• Παιδιά-θαύματα!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #122869  από Criss
 Πέμ Δεκ 01, 2016 9:01 pm
Κώστα, απ'το ίδιο διαγωνίσμο είναι, Και αυτό νομίζω ότι είναι το πρώτο βίντεο που ανέβασα, αλλά ότι και να κάνω δεν μπορώ να βρώ πως ανεβάζεις κομμάτια από το youtube! Καμμία βοήθεια;
 #122910  από litsa
 Παρ Δεκ 02, 2016 12:54 am
βρισκεις το κομμάτι που θέλεις και αντιγ΄ραφεις απο το = και μετά τον κώδικα και τον βάζεις - αφού εχεις πατήσει το youtube για να σου βγάλει το πλαίσιο μέσα στο μνμ

μπες να κάνεις οτι γραφεις μνμ και θα το δεις
 #122911  από Criss
 Παρ Δεκ 02, 2016 1:31 am
Και τώρα το δεύτερο παίδι-θαύμα! Το όνομα της είναι Jackie Evancho και είναι αμερικανίδα! Το τραγούδι είναι το ίδιο με το πρώτο από πρώτο!
 #122912  από Criss
 Παρ Δεκ 02, 2016 2:52 am
Δυστυχώς αυτή η πιτσιρίκα δεν κέρδισε στον διαγωνισμό! Πήρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς (μετά τον αμερικανικό, πήγε στον αγγλικό και δεν ξέρω σε ποιούς άλλους), και σε όλους έβγαινε πάντα δευτερή! Συνέπεια ήταν ότι καταστράφηκε στο τέλος! Δείτε τι έπαθε η κακομοίρα: είναι ήδη σταρ, με πλούσια δισκογραφία, αφου δεν τραγουδάει μονό όπερα, αλλά και ποπ, έχει τσακίσει όλα τα αμερικανικά ρεκορ, αφού ειναι η νεότερη τραγουδίστρια που δίσκος της έγινε πλατινιένος. η νεότερη τραγουδίστρια που εχει τραγούδι της σε ταινία James Bond, είναι ηθοποιός από τα 11 της (έπαιξε στην ταινία του Robert Redford The company you keep)! Αυτά τα ολίγα! Σήμερα είναι 16 ετών και έχει μεταβληθεί από αξιολάτρευτο κοριτσάκι σε πανέμορφη έφηβη! Στην Αμερική η Jackie είναι ήδη φαινόμενο! Αν δεν το καταλάβατε είμαι μεγάλος fan!
 #122938  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 02, 2016 4:51 pm
:smile-clapping: :smile-clapping: ταλεντα!!!! Jackie λατρεψα :emojis-4:
 #122942  από ΝΤΙΑΝΑ
 Παρ Δεκ 02, 2016 5:13 pm
Απλα υπεροχη η μικρη, Χρηστο! Κριμα που δεν κερδισε στο διαγωνισμο, αλλα δεν μπορει ολοι να ερχονται πρωτοι. Και δεν ξερω τελικα ποσο μεγαλη διαφορα υπαρχει αναμεσα στον πρωτο και στο δευτερο, ειδικα οσον αφορα τη μουσικη, που ειναι και θεμα γουστου!
 #122946  από Criss
 Παρ Δεκ 02, 2016 6:14 pm
ΝΤΙΑΝΑ, δεν έχει σημασία! Σίγουρα η μουσική είναι θέμα γούστου, αλλά όταν μπεις στη διαδικασία να διοργανώσεις διαγωνισμό, πρέπει να κρίνεις ανάλογα με το τι θες να αναδείξεις, και να βρεις ποιός ήταν ο καλύτερος! Εγώ που έχω δει ποιός βγήκε πρώτος, ακόμα απορώ γιατι! Βέβαια η συνέχεια έφερε τη δικαίωση για τον πραγματικό νικητή του διαγωνισμού, ο οποίος ήταν φυσικά η Jackie! Διάβασες ποια ηταν η συνέχεια για την Jackie! Για τον νικητή; Άγνωστο, γιατί απλά εξαφανίστηκε!
 #122954  από Criss
 Παρ Δεκ 02, 2016 8:41 pm
Τώρα ξεφεύγουμε λίγο από την όπερα! Πάμε σε λίγο πιο blues φόρμες. Ακούστε την ερμηνεία αυτής της μικρής.
 #122956  από Criss
 Παρ Δεκ 02, 2016 8:54 pm
Βασικά εδώ μην ασχοληθείτε μόνο με τη φωνή, αλλά κυρίως με την σκηνική της παρουσία! Δεν το πιστεύω ότι αυτό ένα κοριτσάκι 10 ετών, κι όχι γύναίκα 50 ετών.
 #122959  από Criss
 Παρ Δεκ 02, 2016 9:35 pm
Αλλά ας πάμε στην Jackie Evancho και να δούμε τι κάνει σήμερα. Αυτό είναι το τράγουδι της Jackie από την τελευταία ταινία James Bond που σας είπα!(κι όμως! Αυτό είναι το κοριτσάκι που σας έβαλα αρχικά,7 χρόνια μετά! Πείτε μου ότι δεν είναι πανέμορφη!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7