• Helloooooo!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #122155  από agathan
 Τετ Νοέμ 09, 2016 3:37 pm
θεραπεια δεν υπαρχει ακομα, δεν γνωριζουμε καν γιατι συμβαινει πραγματικα. εσυ δεν ειχες ουτε εχεις σκληρυνση, μονο σοβαρη ελλειψη Β12, που το πολυ ποτο μπορει να στην κανει, που σου εμφανιζει εστιες γιατι δεν μπορει ο οργανισμος να επιδιορθωσει οποιαδηποτε ζημια.
ουτε οι φαρμακοβιομηχανιες κρεμονται απο τα δικα μας φαρμακα για να επιβιωσουν ή να εχουν τα τεραστια κερδη.
δεν ξερω με ποιον μιλησες και τι σου ειπε, αλλα δεν ισχυουν αυτα που σου ειπε.
 #122157  από agathan
 Τετ Νοέμ 09, 2016 3:52 pm
το υφος του δεν φαινεται ετσι οπως τα εγραψες, οποτε δεν ξερω τι παιζει.
περα απο αυτο, ηθελες να μιλησεις με επιστημονα, μιλας και τωρα με ενα. και σου λεω οτι δεν υπαρχει θεραπεια. υπαρχουν πλεον αρκετα φαρμακα που βοηθουν με τα συμπτωματα και στο να βαλουν ενα φρενο στην ασθενεια, θεραπεια οχι.
 #122161  από Στάθης
 Τετ Νοέμ 09, 2016 4:35 pm
M@r@ki έγραψε:Γιατι πως θα ζησουν οι φαρμακοβιομηχανιες; και ολοι οι ανθρωποι που βασιζονται σε αυτες;;;
Μαράκι μάλλον έπεσες σε καλό γνώστη της κατάστασης... διότι η φαρμακοβιομηχανίες βγάζουν τρις από τα κορμιά μας. Δες μόνο τα κέρδη τους το έτος 2013 από την Σκλήρυνση κατά πλάκας για να έχεις και εσύ μια καλύτερη εικόνα.

Όλα αυτά από φάρμακα χαμηλής αποδοτικότητας
Πάρε μια βαθιά ανάσα....

#1. Copaxone (glatiramer acetate) της Teva
πωλήσεις του 2013: $4.328 δισεκατομμύρια δολάρια

#2. Avonex (interferon beta-1a) της Biogen
πωλήσεις του 2013: $3 δισεκατομμύρια δολάρια

#3. Gilenya (fingolimod) της Novartis
πωλήσεις του 2013: $1.9 δισεκατομμύρια δολάρια

#4. Tysabri (natalizumab) της Biogen Idec
πωλήσεις του 2013: $1.67 δισεκατομμύρια δολάρια

#5. Betaseron (Betaferon; Interferon beta-1b) της Bayer HealthCare
πωλήσεις του 2013: $1.05 δισεκατομμύρια δολάρια

#6. Tecfidera (dimethyl fumarate) της Biogen Idec
πωλήσεις του 2013: $876 εκατομμύρια δολάρια

#7. Rebif (interferon beta-1a) της EMD Serono and Pfizer
πωλήσεις του 2013: $622 εκατομμύρια δολάρια

#8. Fampyra (dalfampridine) της Acorda Therapeutics and Biogen Idec
πωλήσεις του 2013: $302 εκατομμύρια δολάρια

#9. Aubagio (teriflunomide) της Genzyme (Sanofi)
πωλήσεις του 2013: $226 εκατομμύρια δολάρια

#10. Extavia (interferon beta-1b) της Novartis
πωλήσεις του 2013: $159 εκατομμύρια δολάρια

ΠΗΓΗ:
http://www.genengnews.com/insight-and-i ... 39/?page=2

Όσο για θεραπεία, γνωρίζω πολλούς και πολλές που έχουν βρει τρόπο (εκτός συστήματος) και κατεύθυνση προς την ίαση και πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο στην υγεία μας, από εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης σε σχέση με την κάκιστη φιλοσοφία των φαρμάκων του εμπορίου, τροποποίησης και μείωσης των υποτροπών, μείωση της αναπηρίας κτλ... Το καλύτερο είναι πως εδώ στο φόρουμ υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τους εναλλακτικούς αυτούς δρόμους (αλλά και για τους συμβατικούς).

