• Περιεργα μουδιασματα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #122533  από Πανοςςς
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 2:03 am
Γεια σας.απο τον μαρτιο βρηκα οτι εχω σκληρινση.ξεκινησε το 8 βασικα με καταθλυψη βαρια μορφης...το θεμα εινα οτι εχω ξεκινιση το trecfidera 5 μηνες αλλα ιποτροπιασα και μπηκα για κορτυζ.το προβλημα περα απο ολα τα συπτωματα ειναι οτι εχω κατι σαν μουδιασμα στα γενιτικα οργανα και στον πρωκτο.χωρια οτι εχω δισκιλιοτιτα...γενικα αφτη η αισθηση χαμηλα με κανει και χαλιεμαι.πολεσ φορες κανει και σπασμους μεσα στον πρωκτο και εχω μια αναγουλα.επισης εχω παρατιριση οτι χαλαρωνει ο σφυχτιρας αν το λεω καλα...οι γιατροι με κοιτανε σαν εξωγηνο...εχετε περασει κατι αντιστιχο??α 8 χρονια τιν εχω την σκπ μαζι και την καταθλυψη.
 #122548  από billios
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 6:43 pm
Εχω την εντονη αισθηση και δεν κανω λαθος οτι για την χαλαρωση του σφυκτηρα ευθηνεται η σκλυρηνση,οπως επισης και για την καταθλιψη.
 #122557  από Πανοςςς
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 10:27 pm
Για την καταθλυψη ναι.ο γιατρος σε αυτο μου πε οτι πανε πακετο αφτα τα 2.αλοι την παθενουν στην αρχη και αλοι στη πορεια..