• ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΤΟ

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #12158  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:48 am
LL--MM έγραψε:Δυστυχώς, η ελπίδα είναι καλός σύντροφος αλλά κακός σύμβουλος :cry:
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!
Είμαστε πραγματικά ζωντανοί όταν μπορούμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε!!

Σούλα, έκλεισες ξενοδοχείο; Έχει ψυγείο, θέρμανση, ωραία θέα και μαλακά στρώματα; Όλα εντάξει; Πάμε!!!! Φύγαμε για Ιταλία!!! :lol: :lol:
 #12177  από soulla
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 11:15 am
ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗς ΠΑΝΔΩΡΑς ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΩς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ :lol: ΣΕ ΠΟΛΛΕς ΦΑΣΕΙς ΤΗς ΔΙΚΗς ΜΟΥ ΖΩΗς :cry: ΖΩΗς :cry: ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ :?: ΓΙΑΓΙΑ :lol: Η ΧΙΛΗΣΗ :lol: ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΣΗς ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ :?: ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς :?:
 #12179  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 11:22 am
mary_d_ath έγραψε:
LL--MM έγραψε:Δυστυχώς, η ελπίδα είναι καλός σύντροφος αλλά κακός σύμβουλος :cry:
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!
Είμαστε πραγματικά ζωντανοί όταν μπορούμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε!!

Σούλα, έκλεισες ξενοδοχείο; Έχει ψυγείο, θέρμανση, ωραία θέα και μαλακά στρώματα; Όλα εντάξει; Πάμε!!!! Φύγαμε για Ιταλία!!! :lol: :lol:
Ma... Siete tutte impazite, ragazine... :shock: Μέηλ δεν έχει η αφεντιά του να του στείλετε κανένα ντοσιέ πριν; :| να δείτε τι ακριβώς δεσμεύεται να κάνει στην πράξη, και ΠΩΣ αυτό που δεσμεύεται να κάνει μπορεί να σας κάνει καλά :roll:

Εκτός απροόπτου, (γιατι η γιαγιά ΔΕΝ είναι καταρτισμένη στην ιατρική και το καυχιέται), δεν καταλαβαίνει με ποιό τρόπο οι νευρώνες, οι οποίοι δεν ανανεώνονται μετά τα 20, μπορεί ν'αντιδράσουν στην αγωγή/θεραπεία αυτήν...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #12184  από Fotis
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 11:37 am
Μιας και επικοινώνησα μέσω mail με τον γιατρό, παραθέτω την αλληλογραφία παρακάτω:

Dear Fotis,

we have just completed an experimental phase. The next step consisting in extending the diagnosis and treatment of CCSVI to patients with MS will require time. However, you may check this, as well as further publications supporting the liberation procedure in the web site
http://www.fondazionehilarescere.org

Kind Regards,

Dear Dr. Zamboni,

I am an MS Patient in an early stage and I am very interested in Venous Multiple Sclerosis theory. I have read several articles and posts, I have watched the related videos and I am almost convinced that your theory is correct.

I would like to ask you if there is any doctor in Greece that you can recommend in order to have the necessary exam for checking veins blockage.

I want to confirm that in my country and if results are appropriate, I would like to arrange visiting you to discuss the possible solution.

Thank you in advance for your support.
 #12189  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 12:33 pm
Μπράβο, Φώτη!! Που το βρήκες το μαιλ βρε "θηρίο"; Δεν ξέρουμε βέβαια αν σου απάντησε ο ίδιος ή κάποια γραμματέας, αλλά το ότι απαντούν είναι πολύ καλό!!
Χάρηκα τώρα!! :D

LL--MM, είμαστε όλοι; Δε μου το μετέφρασε το google translator... :cry: Το "impazite" να υποθέσω είναι "ανυπόμονοι" και το "ragazine" κάποιο επίσης συνώνυμο; :P
Δεν ξέρω Ιταλικά, αλλά τώρα που θα πάμε Ιταλία πρέπει να μάθουμε κάτι "ψιλά"!!
Σούλα!! Ξέρεις Ιταλικά; Φώτη, εσύ;
Πως θα συνεννοηθούμε με τον καλό γιατρό Ζαμπόνι, που ναι μεν ξέρει αγγλικά, αλλά αν μιλάς στη γλώσσα του οποιουδήποτε αλλόγλωσου ανθρώπου, "χτίζεις" άλλες γέφυρες επικοινωνίας!! Μπορεί να συγκινηθεί και να μας κάνει και κανένα "σκόντο" στην τιμή, γιατί όσο να 'ναι θα βγάζει και κάποια χρήματα από την όλη διαδικασία...
Αν μαζευτούμε και πολλοί μπορούμε να του ζητήσουμε το γνωστό "στα 3 το 1 δώρο"!!! :lol: :lol: :lol:
 #12192  από Fotis
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 12:43 pm
Ο ζητών ευρίσκει και ο Αιτών λαμβάνει. Έτσι λοιπόν το βρήκα το e-mail του. Όσο για τα Ιταλικά, ξέρει η γυναίκα μου, οπότε εάν χρειαστεί θα κάνει την μεταφράστρια.

Επειδή το θέμα είναι πολύ "καυτό" νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε θα μπορούμε να δούμε τι θα κάνουμε. Τώρα είναι μάλλον ακόμη νωρίς, αφού κινδυνεύει κανείς να γίνει πειραματόζωο.

Έχω ζητήσει την γνώμη ενός φίλου και καλού γιατρού για το θέμα και θα σας μεταφέρω ότι μου πει.
 #12196  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:13 pm
Παιδια θελω να κανω καποιες επισημανσεις, απο αυτα που καταλαβα (διορθωστε με αν καταλαβατε κατι αλλο)
1. Δεν προκειται για θεραπεια, αλλα για "πισωγυρισμα" της ασθενειας σε πρωτογενες επιπεδο και στασιμοτητα της εκει (σχεδον θεραπεια)
2. Δεν χρησιμοποιουνται "καινουργια" αδοκιμαστα φαρμακα, παρα μονον μια "απλη" χειρουργικη παρεμβαση (οχι εγχειρηση)
Σωστα ??

Αν ναι, δεν προκειται για μια πειραματικη μεθοδο που χρειαζεται ελεγχο για χρονια απο την διεθνη ιατρικη κοινοτητα για να προσδιοριστει ως "θεραπεια της ΣΚΠ"
Αρα γιατι να μην δοκιμασουμε την "προσεγγιση" αφου ειναι ακινδυνη ? το πολυ πολυ να μην "θεραπευθουμε"
Σωστα ??????????? :(

Και κατι τελευταιο, επειδη τα τελευταια 15 χρονια καθε χρονο πηγαινω στην Bologna λογω δουλειας, αν αποφασισετε ομαδικη εκδρομη εκει, ειμαι μεσα ;)
 #12198  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:24 pm
Μετάφραση: "Μα τρελαθήκατε όλες, κοριτσάκια;" Μη με παρεξηγείτε, το μείγμα του "ελπίδα-στοιχεία" (εικαζόμενα μόνο, τι έχει αποδείξει ακόμα;) μου φαίνεται πολύ-πολύ επικίνδυνο... :evil:

Υ.Γ.: Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου εξηγήσει ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΧΙΛΗΣΗ, (αν πρόκειται περί αυτής) και ποιές θα έιναι οι επιπτώσεις απάνω μας; Αν ήμουν γιατρός, μπορεί να καταλάβαινα καλύτερα... :twisted:

Η γιαγιά, γηραιοτερη και πιό Κασσάνδρα από ποτέ... :(
 #12200  από Κατερίνα
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:31 pm
Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει Γιάννη!!!
Νομίζω πως δεν έχουμε να χάσουμε τπτ! Δεν είναι και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!!!
Δεν είμαι και γιατρός αλλά τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει μια τέτοια επέμβαση?
Ένα ξεβουλωματάκι είναι... :lol: :lol: :D :D
Το πουλμανάκι μας και φύγαμε Γιάννη,μαζί σου!Άρα να υποθέσουμε οτι θα κατέχεις και την ιταλικήν?
Τα κορίτσια (mary_d_ath και soula)είδες, κανονίζουν τα του ξενοδοχείου... Σε λίγο θα είμαστε έτοιμοι!!! :D
Χωρίς πλάκα τώρα το σκέφτομαι σοβαρά,ειδικά τώρα που είναι πολύ νωρίς για μένα...
 #12204  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:53 pm
Ωραία!! Διερμηνέα θα έχουμε τη γυναίκα του Φώτη, κανονίστηκε κι αυτό!!
(Γιατί αλλιώς θα 'κανα πρόταση στη LL--MM, αλλά θα λεγε κανένα "porca vaca" στο γιατρό και θα γυρίζαμε πίσω αχειρούργητοι!! :lol: :lol: Πλάκα κάνω γιαγιά Κασσάνδρα, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου!!)
Εγώ πάλι ψιλοφοβάμαι, εντάξει επέμβαση ρουτίνας είναι, αναισθησία θα έχει ή να πάμε πρώτα να πιούμε 3-4-5-6 ποτά και μετά να πάμε να μη νιώθουμε τίποτα; :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9