Κοίτα να μας φέρεις το καγκουρό που έλεγες, να το κάνουμε μασκότ του φόρουμ :emojis-30:
Καλή δύναμη & να περνάς τέλεια.
 #122165  από ποπη
 Τετ Νοέμ 09, 2016 5:55 pm
M@r@ki έγραψε:Εμενα μ ειπε ναι...
Και περα απο αυτο μου ειπε βιταμινες και αποφυγη χαπιων...
Ισως μιλουσε καθαρα για εμενα...συμπληρωματα και τετοια.
.γτ μου λεει δεν εχεις τιποτα απολυτως.οποτε μην ψαχνεις αλλο.καλα μεχρι και εκει προκαλει βλαβες το αλκοολ ελεος δλδ!

Γεια σου Μαρια μου!
και βεβαια το αλκοολ προκαλει αβιταμινωση των Β και C βιταμινων ( τις χανεις απο τα ουρα). Γι'αυτο μετα το ξενυχτι καλο ειναι οι επομενες μερες να ειναι φουλ σε βιταμινες για να συμπληρωσουμε τη χασουρα. Συν οτι αυτες τις 2 βιταμινες πρεπει να τις παιρνουμε καθημερινα, ειναι αβλαβεις.
 #122167  από ποπη
 Τετ Νοέμ 09, 2016 6:45 pm
M@r@ki έγραψε:Ποπη μου....εγω δουλευω στην νυχτα απο τα 17 μου...με πολυ λιγες μερες αποχης λογο δικης μου επιλογης...καθε μερα αφθονο ποτο...επι τοσο χρονια και τσιγαρο και παει λεγωντας..
Τι περιμενες πες κατι καλυτερο;;;
Εγω παιρνω τωρα μονο β12 και d3

Καταλαβαινω πως ειναι να δουλευεις μες το ποτο και τι...να μην πιεις?! εγω δεν πινω πια δυστυχως εκτος και αν γινω καλα.....βλεπω ποτο απο μακρυα και γυαλιζει το ματι μου!
προσθεσε και πορτοκαλαδα στις αλλες 2 βιτ που παιρνεις και θα ερθεις στα ισια σου :)
 #122172  από ποπη
 Τετ Νοέμ 09, 2016 8:25 pm
M@r@ki έγραψε:Μου φαινεται μου εκανε κακο η φοιτιτικη ζωη μακρια απο το σπιτι (χαχαχαχαχα)
Τι να κανουμε....θα παλεψουμε μωρε...δυναμη θελει και τσαμπουκα!!!
Εγω φαντασου ακομα δεν ξερω τι εχω!!!! :) :) :)
Πως αντεχεις καλη μου;;;; εμενα μου ειπε ο γιατρος οοοοχιιι αλκοολ και αν πιεις πιες ενα δυο...οχι μου ξεκινας 9και τελειωνεις το αλλο το πρωι στης 10....ανθρωπος που μαλλον δν εχει βγει ποτε στην ζωη του!
πιστευω οτι δεν εχεις κατι ανησυχητικο, απλα θελει τον καιρο του :)
πως αντεχω? απλα προσπαθω να μην το κοιταω, και αν τολμησω να πιω ( δεν μιλαμε για κανονικη μεζουρα αλλα σε σφηνοποτηρο) , για 2βδομαδες θα νιωθω τα ποδια μου αδυναμα. οποτε no booze for me! :(
 #122174  από ποπη
 Τετ Νοέμ 09, 2016 8:31 pm
M@r@ki έγραψε:Αν σου κανει το ελαχιστο κακο καλυτερα απο αποσταση!! :)
Εμενα με φτιαχνει!! Χαχαχα
ααααχ αυτο ηταν και για εμενα μεχρι περυσι....ειχα χρονια σκπ κ δεν το ηξερα.....οποτε κανονικα το ξενυχτι μου και επιστροφη σπιτι με γυαλι ηλιου :emojis-32: μετα κομμενα αυτα που ηξερα μεχρι νεωτερας.( ποιος με καταραστηκε! :P )