλλον για κάτι!είναι απλα προτροπή!εννοείται ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή που είσαι εκτός και δεν έχεις τη δυνατότητα για γράψιμο σε ελληνικά και θέλω να ζητησω συγγνώμη από την elen, αν ένιωσε έστω λίγο ότι της επιτιθενται αδικα ενώ απλά μπήκε να ζητήσει βοηθεια! :emojis-14: είπα απλά την αλήθεια, ότι έχει καιρό τώρα που αποφεύγω να διαβάζω greeklish!με κουράζουν και με εκνευριζουν! :emojis-15: